| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 20:36 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
pokud je chyba v tom (moje kamarádka, chovatelka jiného plemene, dává novým majitelům štěňata socializovaná, navyklá na jízdu v autě, na vodítko, zvyklá na jiné psy a lidi...)Essi
Reu znám,sice jen z fora,ale i tak se lze odhadnout,že je to velmi zkušený a zodpovědný chovatel,ne všichni jsou takoví...(byla-li to tedy narážka na problémové chovaní plynoucí ze soužití štěně - fena matka)
Chová tuší boserony,že?není-li to shoda jmen...
Slonyjestliže je Rea ta, kterou mám na mysli i já,je to rozhodně dobrá volba.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 21:00
- Nahlásit
Dante
s MvDr. Baranyiovou mas osobni zkusenost?
Ja totiz ano a skutecne bych ji nikomu nedoporucovala...
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2007 21:21
- Nahlásit
Reu jsem uvedla jako člověka, který majitelce fenky poradí, jak problém řešit. Moje kamarádka chovala úplně jiné plemeno. Špatně jsem to napsala, omlouvám se za zmatek.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 09:22
- Nahlásit
lupejdě-audrey, tak je taky raději, když nemusí chodit mimo svůj rajon, procházky ji moc neberou.moll
Lupejda je perfektně socializovaná F1,její opatrné chování má naprosto jiné důvody, než je tomu u panického strachu z cizího prostředí u nesocializované fenky čsv.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 09:31
- Nahlásit
...moji psi procházky milují a při větě - "cvičáček bude tam syčáček" mi radostí lezou po hlavě a derou se do zavřeného auta.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2007 14:07
- Nahlásit
slony
Máš nějaké zprávy ohledně této feny?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:14
- Nahlásit
Druhý pokus.
|
slony
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:31
- Nahlásit
Smečka
uff ... ten breznovy req mi unikol
Nemam - dotaz mi priplachtil do mailu , preniesol som sem, majitelke som posunul link na forum .. odvtedy nedala vediet co a ako , nie je to kamaratka takze osud neznamy
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 10:35
- Nahlásit
Aha, to je škoda.Vyvoj chování takových psů mě zajímá ....
|