| Autor |
Zpráva |
venda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 15:37
- Nahlásit
wami
v baglu poveze me!!!!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:27
- Nahlásit
venda
není zas tak chlupatá, bude mít bohatší srst, ale dlouhosrstá není. Jinak se zátěží bych počkala, oni ty výstaváčci dospívají v kostře pomaleji, takže bacha na to.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 17:38
- Nahlásit
venda
týdenní přechod fatry na lyžích
To bych mu teda rozmluvila, tam není problém umřít, když se nezadaří počasí.
|
venda
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 09:09
- Nahlásit
aren
že jo, to taky tvrdim, ale prej máme stan a já nevim co, tak to prej přežijeme, když už jsme dvakrát přežili měsíc v rusku, z toho jednou na sibiři
jinak zjistila jsem, že fakt držim vodítko blbě a proto mám tu ruku - aby se mi nezamotala do vodítka když byla malá, držela jsem ho zvednuté - ve skrčené ruce a už mi to nějak zůstalo, takže z toho mám tenisovej loket - zátěž na ruku když je v takový blbý poloze, takže já se učim držet ruku volně dolů a psina se učí "pomalu", už jí to po dvou dnech docela jde, někdy na povel opravdu sama zpomalí, i když většinou ji musím zastavit
|
venda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:48
- Nahlásit
poslušně hlásím, že Hekla už vůbec netahá, když se napne vodítko stačí když řeknu "zpomal" ("pomalu" bylo jako povel moc dlouhé) a v 70 % případů sama zpomalí, jinak ji zastavím, ona si většinou sedne a počká dokud nejdu dál, takže to opravdu báječně funguje!!!
|