| Autor |
Zpráva |
Veru
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:09
- Nahlásit
Walda
Dobře budu to zkoušet.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:14
- Nahlásit
Veru
Dobře budu to zkoušet
Ale pozděj! Nejdřív tak v pubertě, zatím by si chlupáčovi podle mě zbytečně motala makovici.
|
anonym
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 09:27
- Nahlásit
Pes nereaguje na to co říkáš, ale jak to říkáš, intonaci, tvůj postoj, mimiku. Takže pokud je skutečně vycvičený (ne že z 5ti povelů sedni poslechne po minutě na 3) nikdy nemůže zareagovat na povel někoho cizího (pokud tě ten dotyčný aspoň intonací nebude napodobovat dost zdařile). Dodnes nezapomenu jak na mě naše fena (účastnice MR, MS) vykulila udiveně oči, když mi jí mužskej dal na procházku a já řekla "k noze". Ten výraz vidím dodneška "proboha co to po mně chce ???? "
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 12:54
- Nahlásit
No spousta psů vůbec není blbejch.
Když jsme v partě kamarádů a mojí feně (SAO) někdo dá sedni nebo lehni, tak poslechne. A když má ten kámoš v ruce nějakou dobrotu, tak je to ještě lepší. Občas mi tím udělá trošku "ostudu", ona je to fakt pro ostatní i pro ni hrozná legra.
Ale já vím, že když jdeme tmavým lesem a proti nám nějaké cizí individuum, tak by mohlo mít věnec buřtů na krku a říkat si co chce, a stejně se čubina naježí a bude si ho sakra hlídat. Nebo když jdeme na procházku a já zahnu doleva a ostatní doprava, tak půjde taky vždy za mnou, i kdyby ti ostatní říkali kdoví co.
Takže je to hodně o inteligenci. Hodně psů pozná, kdy o nic nejde, kdy je to jen taková hra, a kdy ne.
|