| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:20
- Nahlásit
Citera
Ale děkuju za pochvalu Veverky, kdyby nechrněla, tak se určitě červená
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:24
- Nahlásit
Eimy
Zase si říkej, že je lepší mít skvělého psa než naopak. Se sebou uděláš víc pes má limity.
By mě zajímalo, jak vypadá červenající se veverka
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:26
- Nahlásit
Citera
Já myslim, že mám limity i já Ale doufám, že se sebou něco udělám a začnu jí to kazit minimálně a ne tak, jak teď
No for je v tom, že na ni to skoro není vidět, jen na bříšku Protože tam má míň chlupů
|
Citera
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:36
- Nahlásit
Eimy
Až někam vyrazíme my, tak určitě budu i já ostuda naší dvojice Jen my budem asi ostudy obě, protože přes prázdniny jsme zahálely....
To chlupáči se nečervenají
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:43
- Nahlásit
Citera
No my jsme o prazdninách taky nedělaly nic O to víc se na to psisko těšilo a o to líp jí to běhá
Třeba se červenaj, ale neni to vidět
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:46
- Nahlásit
Eimy
Nádherná videa. Vždyť vám to jde...veverka je úžasná.
Já se s Brutem nedostala dál než k přeskoku první překážky ( a to v rovině, žádné zatáčky), pak všechny další obíhal a vyhledával tunel ( ten se mu obzvlášť líbí), kladinu. Slalom mu taky šel..na obě strany, ale ty přeskoky prostě nechtěl.....jsem zvědavá, až půjdeme teď po prázdninách, jestli udělá nějaký pokrok nebo ne.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 10:50 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
brut
Díky za pochvalu...
To Veverku taky přitahuje tunel a potom Ačko a kladina (ta byla včera naštěstí rozebraná), protože z těch dvou má dobrej výhled, tak an ně leze pořád. Brut určitě pokrok udělá, moje Veverka běhá po pauze líp, je víc natěšená
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 11:49
- Nahlásit
Eimy
Já myslím, že to Bruta moc nebaví. Je začátečník a tak má nízké překážky, no a ty ho prostě nebaví.
Uvidíme, kdyžtak zkusíme něco jiného. Stejně ještě chci s ním vyzkoušet coursing a stále chci chodit na cvičák, kde bych časem chtěla zkusit složit nějakou zkoušku ( ale ten ho teda taky nebaví, jenže v tomhle případě má trochu smůlu.....výcvik poslušnosti a ovladatelnosti je pro mně nezbytně nutný)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:11
- Nahlásit
brut
To chce správně motivovat Jak sem psala, já mám u Veverky opačnej problém, ji to baví až moc Což v "mezičasech" mezi cvičením a co se odm졡nování týče je nic moc
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 15:18
- Nahlásit
brut
Navíc to musíš brát tak, že já Eimy ty překážky učila postupně a hodně dlouho, prostě jsme začli na ten výběh, kde jsem ji to učila chodit a napřed jsem ji naučila kladnu a Ačko, to nas pak přestalo bavit dělat jen to, tak jsme začli učit skočky, pak sem si řekla, že když je tam ten kruh, tak ho teda jako zkusíme naučit taky a pak jsem si řikala, že když tam teda jsou i ty kůly na slalom, tak proč to nezkusit a až dlouho po tomhle jsme začly s Eimy chodit na cvičák, kde se Eimy doučila tunel (ten viděla jednou na voříškiádě), dálku (taky viděla jednou na voříškiádě) a houpačku (tu neznala vůbec), ale jinak se to učila postupně, pomalu.
Hlavně jsem výslovně řekla i příteli, kterej ji občas taky něco učil, že nechci, aby ji do jakékoliv překážky tlačil, že to musí začít dělat sama od sebe, protože chce... Což se teď ukazuje docela jako chyba, protože agi bere fakt jen a jen jako zábavu, občas by se mi hodilo, aby ji to bavilo malinko míň
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2006 20:50
- Nahlásit
Eimy
my jsme se rozhodli agility zkusit. Brut byl první hodinu docela v pohodě, jenže pak nastala vedra a on odmítal skoro všechno. Jinak bych ale největší problém viděla ve výši překážek. Ty nízké ho prostě nebaví. Není hloupý a tak si asi říká, že tyhle nízké může v klidu překročit nebo oběhnout. To ostatní ho taky docela bavilo, ale čekání ve vedru než na nás dojde řada bylo nic moc.
Tak to zkuíme ještě teď na podzim a uvidíme, jestli se jeho přístup změní a začne ho to bavit.. Nutit ho nebudu.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 06:45
- Nahlásit
brut
Jak je vlastně Brut starej? Nemohli byste se domluvit, aby mu ty překážky dávali výš, pokud už na to má věk? U nás se nízký překážky dávají tuším jen psům, kteří jsou ještě mladí, aby stačilo je "překročit" a nemuseli skákat a tím nezatěžovali moc klouby.
Jinak si myslim, že ho to určitě bavit začne A když ne, tk se zase tak moc neděje, ne?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:13
- Nahlásit
Eimy
Brutovi je 14měsíců, proto měl nízký překážky. Jenže mu vysvětluj, že přes vysoký ještě nemůže kvůli kloubům...
Jinak si myslim, že ho to určitě bavit začne A když ne, tk se zase tak moc neděje, ne?
Když ho to bavit nebude, tak budu hledat jinou zábavu, takže se opravdu vůbec nic neděje. Stejně si myslím, že na všechno je času dost, protože s ním docelaslušně mlátí puberta....tím pádem je občas otrávený i z procházky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 10:24
- Nahlásit
brut
Zas to ber z té druhé strany, že kdyby měl ty překážky vysoký, mohl by se je naučit podlízat, což by bylo docela blbý Mně se jednou na cvičáku stalo, že jsme šly s Veverkou kolem překážky, která byla na výšku large a ona šla, koukala kolem sebe, chvilku přemýšlela - obejít, podlézt, přeskočit - a vybrala si tu třetí možnost Je fakt, že ani tu laťku neshodila Je to takovej muj malinkej gumídek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 12:39
- Nahlásit
Eimy
Vidíš, to je pravda....podlézání mně vůbec nenapadlo. Ale stejně myslím, že kdyby měl překážky výš než 10cm nad zemí ( stačilo by 30cm...když má v kohoutku přes 50), tak by ho bavily víc, ale možná že by bojkotoval i ty.
Ještě že máš gumídka...já mám zase občas neřízenou střelu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:21
- Nahlásit
brut
No neřízená střela je ona občas taky, ale vem si neřízenou střelu kříženou s Gumídkem, když se tyhle dvě vlastnosti projeví dohromady, je to katastrofa, skoro apokalypsa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2006 16:40
- Nahlásit
Eimy
Ježíš, tak to bych už byla úplně zralá na mašličku...
Před chvílí jsem byla s Brutem blbnout venku. Dostal balónek ( tenhle miluje, bohužel nejsou nějak u nás k dostání)...takový malý šišatý, co pěkně skáče do stran. Párkrát jsem mu ho hodila...jen tak pro zábavu.....skákal jak gumídek a lítal jak neřízená střela.
Pak jsem hodila balónek víc...a .....kousek dál bylo auto ( naše), balónek přeskočil auto, Brut se moc nerozpakoval a udělal hup, hop přes auto, za letu chytil balónek, který mezitím odskočil. Doběhl ke mně s výrazem...."já chci ještě, házej, honem, to bylo skvělý, honééém znovu.." Jsem byla zralá na infarkt.
|