Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jsem zralá na pořádného panáka.....
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Amir
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:38
- Nahlásit

Spíš má lízání místa zažitý a pak stačí jen jemné podráždění ( kteréhoby si jinak nevšiml) a hned si "ránu" kontroluje a olizuje......
brut
je to možný, když on mi te neřekne jak to je, tak mu musím pořád dávat košík když nejsem doma a je mi ho líto. V noci spí se mnou v posteli ale jednou jsem ho nechala na chodbě a do rána to stačil rozlízat, je to trubka

ty rezavý chloupky jsou vada nebo nevadí při posuzování?
ty chlupy by vadily ale já věřím tomu, že to snad odroste, když ne hned tak časem. Důležitý je, že má nohu zahojenou a teď v těch plýskanicích už nemá otevřenou ránu, z toho jsem měla strach. Pomohly až ATB.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:40
- Nahlásit

brut
hele já myslím že to ustojíš..prostě Bruta vyběháš před výstavou a pak mu vysvětlíš so to znamená "radiátor,kastrace a stráň" myslím že to riskovat nebude..
Amir
heleď souško..my víme že seš klikařka..ještě se netěšíš doufám??

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:23
- Nahlásit

ještě se netěšíš doufám??
ne neboj

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 20:53
- Nahlásit

sarax
radiátor,kastrace a stráň" myslím že to riskovat nebude..

tak tím jsem mu dneska taky vyhrožovala....a ještě horšíma věcma.....no, nějak to nepomohlo....takže zítra jdeme opět do města...tentokrát na náměstí, pak teprve na běhandu na louku, v pátek mám plánované velké venčení ( teda doufám, že se mi ta viroza, co jí mají robátka, vyhne)
ale jestli to bude stačit, to teda nevím...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:28
- Nahlásit

brut
Nestíhám všecko číst, jen jsem vyrozuměla že je Brut po úrazu tlapky a ještě není uplně ok? Chci tě varovat-kdyby sebemíň kulhal, lepší výstavu oželet a do kruhu s tím nenastupuj. Kámoška takhle šla do kruhu s čubou která ještě neměla úplně zahojený rozřízlý polštářek. Pajdala a dostala proto dobrou, i když je to interšampionka.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 21:50
- Nahlásit

Ketrin
On maličko kulhá jen při chůzi, v běhu nebo klusu je to dobrý.....spíš nemá stále uzavřenou ránu mezi prstama a má tendence si jí lízat

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 23:12
- Nahlásit

brut
já myslím že to bude stačit
to vylítání..a stav packy bych posoudila až den předem...asi má Ketrin pravdu že než si pohnojit hodnocení je lepší prašule oželet...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 06:49
- Nahlásit

brut
No uvaž to, vždyť se můžeš rozhodovat do poslední chvíle.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 07:51
- Nahlásit

Butíku-budu......nejvíc u kruhu 4 a 29 ( AST a BOC)...kde tě eventuelně uvidím???? doufám,že se nespletu a nezaklepu na rameno jiné holce-no i to přežiju,že)

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 11:04
- Nahlásit

Ketrin
sarax
Uvidím těsně před začátkem...když by se mi to kulhání zdálo výrazné, tak ho odvolám. Ale vylítat ho musím nechat, jinak zbortí barák....

žanda
Já budu v kruhu 34 ( nejen že jsme tam my, ale slíbila jsem wami pár fotek čsv, kteří jsou v kruhu s námi). Pak se budu plácat po kruzích a u stánků s psíma potřebama.

žanda
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 13:42
- Nahlásit

brute já tedy nejdřív letím pro činku a pak ty kruhy...ap ak znovu stánky,ale myslím,že Brutíka nepřehlídnu ono vás tam zase takový hafo nebude) jak uvidím jakéhokoliv Bruta-hned se ptám, co je zač))

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 15:14
- Nahlásit

JÁ DNES TAKY A TO NEJDU NIC VYSTAVOVAT...KUA DRÁTEK, TO JE DEN..

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:34
- Nahlásit

žanda
Já jsem k poznání....brýlatá, s culíkem, o berlích nebo budou berle alespoň poblíž mně položené
Budu se těšit

blanulinka1
Den blbec pokračuje ....ale snad si vyberu všechno dopředu a v sobotu bude klid...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:39
- Nahlásit

brut
ani mi nemluv...se asi picnu, trochu už je klídek, ale teď tu zase sedím jak píka a čekám, až se poslední říďa co tu zůstal vykecá a půjde domů abych mohla taky...sice mám končit až v sedm, ale nikdo už tu není...krom něj a dvou lidí co u něj sedí...blázni fakt...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 17:43
- Nahlásit

blanulinka1
Já pro změnu dneska dělala dusno na měst.úřadě, na vodovodech a kanalizacích, na Skanske, mezitím jsem vracela objednané zboží a řešila problém s roztrženým balíkem. Do toho mi omarodila holka. Fakt se těším do postele a těším se na zítřek....teda nevím, jestli to není předčasné....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:04
- Nahlásit

kdybych tu měla popsát den blbec, nestačí mi 3 "okna"

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 18:34
- Nahlásit

blanulinka1
ale já nechodím do práce, tak bych měla mít klid....

arsiela
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 19:49
- Nahlásit

brut
vzhledem k tomu,že budu u australáků od začátku tak slibuju,že budu držet pěstičky co nejvíc.
I když Vás znám jen tady z netu.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 22:29
- Nahlásit

arsiela
děkujeme moc, myslím, že budeme všechny pěstičky potřebovat

brut
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 18:58
- Nahlásit

Tak mám za sebou pěkné odpoledne. Vyráželi jsme na velkou procházku, aby jsme utahali Bruta a taky, aby se konečně před zítřkem pořádně proběhl.
Naše cesta vedla podél Berounky. Asi si dovedete představit, jak dlouho trvalo než se Brut vrhl do vody.....okamžitě. Nejdřív jen tak po břicho, ale během vteřinky skočil do proudu a plaval. Celý nadšený to několikrát zopakoval. Taky chtěl házet klacek, ale ne jen tak nějaký, ale pořádnou kládu. Samozřejmě do vody......
Takže jsme při procházce hledali klacky, lovili psa z vody, hlídali rybáře ( ty má Brut moc rád...většinou u nich najde nějakou dobrotu ve formě vnitřností) a taky vlak, který nás část cesty doprovázel ( teda ne jeden, ale několik ).
Po návratu domů jsem překontrolovala packu, o kterou jsem se celou dobu bála a musím říct, že je v pohodě...teda nezhoršila se, spíš mám dojem, že se konečně začala hojit. Brut spí a o ránu se vůbec nestará, takže jsem mu jí opláchla v slabým roztoku hypermanganu, pro jistotu.
Tohle tušit, tak jsem ho do vody hnala už dřív......mohla jsem být bez starostí. A ještě něco...vůbec nekulhal, za celou dobu ani jednou. Až když jsme přišli domů, tak zase začal malinko pajdat.
Nemůže mít kulhání psychické ....myslím, zafixované doma?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání