| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:12
- Nahlásit
jejdajaja
Šelťa už bony nezažila, je moc mladá .
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:14
- Nahlásit
je moc mladá
já jsem na všecko moc mladá a nebo moc stará Na co jsem v 18 akorát?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:16
- Nahlásit
Shelticka
Na co jsem v 18 akorát?
Na mytí nádobí, vysávání a drhnutí schodů. Tam nic nezkazíš v žádném věku
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:16
- Nahlásit
No, to ten náš mlaďas zase miluje děti (máme dvě 2+7 let) a včera zahlédl paní s hlubokym kočárem a asi 5letym klukem a já na něj jen koukla a už jsem řvala: "pocem, k noze, nááá dobrotu" a na paní jsem volala z dálky a běžela k ní ať se nebojí, že je to ještě štěně a že máme taky děti a že nekouše (sice na jednu stranu jí chápu ALE) ta kráva mi začala nadávat taky na dálku a místo toho, aby kluka strčila za sebe tak ho postavila před sebe naštěstí Alf tentokrát ani neskočil na přivítanou jen si k němu čuchnul a šel zpátky, ale co ta dělala...nevydržela jsem její nadávky a normálně jsem jí slušně polala někam...chudák kluk, vyděšenej, a místo toho, aby si ho mohl pohladit a zjistil, že je to hodnej pes tak se ta matka mohla zjevit...jak ty děti budou vypadat až budou velký?? a víte přece jak běhá štěně co vítá? čumák nahoru, uši připlácnutý, zadek dolu, mlátí ocasem do země a dělá takový ty přískoky...já nevim, ale nechápu lidi co nepoznaj, že je pes nechce pokousat...chjo chjo
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:17
- Nahlásit
Biluška
jo tak to slýchám doma pořád Na kluky mám prej ještě čas (no nemyslim si ), ale uklízet to bych mohla pořád
|
Saita
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:17
- Nahlásit
To u nás Nikky štěká když si ostatní dva pejsani hrají. Ti dva jsou zakouslí do jednoho balónku, Hany se jej snaží dostat ke mně do ruky, Jamie tahá na druhou stranu a Nikky na ně štěká, potom štěklí trochu na zvonek ale ne nějak moc, párkrát štěkne a jde vítat. Když přicházím domů já tak štěká hystericky v kuse úplně jiným tónem takovým pisklavým. Hany ta štěká na určitou písničku(z rádia), na stoh slámy na poli nebo na lidi na poli v červeném, no a Jamie ten zase reaguje na štěkaní z venku. Jak tam začne štěkat jezevčík tak Jamie vyleze až úplně nahoru na křeslo a štěká, no a když hlídkuje na okně a uvidí cizího psa na naší zahradě(jak se Hany hárá tak k nám lezou sousedovic psi) tak se může zbláznit.
Jinak jsou ale kupodivu okřiknutelní.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:18
- Nahlásit
Shelticka
blaťácké zlato...tak cenný kov tam je, ale já ten sýr nemusím
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:19
- Nahlásit
Biluška
Šelťa už bony nezažila, je moc mladá
taky nejsem stařešina, ale znám to z vyprávění a z filmů
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:20
- Nahlásit
jejdajaja
jé ten sýr já miluju já miluju všechny sýry
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 17:22
- Nahlásit
Shelticka
já miluju všechny sýry
já nee...máma sýry nejí takže nás k tomu nijak nevedla a už tu chuť nejak neskousnu, ale za to uzený sýr, pařenice, koliba, copánky tak ty miluju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:42
- Nahlásit
jejdajaja
My jsme jméno Bonnie dali jedné šeltce. Vzhledem k tomu, že jsem finanční poradce tak jsem si připadala děsně blbě když jsem lítala po vesnici a hulákala "Bony, Bony, Bonýýýýýýý" . Dokonce jsem chvíli uvažovala, že ji přejmenujem, ale pak z toho děcka udělali Bon-Bon a to už volám s klidem
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2008 18:54
- Nahlásit
jejdajaja
jo ty nemají chybu
Biluška
bacha ať ti ten bonbón někdo neocumlá třeba vosy
|
jejdajaja
Člen |