| Autor |
Zpráva |
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 09:41 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
edita
My jsme na chatě, kus od Prahy, kdyby se vam chtelo prijet, rada te poznam - ja totiz v patek a sobotu delam do noci,takze Art se jede rekreovat a ja za nim dojedu...tak jestli mas auto nebo by ti nevadila cesta vlakem/busem, prijedte...na vycvik to nebude, my jsme nevycvalany, ale jsou tu pekne zazvereny louky (ne honitba) a tolerantni mysliv.sdruzeni . Pisni mi kdyztak na kolouchova@svandovodivadlo.cz
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:16
- Nahlásit
Lucie od Arta
ahoj, no ja jsem trubka, doslo mi, ze v nedeli odpo mame rodinnou oslavu, uplne jsem na to zapomnela .( ale budu rada, kdyz se dohodneme na nekdy jindy, treba az budete v praze, ted v zime me moc na vylety jinam nez do hor neuzije .) ale az bude tepleji, tak se urcite i do te vasi honitby radi podivame .)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:22
- Nahlásit
edita
No my uz ted v Praze asi budem...uz bude moc zima, tak se urcite nekdy dohodnem...Tepleji bude za dlouho .Tak se můžem domluvit na nějaký seznamovací pražský venčení...Co děláš např v pondělí po o?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:44
- Nahlásit
Evicka
promin, nezlob se, ale nemam rada lidi, kteri si mysli, ze vi vsechno a kdyz od nich nechce nekdo radu, tak se hned do nej pusti. Az budu potrebovat nekoho, kdo snedl vsechno moudro sveta, tak ti dam vedet. DO ty doby mi postaci lidi, kteri cvici ohare a teriery na profi urovni a jsou blizko.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:57
- Nahlásit
Linda L
pomáhal ti někdo s přípravou na ty barvářky? Já na to sice někoho mám, kdo se specializuje přímo na teriéry, ale chci mít i jiný únikový možnosti. Chci jít s Abby na jaře na vlohovky a na norovací a na podzim na Barvářky, snad to zvládneme
A jak se má vůbec Bertík???
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 10:59 - Změnil/a: Linda L
- Nahlásit
younglady
Ahojky, vlastně ani nevím jakého máš Russlíka? (ch. st.)
(teď jsem koukla na Tvoje stránky a koukám že už blbnu a jasně že vím odkud je Abby) Už ať je víkend, já mám fakt dost.
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:02
- Nahlásit
My jsme se barvu učili s pomocí myslivců z Krásna (u K. Varů). Dali nám spoustu rad a řekli co si máme opatřit na nácvik (největší brutus bylo sehnání barvy, to bylo opravdu nadlidské) ale Berťa ten nácvik miloval!!! (až na 5 min. odložení, z toho tolik nadšený nebyl )
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:06
- Nahlásit
Linda L
Ale víííš, jen už si to asi nepamatuješ Mam Abby John Russell. Já mám právě vše dohodlé s kámoškou ze cvičáku, která cvičí ohaře a pak ještě se slečnou z Kutný Hory, která se zase specializuje na teriéry a ohaře. Obě sou myslivci a ta druhá má i honitbu, kde budeme moc trénovat i na případné další zkoušky (Podzimky, Lesní a pod. ) Snažila jsem se na vše sehnat někoho z Prahy, ale to je nadliský výkon. Tak sem sehnala jen tu Zuzku s ohařema.
Jakto, že už nechodíte na výstavy??
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:14
- Nahlásit
Já mám kámošku která chodí v Praze někam na cvičák s retrívrem a taky dělají tyhle všechny možný nácviky. Třeba přinášení kachny (to jsem plánovala s Bertem ale zatím jsme se k tomu nedostali), podzimky, barvářky a podobně. Zkusím se jí zeptat kam na ten cvičák chodí a jestli berou i malý třibarevný přeborníky
Na výstavy už kašlem, českýho šampióna už máme a to by nám tak asi mohlo stačit. To víš, vrozená skromnost. Ty výstavy lezou strašně do peněz, a stejně nám to nic nepřineslo. Berťovi už bude 5 let a ještě ani jednou nekryl.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 11:49
- Nahlásit
Evicka
Tedy, paní Evičko, napsat, že: "ve výcviku lov. plemen patříme k absolutní špičce v ČR", to vyžaduje velkou odvahu a neméně velké ego. Nijak nechci snižovat vaše zásluhy, ale pokud se někdo řadí ke špičce ve výcviku loveckých psů, očekávám, že má předvedenu celou řadu plemen, dotáhl to až na VZ a předvedl alespoň jednoho psa na vrcholných soutěžích. Je to váš případ?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:14
- Nahlásit
Linda L
víš já na cvičák nechci, to už na jeden chodím k tý holčině s ohařema, cvičák nepotřebujeme, spíš opravdu někoho s kym vyrazíme
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:15
- Nahlásit
Lucie od Arta
ja jsem v tydnu od rana do vecera v praci .((( vy jste predpokladam zas cele vikendy na chate co? .(
|
Linda L
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:29
- Nahlásit
Já chci takýýýý. Okamžitě se stěhuju do Prahy a budu chodit s váma. Tady ve Varech není kam chodit (a s kým)
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 12:39
- Nahlásit
Je vám intešampion práce dostatečně dobrý titul, nebo třeba Vítěz memoriálu nebo třeba vítěz Klubové barvářské soutěže nebo třeba Vítěz mezinárodní barvářské soutěže v Pl nebo Vítěz mezinárodních zkoušek v norování v HU nebo ,,,,,,,,. Konec, tlachejte si na své průměrné úrovni, dotazujte se myslivců s průměrnými psy a průměrnými znalostmi. To, co se všude cenní jsou informace a osobní zkušenostmi. Když je nechcete ( a jiní za to musí platit) zdarma a z mojí dobré vůle, tak nic. Já se nabídla, vy jste to nevzali, tak si každý necháme svoje. Čao a až budete mít toho Intešampiona práce také, tak si můžeme popovídat. Já nejsem žádný nadutec, ale za tím, co znám a vím, si stojím.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:17
- Nahlásit
Evicka
Dívala jsem se na vaše stránky, takže vím, že vaši psi jsou poměrně šikovní a rozhodně nesnižuji jejich schopnosti. Jistě i vy před sebou máte velkou budoucnost na poli loveckého výcviku, nicméně momentálně se svými výsledky rozhodně nepatříte k absolutní špičce ... pokud tedy za sebou nemáte zkušenosti s výcvikem dalších psů a plemen, které neprezentujete na svých stránkách.
A teď k vašim dotazům. Titul interšampion práce toho mnoho o vašich výcvikových schopnostech a schopnostech vůdce nevypovídá, obzvláště, pokud je získán na základě CACITů z kontaktního norování. Vítěz klubových barvářských zkoušek je jistě pěkný úspěch a já vám k němu gratuluji, nicméně, že by patřil k těm špičkovým se rozhodně říci nedá. Barvářské soutěže v Polsku jsem se také jednou zúčastnila, takže tady si dovolím pouze poznámku, že mezi slepými ... no však to znáte
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:33
- Nahlásit
Evicka
nechápu, proč sem zatahujete nějaké tituly či cosi. Nám nejde o super tituly, o ty jde jen lidem, ale psům sou upřímně ukradený. Lovecký výcvik dělám pro zábavu, pro radost, kterou z toho má pes. Ne proto, abych to mohla někomu předhazovat. Nezlobte se, ale vůbec jste nepochopila o co jde.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 13:44
- Nahlásit
Zabředla jsem do něčeho, co jsem nechtěla. Nerada se dohaduju o blbostech. Děkuji těm, co chtějí poradit, ale na to mam pár lidí a přijde mi lepší si radit osobně než na dálku. Děkuji Zet za pomoc
A Lucie od Arta, edita a mac1 - hele holky, já sem si to tu založila a já chci chodit taky trénovat, tak až se dohodnete na nějakym tom datu, můžu se přidat?
ALL
Pokud byste se teda někdo chtěl přidat tak každý víkend jezdím na Prahu - východ - jsou tam pole i lesy, srnky, zajíci i bažanti, přes týden jsem na Praze 5, ale vyjedu kamkoliv, tak jestli se k nám chcete někdo přidat tak písněte.
Jinak beru i návrhy na místa kam se dá vyjet¨.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:13
- Nahlásit
younglady
já sem si to tu založila
Tak promiň ), že si tu zakládáme slídičskou sekci, já zas založila předchozí téma o lov.výcviku...my chcem připravit psy na slídičské vlohovky a dál, ale můžu-li mluvit za sebe, partáka neslídiče uvítám, jen abys z nás nepadla do mdlob,až budu nacvičovat člunkovitý pohyb terénem .
Já zas jezdím na Prahu západ, tak to můžem střídat. Rozhodně musíme něco vymyslet, teď do Vánoc to ale bude asi náročnější...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:17
- Nahlásit
Lucie od Arta
my taky trénujeme slídění i když slídič neni tak ji to baví
já to taky do vánoc moc nezvládam, ale pak budu mít měsíc a půl zkouškový takže budu mít čas. Ale na Vánoce se těším, že budu pět dní u rodičů na Praze -Východ a pět dnů na horách v lesích, to bude trénink
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:20
- Nahlásit
younglady
To máš dobrý s krátkosrstým plemenem, my jsme na sněhu nemožný, na psovi se dělaj sněhový koule,takže nemůže ani chodit, natož běhat . Asi odhodím zábrany a stud a pořídím obleček...šusťákovej, nenápadnej, tmavej...
tak se nějak domluvíme,až budem mít čas...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:22
- Nahlásit
Lucie od Arta
Já na ní normálně obleček mám, černej zevnitř vyteplenej a zvenku šusťák. Přeci jen s ní chci trávit hooodně času venku a na horách a nechci nic riskovat
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:25
- Nahlásit
younglady
Nám zima neva, v zimě se Art s oblibou koupe v řece apod.,jen ty sněhový koule- a sehnat obleček na takovýhleho slona je fuška. Nezateplenej šusťák na psa co má 41 v kohoutku...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 14:29
- Nahlásit
Lucie od Arta
u nás na krámu maj hodně oblečků, Abby má v kohoutku 36 a braly jsme druhej nejmenší, maj ale jen zateplený, ale ve velkoskladu v Hostivaři jsem viděla i obyč šusťákový a i velký
|
edita
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 20:34
- Nahlásit
Lucie od Arta
až budu nacvičovat člunkovitý pohyb terénem
a to je presne jedna z tech veci, proc chci a potrebuju vyrazet se slidicema...vim, jak vypada prace ohare, retrivra, ale stale nevim, jestli to, co Sara provadi, je ta spravna prace slidice
takze se devcata pls nejak dohodneme a vyrazme!
younglady
samozrejme, ze vas s abby vezmeme s sebou, jen se proste musime NEJAK dohodnout, coz zatim vypada nad lidske sily .(
|
edita
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 22:11
- Nahlásit
mac1
ahoj, tak jak to s vami a s klukama vypada tento vikend? obavam se, ze letos nam to uz nevyjde .((
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2006 23:24
- Nahlásit
edita
od pátku do neděle ( včetně) jsme na naháňce se slíděním na Šumavě , pak už budeme mít více času
|
edita
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 09:27
- Nahlásit
mac1
no jo, holt je ted lovecka sezona, chapu .) tak ja se vas pokusim uhnat nejak po novem roce .) zatim lovu zdar
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:40
- Nahlásit
edita
Ahoj. Jsem mrkala na stránky kchls a tentokrát bude sraz u nás u Brna...Mrkni: http://www.kchls.cz/wss/index.html
Tak doufám, že se tam sejdem...
|
edita
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:49
- Nahlásit
Hafina
jeee vidis, toho jsem si ani nevsimla .)) tak to ja si hned pisu do diare a pocitam s tim .) btw. neni toho pristi rok nejak moc "u vas u Brna"?? .( to se pekne najezdime .( diskriminace .)
|
edita
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 10:53
- Nahlásit
Hafina
tak tu ted na to koukam jak puk, ono je to ve vsedni dny, to me docela prekvapilo
|