Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Nevím, co se štěnětem Parson russell teriéra
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 23:12
- Nahlásit

maixnerova
ahoj, ráda tě vidím, tedy slyším, tedy vlastně čtu.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2007 23:29
- Nahlásit

Lola1

já tě takyyyyyy . Kdybych se třeba neozývala a tys měla chuť napsat, budu ráda, když písneš na mail. Koneckonců si ty, Aren a já dlužíme panáka, že jo ?

Kikis
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 14:11
- Nahlásit

Proč dáváte štěňátko do ohrádky? Je to opravdu nutné? Není to přece žádné morče... Připojím souhlas k tomu, co tu psali všichni přede mnou - je to úplně malinkaté miminko, takže se tak k němu musíte chovat. To je jakoby jste po batoleti chtěla, aby se učilo číst a psát...Ale vážně - dopřejte mu dětství - snažte se s ním navázat kontakt, piškotky používejte určitě - na tom není nic špatného a s výcvikem ještě nějakou chvíli počkejte... Chápu, že je to rozdíl oproti čtyřměsíčnímu štěňátku, o které jste přišli, ale musíte si zvyknout - hlavně vy - v lednu jsem přišla o dvanáctiletou jezevčici a za dva týdny jsem si ze zoufalství pořídila 3,5 měsíční kříženku labradora. Začátky byly těžké...navíc s ní předtím bylo špatně zacházeno, takže měla panickou hrůzu z lidí. Teď, po půl roce je to ten nejúžasnější pes a největší mazel a já ta nejšťastnější panička na světě Takže radím - dejte tomu čas a netlačte na něj - vše bude v pohodě

aren
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2007 14:20
- Nahlásit

maixnerova
jsem smázla mailovou adresu
Jejdamane, než se rozhoupu, je šance v háji
..sím, ozvi se na můj mail, je pod členem.

Panáka dáme, určitě.

Dona
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 11:26
- Nahlásit

Máme doma skoro 8 měs. parsonku...zřejmě jsme ted v pubertě, takže si taky "užíváme". Vzpomínám si, že když jsme si rošťandu brali od chovatelky (v 8 týdnech) - říkala nám, že prvních 14 dní bude asi nejhorších, což se opravdu naplnilo Jsou to děsní raubíři, ale to jsou prostě oni!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:01
- Nahlásit

Já když šla do parku se svým psím miminem, tak se za námi táhli všichni psi, páč jsem byla psíma mňaminkama obložená
a to i těma zvrženíhodnýma uzeninama, sýrama a všem možným, jenom abych to svý mimino navnadila a posléze na návnadu ulovila....no a pejsek je velkej a z odměn mu zůstala největší a to balónek

Jinak tedy v kolika týdnech jste štěně dostali od chovatelky? v šesti? to je trochu brzo ne?

venda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 12:30
- Nahlásit

raadule
tak to ti nezávidim, to by mě asi hodně mrzelo, kdyby mě štěně ignorovalo, i když se mi to z tvého vyprávění moc nezdá, když tak vyvádí, když ji necháte samotnou, takže to asi nebude tak hrozné, prostě se jen nerada mazlí, to ta moje taky, taky je mi to líto, ale zvykla jsem si, lidem se hrozně líbí, chtějí si jí pohladit a ona se sebere a odejde od nich... já bych být tebou to štěně trochu ignorovala, nevnucovala se mu, nevšímala si ho, pokud je nakrmené a vyvenčené ať si kňučí, nechala bych ho být (člověku se moc nechce, chce to roztomilé štěňátko pořád muchlat) ale jakmile štěně samo přijde, tak dát dobrotu, o něco se přetahovat, hrát si, brzy zjistí, že je u vás příjemně (a nenechala bych mu hračky - ať si hraje jen s vámi a má důvod vás vyhledávat)
taky se mi moc nezdá, že nechceš odměňovat za cviky, zvlášť, když pro ni pohlazení není odměna, dvouměsíční štěně nebude něco dělat pro nic za nic, ne? přece to musí být všechno jen příjemné a hra a jestli ji nepotěší nic víc než piškot, tak ho musí dostat
si myslim já

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání