Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Divoké vítání..:/
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 14:33
- Nahlásit

pigie
Pes vo vsetkych predchadzajucich 3 pripadoch musel byt z cloveka zveseny a bol sexualne uplne vzruseny... Hm? Pokusi sa mi to niekto interpretovat?
Řekla bych, že jestli byl sexuálně vzrušený, tak to dominantní gesto nebude.
Přikláněla bych se, jako Bela, k mimořádně sexy jedincům. Nemohli být třeba cítit háravkou? Nebo menstruující ženou, to voní podobně?
Nebo se mu prostě líbili.

aren
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 14:34
- Nahlásit

Bela
taký keď na niekoho skočí, no ďakujem pekne.
No veď.

Bela
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 14:39
- Nahlásit

aren
Řekla bych, že jestli byl sexuálně vzrušený, tak to dominantní gesto nebude.

no možno aj asi aj u psov je to tak, že moc a dominancia je prosto vzrušujúca!
ako už dlhšie roky pozorujem ľudí, tak u niektorých jedincov mužského pohlavia to často ide ruka v ruke.

slony
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:23
- Nahlásit

aren
na zaklade akeho priznaku sa rozhujes pre jazyk odpovede ?

aren
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:33
- Nahlásit

slony
Človeče, ani neviem . Asi že teraz dlho žijem v Česku, tak mi obrovsky dobre robí povedať alebo napísať čo-to po slovensky. Tu som stále dodržovala češtinu, až Bela ma strhla.
Inak slovenčina je prvých dvadsať rokov môjho života, maturitu mám slovenskú, otec je slovenskej národnosti, mama českej, ja som češka a mladší brat je Slovák, aj tam žije.

aren
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:34 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

slony
na zaklade akeho priznaku sa rozhujes pre jazyk odpovede ?
Možno ako Bela začala rozprávať o slovenskej prírode, tak som zmäkla.

Bela
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:53
- Nahlásit

aren
...až Bela ma strhla.

aren
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 18:01
- Nahlásit

Bela

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 06:15 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Bela
...a čo takto alternatívne vysvetlenie: práve týchto troch tvoj pes považuje za mimoriadne sexi jedincov
No, u jedneho z nich je to mozne. Lebo ten sa s nim tutlikoval asi pol hodinu a pes bol z neho na makko. U tych dalsich asi nie, ti mu boli ukradnuti, kym si nebuchli rukou po prsiach a nepovedali hop.

A suhlasim s tebou, ze by si to nemal dovolit (a on to ani nerobi), ale kedze dane osoby sa ma nespytali, ci mozu, tak pes to mal dovolene a len smola bola, ze bolo sucho

Jo a diky za to Kuáásne teliatko!!!

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 06:23 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Jo a este nieco. On si danych ludi pamata a skusa to na drzovku pri dalsom zvitani znova. Ale tam uz zasahujem a ide zakazovy povel, teda minimalne u 2 tych, co sa jeho laske uz branili. Ten treti ma smolu, ten ma nastval , tak nech si to uzije a vlastne sa tesim, kedy ho uvidim znova Pomsta je sladkaaaaaa.
Este k ozrejmeniu : Jeden dotycny vobec nema psa. Jednemu pred pol rokom posla fenka a druhy ma psa. Takze tak a este k tomu jeden ma 80kg, druhy asi 120kg. Vzhladom ani postavou to tiez nebude Podla mna jednoznacnym spustacom bolo povolenie to spravit od danej osoby.

venda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 09:46
- Nahlásit

Smečka
Audrey i Ave se mají dobře. Pes zůstal u Františka Hacha.
popravdě, tohle jsem věděla - dr. Šebková co má Audrey byla vedoucí mé diplomové práce a pejska jsem viděla v srpnu, když jsem se byla na Lupinu podívat
tohle je taková dost nepovedená fotka, kde je vpravo ve větvích kus toho psa vidět
spíš mě zajímalo, jestli mají ty fenky štěňata

Bela
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:16
- Nahlásit

pigie
píšem, že ich TVOJI PSI (nie ty) považujú za mimoriadne sexi .

ako vravíš jeden ma 80kg, druhy asi 120kg.

pre také kuáásne teliatko ako stvorení, nie?

joli
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:27
- Nahlásit

My jsme se pro jistotu nikdy bouřlivě nevítali, aby se to nenaučil...........Ale hodně se nám osvědčilo toto: Má na krku takovou "chytačku" - kraťoučký provázek,aby se dal dobře lapit. A když jsme přišli domu, tak jsme ho chytli za chytačku a dali povel "místo" a odvedli ho na vrchní schod. Teď už stačí říct jen povel místo....a většinou když už vidí přijíždět auto tak leze automaticky na vrchní schod!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání