Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Děláte tu někdo předvýchovu psa pro postižené?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Fuissem
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 12:17
- Nahlásit

davidkova renata
Jasne a pridala sem jeste stafbulika a dva nebo tri rotvicky. Vsechno v lincich na oficialni stranky pomocnych tlapek.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 16 Led 2008 12:23
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak pani Vy ho znate. To je ten stou desivou dirou v krku v červenci na Ovcarech.

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:02
- Nahlásit

maixnerova
ahojky tebou zmiňovanou pani nebo spíš slečnu možná znám pokud myslíme tu samou. Má fenku zlaťáka a myslim, že je snadi slečna silnější postavy? pokud se pletu a jde o někoho jinéo tak se omlouvám. Leč vím, že ta jedna moje známá která se ehm takhle chová k hafovi chodí venčit do hvězdy. O slečně si myslim své, ale svým způsobem zato tak úplně nemůže, resp dost to tam pokazili i její rodiče, takže čuba poslouchá spíš maminku. Ale třeba se mýlím a jde o někoho jiného.

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:05
- Nahlásit

maixnerova
neboj pani by tě holí nepřetáhla ona jí hůř slouží jedna tlapka a už jsem si téměř jistá koho jsi tou slečnou myslela rozhodně jí znám pokud má pejska belu

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:10
- Nahlásit

borderojd
Ahojky, včera po rozhovoru s tebou jsem ti zapomněla říci, volej, když budeš chtít něco zkonzultovat nebo se poradit.

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:16
- Nahlásit

borderojd

pani nebo spíš slečnu možná znám ....Má fenku zlaťáka a myslim, že je snadi slečna silnější postavy?...má pejska belu

A můžeš tedy potvrdit něco z toho, co psala maixnerova v lednu?

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:27
- Nahlásit

Takhle nerada bych se do něčeho zapletla a je fakt že jsem osobně neviděla že by dejmetomu do belli kopala a podobně to rozhodně ne, ale vím, že na ní poměrně bezdůvodně občas řve či jí potrestá ve chvíli kdy to neni zrovnavhodný. Ale jsem lajk nejsem žádnej cvičitel ani žádnej odborník. Sama mám taky vodícího hafa, takže mi je i jasný že vše ni nikdy třeba úplně ideální, jen mi její chování nepřijde občas adekvátní k dané situaci.

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:32
- Nahlásit

valdo ale upřímně řečeno Petru znají i další mí kamarádi kterým také nepřišlo chování k pejskovi úplně fajn, ale jak říkám nikdo mi to nejspíš nepotvrdí kdyby šlo o nějakýý nadsadim to svědectví nebo tak.

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:34
- Nahlásit

borderojd

OK. Takže taky ti na 99% připadá, že tehdy maixnerová psala o P.Z. a Bele?

žanda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:35
- Nahlásit

Fíku,kamarádka z baráku,kde bydlím, ta je zapojená do pžedvýchovy, mají již 3-tí fenku, 2x to byl zla'ták,teď mají labradorku. Ale na sdružení se jí tedy zeptám.....

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:39
- Nahlásit

Walda
Jo myslim si to. Nemyslim si, že by bella napadala, ale to ostatní by souhlasilo. Víš hlavní problémbych asi viděla v tom, že P. Z má maminku která se stará o pejska a pejsek poslouchá hlavně jí a asi do lecčeho Petře kecá. ALe víš co chystám se jít někdy s Petrou venčit tak třeba to uvidim v praxi.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Bezva holky,zabývající se předvýchovou a výcvikem jsou ze združení Psi pro život.Vychovaly také jednu mojí fenku,jsou prima.
www.psiprozivot.cz

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:45
- Nahlásit

borderojd

P. Z má maminku která se stará o pejska a pejsek poslouchá hlavně jí a asi do lecčeho Petře kecá

Taky jsem to tak slyšel.

chystám se jít někdy s Petrou venčit tak třeba to uvidim v praxi.

Kdybys pak měla nějaké sdělitelné poznatky, tak mi je prosím pošli.

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:48
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj, jak se pejsek jmenuje?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:50
- Nahlásit

Fík
Bella z Botičských Meandrů - goldenka a šla do rodiny s mentálně i tělesně postiženým chlapečkem.

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:56
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, tu měla ve výcviku Radka. Belluška byla super, vždy, když podávala aportík ůbrumlala" a kroutila celou Bellou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:03
- Nahlásit

Fík
JJ,to mají po obou rodičích.S matkou když přijdeme mezi nezasvěcené,tak vysvětluji,že nevrčí a jen povídá. atáta Sven je dost velkej hafan a při vítání kroutí celým tělem až padají okolní věci.
Jen prý měla štěkat na povel a to se po vzoru své matky nehodlala naučit - tedy uměla to,ale na just ne .

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:11
- Nahlásit

Měla bych tu jeden návrh, ale asi bych případně potřebovala pomoc nějakýho koukavce. Jak jsem tu psala chtěla bych se domluvit s petrou na nějakej prochajdě, ale pokud někdo chodí taky do hvězdy tak co kdyby sme se tam někde potkali nebo se pohyboval kolem nás a mrknul jak se slečna k Bele chová? přeci jen v tomhle jsou ty ošiška o něco lepší než to když u toho budu jen já. ALe je to jen návrh, třeba to ženu až moc do extrému.

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:11
- Nahlásit

Zuzana T

štěkat na povel.....tedy uměla to,ale na just ne

Dyk je to zlaťák, ne? Proč mám teď štěkat, co mám teď štěkat?
Štěkat budu, až bude CO štěkat!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:15
- Nahlásit

Walda
Jo přesně - proč proboha na povel - to se skrývá v očích mé paličaté čubky vždycky.

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:17
- Nahlásit

borderojd

No on to není takový problém potkat P.Z. na procházce, spíš jde o to se náhodou přichomejtnout k nějké zajímavé akci.

borderojd
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:23
- Nahlásit

jj to sem prave myslela aby trebas nebyla nejaka akce ktery ja si skratka nevsimnu, ale tak to snad ne. Já jsem u ní akorát viděla poměrně zajímavé přivolání kdy fenka na zavolání nepřišla a nepišla ani podruhé. když si usmyslila že přijde a přišla, byla potrestaná což je podle mě blbost, protože si pak pes spojí ty jo a proč bych chodil když za to dostanu? já to dělám tak že na něj zzavolám to zopakuju tak jednu max dvakrát, poté už na něj teda houknu bo mě to vadí a pokud přijde chválím a rozůlývám se jak je šikovnej a tumáš dobrotku, ale pokud se fakt ani na opětovný houknutí ke mě neuráčí přijít dojdu si pro něj já. Teda pokud vim kde je hehea vysvětlim žže sem ale chtěla ke mě a že měl přijít. Nevim třeba to taky neni ta nejšťastnější volba ale funguje nám to takhle myslim dobře a takováhle situace se nám stává málo kdy, to už musí najít něco hodně zajímavýho

Walda
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:26
- Nahlásit

borderojd

poměrně zajímavé přivolání

Jo jo, s přivoláním má určitě problém.

byla potrestaná což je podle mě blbost

To máš pravdu. Kdyby se to stalo před tebou, tak jí to klidně zopakuj.

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:31
- Nahlásit

Zuzana T
Zdravíme, přijdeš se podívat na cvičák? Máme nový nábor a mnoho lidí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:48
- Nahlásit

Fík
A jste furt na stejném místě - na Př. Kopanině?A ky tan budete pobývat o víkendu?

zuska
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:20
- Nahlásit

Já taky předvychovávala pejska.. ne však asistenčního, ale pro nevidomé pro organizaci Jitky Lebedové (Pes pro tebe). Bohužel jsme u pejska při zdravotních testech zjistili vrozenou vadu, a tak jsme si ho nechali. Ale co jsem jen na rychlo prolítla, o čem se bavíte: Vím určitě, že byla-li organizace informována, že někdo byl svědkem, že s jejím psem není zacházeno dobře, vždycky si to jeli zkontrolovat... také jsem byla u toho, když mému pejskovi hledali páníka a vybíralo se opravdu pečlivě. Tohle jsou podle mě běžné postupy všech seriózních organizací - zajímá je, komu bude pejsek předán a zajímá je, co se se psem děje i po předání! Nicméně taky mám jednu hodně negativní zkušenost Jednou jsem se svým psem stála před vchodem do obchoďáku a najednou slyším, jak na mě dost vulgárně pokřikuje nějaká paní, ať s tím čoklem odprejsknu, že tam nemám co dělat, že muj čokl nemá ani náhubek (a to byl na vodítku a v postroji a kdesi cosi. Tak jsem se otočila a za mnou paní na vozíčku s labradorem, myslím. Tak jsem se ji slušně zeptala Cože, prosím? Že kde je problém, když ji absolutně nezavází v tom, aby vjela dovnitř (stála jsem několik metrů od dvěří) A paní na to, že ona ale nemůže projet dovnitř, protože svého !asistenční! psa neudrží, když je na blízku cizí pes. Nicméně vím, že na tu paní už si stěžovala spousta lidí, později jsem se dozvěděla, že její pes dokonce jedné mé známé napadl psa a to tak, že mu vážně prokousl nohu! a žádné stížnosti nepomohly... Tak nevím, kde je chyba a jaktože třeba takovým lidem pes není odebrán (nebo resp. jaktože jim vůbec byl předán?)

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:26
- Nahlásit

Zuzana T
Jasně, pořád Přední Kopanina.-), te´d už, ale máme hodiny i odpoledne.-)

Fík
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 18:28
- Nahlásit

Zuzana T

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2008 19:21
- Nahlásit

Fík
Jsem si říkala,že bych zajela s mou "snad těhulí " se podívat,jak válčíte.Od kolika hod.dopoledne jste tam v neděli? Vlastně to máte asi na stránkách ,co?

Šárka
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2008 13:58
- Nahlásit

Fík
Ahoj, sejít a poklábosit by jsme mohly, ale spíš v oklolí Brna. Nebo na email.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání