| Autor |
Zpráva |
Dobyvatel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 08:53
- Nahlásit
Skypy
tak jsem přitlačila na kamaráda a informace k našlápnutí stopy jsem z něj dostala. Já sice chápu, že každý má nějaký jiný styl výcviku, ale podle mého není nějaké obrovské tajemství k našlápnutí stopy. Bylo mi teda řečeno, že stopa se dělá také pomocí krve a jen stopu zakončíš spárky. Jen teda nevím jestli je správné, že můj pes označuje zalehnutím a štěkáním.
|
Skypy
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:22
- Nahlásit
já sem fakt šlapanou stopu nikdy nedělal. ale mám dojem, že by měla byt šlapaná a do každé stopy kapnout trochu krve stáhni si na netu zkušební řády pro tvé plemeno a tam je to určitě popsáno. pokud ti pes na konci hlásí, tak buď ráda, můžeš ho zkusit předvést jako hlasiče. Co máš za plemeno?
|
Dobyvatel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 09:45
- Nahlásit
skypy:
Argentinskou dogu
|
Dobyvatel
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 12:28
- Nahlásit
také mi tvrdil, že je to jak říkáš, do každé stopy kápneš trochu krve.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2008 16:13
- Nahlásit
Dobyvatel
je argentina považovaná za "plemeno myslivecké" , tedy takové, které může nastoupit ke zkouškám pod ČMKJ?
Pokud nemůžeš zkoušky zkládat oficiálně, je vcelku jedno, jak trénuješ a jak pes provádí označení.
Já se o myslivečtinu už dlouho nezajímám, takže možná je dneska všechno jinak...možná že jsou už zkoušky ČMKJ otevřené...
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2008 07:44 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit
Sali
myslím že nejsou, alspoň před třemi lety nebyly, na lovecké - myslivecké zkoušky může jen pes s PP a loveckého plemene.
Dobyvatel
Proč nechceš dělat normální stopařinu podle IPO, NZŘ nebo SCHH? tam by ses mohl také velic dobře realizovat.
|
Dobyvatel
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:35
- Nahlásit
Tak nám bylo řečeno, že to AD může dělat také. RR taky není zapsaný jako lovecké plemeno a barvářské zkoušky s ním pořádá klub.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:41
- Nahlásit
Dobyvatel
RR je :
KLASIFIKACE FCI: Skupina 6 honiči, barváři a příbuzná
plemena
Sekce 3 příbuzná plemena
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:46
- Nahlásit
jééje, to je téma přímo pro mě. Mám co studovat! Bassi -dík, žes to vytáhla!
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:27
- Nahlásit
PetraK
u tebe ,pokud to máš jen na zabavení psa ,tak bych to zkusila přes tu vlečku nebo i klidně barvu ..to by ho mohlo moooc bavit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit
Bassi
no taky si myslím. Já jsem takový kopyto, že bych ho k žádným zkouškám nikdy nedovedla, ale trénovat to chci poctivě. Jen si nechci stejně jako zadavatel/ka /teď nevím / rozhodit to, že mi ze země nebere. To je pro mě to nejpřednostnější, takže pokud to pamlskován můžu obejít, udělám to.
|