Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / výcvik loveckých psů
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
lucienik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:14
- Nahlásit

leila
s tím vším souhlasím můj pes ať je jakýkoliv tak poslouchá na 99% odvolání máme od čehokoliv a kdykoliv, samozřejmě když hlásí tak ho neodvolávám pouze , když jsou situace kdy to vezme za zajícem směr silnice a hlásí tak ho asi odvolat musím pokud nechci , aby se potkal s autem a bohužel tam kde bydlím jsou silnice a u nich les , pole velký provoz a spoustu zvěře a když mu přeskočí a má týden štěněčí tak si hraje na vycházce se psema a když ho zavolám a nedorazí a mě tlačí čas kvůli práci tak si pro něj dojdu a nasměruju ho směr domov, když má týdeny dospělého psa tak je úplně 100% , na honech vše zvládá super i předávku takže problém menší je jen , když má štěněčí , ale aspoň zůstane dlouho mladej a buzerace je chůze na volno u nohy , na šoulačku , odložení, přivolání atd.menší cvíčo 10-15min asi to co dělá každý se svým psem , že ho soustavně alespoň občas cvičí taky v něděli jezdíme s kamarádem na vlečku aportíky a dáme i poslušnost atd i když je mu 6 baví ho to a pořád si to zlepšuje nedovedu si představit, že bych ho cvičila jen do zkoušek udělala zkoušky a pak už s ním nic nedělala občas mu hodila aport v lese a akorád, že bych ho brala na hony takle pořád musí něco dělat a nenudí se spíš bych potřebovala poradit okusuje si pořád pravý kloub na předním běhu sice ne do krve, ale má tam ježka a úplně hnědý z nudy to nědělá nic tam nemá a na veterině řekli, že lidi si koušou nehty on kloub , ale mě to trochu vadí zkoušela jsem všechno a stejně pořád ho hlodá tak nevím díky

leila
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:28
- Nahlásit

lucienik
a co takhle mu to namazat něčím co mu nechutná feferonka nebo tak víš něco takového jak se pes učí aby nekousal vodítko přiznám se že takový problém jesem ještě neřešila ale podobný kdy si pes kousal ocas a pomohlo to

lucienik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 11:52
- Nahlásit

leila
to je právě to i pepř tam měl olízal kejchal a pokračoval jemu totiž snad chutná všechno už fakt nevím a moc mě to štve

leila
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 12:01
- Nahlásit

lucienik
jj taky mě to s tím ocasem štvalo jenže jezevčíci jsou vybíraví mno jako jinak už nevím jak by se tomu dalo pomoct ale když to není do krve a nevyrvává si chlupy tak to je ještě dobrý ten jezevčík si právě ocas hryzal až do krve jiné řešení mě nenapadá jedivě mu to vždycky zakázet jenže člověk ho nemůže mít pořád na očích

lucienik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 12:37
- Nahlásit

leila
právě ještě, když jsem pořád v práci přes den tak to neuhlídam nemá to do krve, ale s estetického hlediska mě to štve nebo je nervák a hlodá nudou to není

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 15:32
- Nahlásit

lucienik
A vzali mu na veterině v laboratoři stěr z toho místa? Může to být i nějaký kožní problém. Nebo ten vyloučili?

lucienik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 18:05
- Nahlásit

PetraK
ahojky vzali mu stěr a nic prostě jen ta jedna noha taky mě napadlo, ale to je blbost jako štěně byl na operaci , protože sežral kámen nevytrávil ho a tak se mu ucpalo střevo, jak chodil na kapačky tak to měl v tom místě a v té noze zavedené , ale to je pitomé

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2007 22:42
- Nahlásit

lucienik
Tak to je dobře, že ten stěr nic neukázal. Možná to není pitomé, možná to nějakou souvislost má. Jenže to stejně asi nepomůže co s tím. Jedině snad - těžká sledovačka a když se bude hlodat, tak zkusit nějakou výměnnou akci. Víš jak to asi myslím? Nabídnout mu alternativu místo toho hryzání. Ovšem nevím teda jakou (takže rada na prd ), protože aby si zase nenavykl na vydírání třeba ve stylu, koušu se a dostanu dobrotu. Nic vhodného mě nenapadá.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání