Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jsem zralá na pořádného panáka.....
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:50
- Nahlásit

Tak začínám mít před sobotou blbý pocit a jsem zralá minimálně na panáka něčeho silnějšího ( a to téměř nepiju).

Po téměř 14 dnech v klidu, kdy Brut chodil doma s límcem a venku s ovázanou tlapkou ( a to moc neběhal), jsem ho dneska vzala s sebou, když jsme šli se synkem k doktorce ( upozorňuju, šli jsme kvůli němu přes pole, aby se trochu vyběhal, než ho dám na vodítko)

Nejen, že neposlechl ani jeden povel, ale ještě při spatření každého psa, který byl menší než on, tak hrozně vyváděl. A to nemluvím o "luxování" kde jakého fujtajblu, který jsme míjeli.Tohle nedělal ani jako štěně.

Začínám mít pocit, že výstava bude tentokrát totální fiasko, vyloučení ze všech dalších a o uchovnění si budeme moct nechat jen zdát.

Myslíte, že je naděje, aby se alespoň krapítko srovnal?

Tlapku stále ještě v pořádku nemá, ale už z něj začínám doma šílet....

monika
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:53
- Nahlásit

brut
klídek, třeba bude z té výstavy tak v šoku, že bude stát jak vymalovaný

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

brut
neboj, bude to v klidu, vyražte dřív a nech ho trochu proběhnout po letišti hned vedle výstaviště...udělalej si rezevru aby jsi ho stihla dát pak do kupy... Hlavně nebuď nervózní, nebo bude Bruťák taky...Mě se to řekne co? Nesmíš si to tak brát...vždyť vám o nic nejde...jdete se ukázat jací jste fešáci a to je všechno... každej pes je prdlej a buď ráda, že máš živého živočicha než jen výstavní Fifinku co se válí doma na gauči

Gája
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:55
- Nahlásit

brut
neboj, všechno dopadne dobře...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:56
- Nahlásit

brut
monika má pravdu, oni jsou tam buď naprosto zaražení nebo nepříčetní tak si vyber

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:58
- Nahlásit

blanulinka1
já půjdu asi z Ďáblic pěšky, aby se Jim trochu unavil, za náma pojede doprovodné vozidlo s proviantem a první pomocí
a to plánuju na pátek od rána venčení, koně, venčení, tak trochu se bojím aby to nezabilo mně

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 13:59
- Nahlásit

Jimmi
monika
Ježíš, holky vy mně strašíte.....já jsem po dnešku naprosto v koncích....jako by v životě neslyšel povel.....

blanulinka1
Gája
Tak si myslím, že i ten panák bude.... a možná, že ne jeden....

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:00
- Nahlásit

Jimmi
Já mám taky na pátek program, jen s tou packou musím opatrně

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:04
- Nahlásit

brut
Jimmi
holky neplašte...před výstavou se stavte u nás na panáka a bude vymalováno

nika00
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:07
- Nahlásit

brut
to je dobryyy..sandy zacala znovu ted v 5letech zrat fujtajbly..nejenze neposlechne ani na prd...ale naprosto ignoruje..napr vcera pri venceni dostala ode me na hubu pac zacala zrat nakej blev v parku a pak navic vzala roha..tak jsem s nezajmem sla dal..jako ze uz rezignuju...no a ji to bylo uplne u pr....kdyz sla usla asi 300m tak se otocim a ona fakt nikde...tak stojim a koukam jak zbesile beha sem a tam uplne na opacnym konci sidliste...malem sem ji pretrhla

joo brut...pokud brut nehodi bobek zase uprostred kruhu, bude to skoda...byla aspon naka sranda

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:07
- Nahlásit

blanulinka1
Asi začnu preventivně pít už v pátek a v sobotu mi bude tak blbě, že výstavu absolvuju bez problémů ( teda myslím s Brutem ne se sebou)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:09
- Nahlásit

holkýýýý mě dneska prej přišel na poštu balík, větších rozměrů, ale dobírka to není...já jsem tak zvědavá co to je...to jsem zase někde vyhrála nějakou krávovinu

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

nika00
Hajzlík nedostane od zítřka nažrat, aby zase nenadělil nějaký bobek.....i když u něj nikdy nevím, co vymyslí...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:10
- Nahlásit

brut
myslíš, že jako nebudeš pít sama, ale naliješ i Brutovi jo?

žanda
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:17
- Nahlásit

.....tak mi to holky trochu připadá jako naše první zkouška,den před ní jsem lítala se psem jako pošuk,ráno taky,aby se utahal a byl "hodnej"........opak byl pravdou,lítání se mu asi líbilo,tak lítal i při zkoušce a dělal,že s tou paní co se tam třepe strachy- opravdu,ale opravdu nemá nic společnýho......
Na druhou zkoušku jsem šla jako prdím na to, nějak to dopadne, svět se nezboří,když to nedopadne.....a hele dopadlo to a ještě docela slušně. Věřím spíš na konstelaci hvězd))
Nicméně v sobotu držím všem palce a bute doufám,že tě tam uvidím!!!!! a nejlépe na "bedně" !!!!!

Syska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:33
- Nahlásit

blanulinka1
Hm to je zajímavý, mě včera do schránky taky přišel papír na zásilku větších rozměrů, dneska to jdu vyzvednout...!!!! Nic jsem neobjednávala..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:43
- Nahlásit

Syska
tak to bude ten Lacoste parfémek, pokud jsi to posílala

Syska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:46
- Nahlásit

blanulinka1
To nebude Lacoste parfémek, nic jsem neposlala, neboť to bylo v angličtině, tudíž...jsem to nepřelouskala. Je to baliček ze Španělska, teď jsem to zjistila, prý opožděný dárek k narozeninkám..od sestry milované..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:46
- Nahlásit

Syska
protože nám to přišlo stejně..., máš to Prahy 5? Jestli to je ono, jako že na 90% ano, tak to budeme křásně vonět (Ne že bysme do teď smrděly )

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:47
- Nahlásit

Syska
tak to mi teda tvoje setra nic neposlala tak zase nevím, co to je...sakra...ale zase musíme mít to stejné Náhodička co? mě nepřišel balík ani nepamatuju...

Syska
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:54
- Nahlásit

blanulinka1
Jo, mi vobčas choděj, ale z Mujpsa a tak, na dobírku samozřejmě...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 14:56
- Nahlásit

Syska
dobírky se nepočítají A dost už tady o balíkách...Brut si to tu založila na podporu svého psychického bloku a my jí tu řešíme balíky Takže promiň Brut

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 16:12
- Nahlásit

brut
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, píšeš, že Brut nemá tu packu ještě úplně vpořádku. Nekulhá? To by totiž na výstavě bylo blbý, rozhodčí by ti ho nemusel posoudit.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 18:53
- Nahlásit

žanda
Díky za přání, ty tam budeš taky? Že bych tě konečně poznala

Amir
Malinko kulhá, ale spíš, když jde než když pobíhá....v tu chvíli na ní zapomíná. Pro jistotu mám i potvrzení od veta, že je po úrazu ( a v rekonvalescenci)...i když si myslím, že jde o zbytečné opatření ( ale když se bude chtít podívat, jestli nekecám, tak mu klidně packu ukážu )

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:01
- Nahlásit

Ježíšmarjá, já si fakt jdu dát panáka....asi začnu pít už od dnešního večera....Brut mi odpoledne zdrhl a já ho hodinu hledala.

A kde myslíte, že celou dobu byl?

Seděl jak největší chudinka před barákem u vrátek....sousedka mi říkala, že tam přiběhl chvilku poté, co jsem ho odběhla hledat.....seděl, čekal.....vzhledem k tomu, že nám nezvoní opět zvonek, tak se nedozvonila na kluka a k nim nešel.

Sousedka se válela smíchy, když mi líčila, jak ho všichni obcházeli a vůbec jim nevadilo, že se brodí bahnem. Jsem myslela, že ho zabiju.......s tímhle psem přece nemůžu na výstavu, vždyť tam budu za blbce

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:03
- Nahlásit

brut

Ale no, neboj

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:04
- Nahlásit

Pro jistotu mám i potvrzení od veta, že je po úrazu
brut
to není kvůli tomu, že by ti to rozhodčí nevěřil ale když jsem byla naposledy jako vedoucí kruhu na výstavě, tak rozhodčí kulhavou fenku neposoudil, protože by jí prý musel poškodit, no a to nechtěl a že prostě není schopný posoudit jaká je v pohybu ... ale ono je to teď jedno, přihlášená už jsi tak uvidíš, budu ti držet pěstičky

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:19
- Nahlásit

Amir
Tak v pohybu Brut nekulhá ani trochu, jen při chůzi tak trochu ( povedlo se mu seříznout a zhmoždit kůži mezi prstama na zadní - ne moc, ale pak si důkladně místo rozlízal a nepomáhalo na to vůbec nic mastičky olízal, obvazy během chvilky strhal, límec rozmlátil....zkrátka pitomec)
Myslím, že palečky budu potřebovat...díky , dám vědět, jak jsme dopadli....nebo vlastně ti dají vědět Jiříkovo, Mel, Anu a ostatní

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:27
- Nahlásit

brut
To já musela všechny výstavy letos zabalit, protože si mazlík najaře odřel v odkládačce přední nohu jak se chtěl dostat ven (viděl jak cvičím ostatní psy), dostala se mu tam infekce a léčili jsme to přes půl roku, teď to konečně vypadá,že to bude dobrý, je to zahojený ale místo světlých chlupů mu na tom rostou rezavý a občas má tendenci si to lízat jakoby ho tam pořád něco svědilo. Koupila jsem mu Roboran pro černý a bílý psy a uvidím jestli ho budu moct přihlásit najaře na mezinárodku do Brna

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 19:33
- Nahlásit

Amir
Teda vy taky máte pech.
Brut si každou chvíli něco udělá, ale tohle bylo - je nejhorší. Asi tím, že místo je mezi prstama, tak se poměrně mizerně hojí, ještě ke všemu máme okolo baráku bahno a tak mu ránu neustále musím koupat....sice v bylinkách, čisté vodě a hypermanganu, ale nestíhá to zasychat

teď to konečně vypadá,že to bude dobrý, je to zahojený ale místo světlých chlupů mu na tom rostou rezavý a občas má tendenci si to lízat jakoby ho tam pořád něco svědilo.
Spíš má lízání místa zažitý a pak stačí jen jemné podráždění ( kteréhoby si jinak nevšiml) a hned si "ránu" kontroluje a olizuje...... ty rezavý chloupky jsou vada nebo nevadí při posuzování?

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání