Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / pro agiliťáky
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:03
- Nahlásit

Mám dotázek.....od jakého věku pejska je možné chodit nacvičovat agility??Mám doma feňulku křížence a té je kolem 6 měsíců a je to dráček malej plnej energie a byla bych ráda kdyby jí někde vybila a tak mě napadli agility ale nevím od zda to na ní není brzy a co by měla zvládat....ona je z útulku a mám jí měsíc takže toho ještě mooc nezvládáme a tak se radši ptám zkušenějších

sue
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:11
- Nahlásit

noo 100% přivolání nemám ale většinou přijde

Opicka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:40
- Nahlásit

Nejprve ji nauč přivolání formou hry,nikdy ji hned nepřipínej na vodítko,chvíli si s ní pohraj kousek s ní popojdi a připni na vodítko.To je pro agility nejdůležitější,jinak s agility můžeš začít už ted,vy budete hlavně potřebovat posílit váš vztah tím že je z útulku.Někdo začíná cvičit až kolem rokua,le mě se to noikdy neosvědčilo.Já psy cvičím od 3 měsíců.Prvně začněte dělat tunely s nízkými skočkami,ale to by vám měli poradit tam kam budete na agility chodit.

sue
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 19:43
- Nahlásit

Opicka
super díky moc za radu...no právě ten vztah bych potřebovala hodně posílit a myslím si že by se to dalo i tím že spolu budeme dělat agi....já jí vždycky přivolám dám jí ňaminku a trošku šaškujem a pak jí dám třeba zase volno a po chvíli zase zavolám a odměníma pohraju ale pak jí dám na vodítko a jdeme dál zatím mi nepřišla jen jednou když mi utekla za kočkou....

KaTachyon
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 20:47
- Nahlásit

sue
Ahoj,
zrovna jsem se odhodlala k tomu, že na svůj blog napíši pár řádek o tréninku šťěňat; doporučuji zejména Zdraví a Trénink štěňěte versus dospělého psa.

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2008 21:46
- Nahlásit

sue
tohleto téma už tu jednou je tak kdyžtak příště tam, ať se to zbytečně nerozdvojuje

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4943_0.html

přijde mi zbytečný zakládat už jednou založený...

sue
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:01
- Nahlásit

Eimy
pardone toho jsem si vůbec nevšímla....

sue
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2008 15:05
- Nahlásit

KaTachyon
juknu na to

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání