| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 14:33
- Nahlásit
pigie
Pes vo vsetkych predchadzajucich 3 pripadoch musel byt z cloveka zveseny a bol sexualne uplne vzruseny... Hm? Pokusi sa mi to niekto interpretovat?
Řekla bych, že jestli byl sexuálně vzrušený, tak to dominantní gesto nebude.
Přikláněla bych se, jako Bela, k mimořádně sexy jedincům. Nemohli být třeba cítit háravkou? Nebo menstruující ženou, to voní podobně?
Nebo se mu prostě líbili.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 14:34
- Nahlásit
Bela
taký keď na niekoho skočí, no ďakujem pekne.
No veď.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 14:39
- Nahlásit
aren
Řekla bych, že jestli byl sexuálně vzrušený, tak to dominantní gesto nebude.
no možno aj asi aj u psov je to tak, že moc a dominancia je prosto vzrušujúca!
ako už dlhšie roky pozorujem ľudí, tak u niektorých jedincov mužského pohlavia to často ide ruka v ruke.
|
slony
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 17:23
- Nahlásit
aren
na zaklade akeho priznaku sa rozhujes pre jazyk odpovede ?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 17:33
- Nahlásit
slony
Človeče, ani neviem . Asi že teraz dlho žijem v Česku, tak mi obrovsky dobre robí povedať alebo napísať čo-to po slovensky. Tu som stále dodržovala češtinu, až Bela ma strhla.
Inak slovenčina je prvých dvadsať rokov môjho života, maturitu mám slovenskú, otec je slovenskej národnosti, mama českej, ja som češka a mladší brat je Slovák, aj tam žije.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 17:34 - Změnil/a: aren
- Nahlásit
slony
na zaklade akeho priznaku sa rozhujes pre jazyk odpovede ?
Možno ako Bela začala rozprávať o slovenskej prírode, tak som zmäkla.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 17:53
- Nahlásit
aren
...až Bela ma strhla.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2007 18:01
- Nahlásit
Bela
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 06:15 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Bela
...a čo takto alternatívne vysvetlenie: práve týchto troch tvoj pes považuje za mimoriadne sexi jedincov
No, u jedneho z nich je to mozne. Lebo ten sa s nim tutlikoval asi pol hodinu a pes bol z neho na makko. U tych dalsich asi nie, ti mu boli ukradnuti, kym si nebuchli rukou po prsiach a nepovedali hop.
A suhlasim s tebou, ze by si to nemal dovolit (a on to ani nerobi), ale kedze dane osoby sa ma nespytali, ci mozu, tak pes to mal dovolene a len smola bola, ze bolo sucho
Jo a diky za to Kuáásne teliatko!!!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 06:23 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Jo a este nieco. On si danych ludi pamata a skusa to na drzovku pri dalsom zvitani znova. Ale tam uz zasahujem a ide zakazovy povel, teda minimalne u 2 tych, co sa jeho laske uz branili. Ten treti ma smolu, ten ma nastval , tak nech si to uzije a vlastne sa tesim, kedy ho uvidim znova Pomsta je sladkaaaaaa.
Este k ozrejmeniu : Jeden dotycny vobec nema psa. Jednemu pred pol rokom posla fenka a druhy ma psa. Takze tak a este k tomu jeden ma 80kg, druhy asi 120kg. Vzhladom ani postavou to tiez nebude Podla mna jednoznacnym spustacom bolo povolenie to spravit od danej osoby.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 09:46
- Nahlásit
Smečka
Audrey i Ave se mají dobře. Pes zůstal u Františka Hacha.
popravdě, tohle jsem věděla - dr. Šebková co má Audrey byla vedoucí mé diplomové práce a pejska jsem viděla v srpnu, když jsem se byla na Lupinu podívat
tohle je taková dost nepovedená fotka, kde je vpravo ve větvích kus toho psa vidět
spíš mě zajímalo, jestli mají ty fenky štěňata
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 15:16
- Nahlásit
pigie
píšem, že ich TVOJI PSI (nie ty) považujú za mimoriadne sexi .
ako vravíš jeden ma 80kg, druhy asi 120kg.
pre také kuáásne teliatko ako stvorení, nie?
|
joli
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2007 15:27
- Nahlásit
My jsme se pro jistotu nikdy bouřlivě nevítali, aby se to nenaučil...........Ale hodně se nám osvědčilo toto: Má na krku takovou "chytačku" - kraťoučký provázek,aby se dal dobře lapit. A když jsme přišli domu, tak jsme ho chytli za chytačku a dali povel "místo" a odvedli ho na vrchní schod. Teď už stačí říct jen povel místo....a většinou když už vidí přijíždět auto tak leze automaticky na vrchní schod!
|