Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Když je panička lempl
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 21:00
- Nahlásit

Tak jsme byly po dlouhé době zase na agility na cvičáku, já se tam těšila, psice nejspíš taky. Měla jsem docela strach, jak bude fungovat.. Ze začátku... Musím říct, že proti očekávání psice fungovala výborně, na překážky byla natěšená moc, takže reagovala na všechno, co jsem udělala... No a tam nastal problém... vzhledem k tomu, že reagoala při běhání fakt na všechno, tak na chyby, co jsem dělala reagovala dvojnásob tím, že to pak kazila společně se mnou.
Takže sice jsem šla domů ze cvičáku s tím, že hafan je šikula, kterýmu běhání docela jde, což mě hřálo u srdíčka, ale na druhou stranu teď trpím depresí, že nemít Veverka za paničku takovýho lempla, jako jsem já, mohla se už dávno probíhat po závodech...Achjo...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 22:09
- Nahlásit

Eimy
Jj, člověk zapomene, ale příště už to bude určitě dobré. Veverka je šikulka....no a panička určitě bude taky

jinak o tom kažení něco vím, mně to říkají i rozhodčí na výstavě...pes v poho, panička na prd..

Eimy
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 22:42
- Nahlásit

brut
Joo to mi všichni říkaj, že příště to bude dobrý, díky za povzbuzení, ale já takovej lempl byla i před tím Takže Veverka je, řekla bych, šikovná hodně, ale líp by jí bylo, když by běhala s někým šikovným nebo aspoň né abnormálně neohrabaným

Občas si při těch otočkách připadám jak slon v porcelánu

brut
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:02
- Nahlásit

Eimy
Já jsem zkušela s Brutem taky agility....nejen, že se mu zdály překážky pro začátečníky nízké, takže je buď překračoval nebo obíhal, ale ještě ke všemu jsem tam hopsala já....to byl pohled.
Taky jsem mu kazila i to málo, co ho bavilo....a slon v porcelánu jsem taktéž. Nic si z toho nedělej. Hlavně že vás to baví. To je na tom to nejdůležitější

wami
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:06
- Nahlásit

Eimy
ja si pripadam jak blb porad, z toho si nic nedelej...
ja dycky rikam "jeste, ze mam tak geniálního psa"...

Ebony
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2006 23:17
- Nahlásit

Eimy
nestraš, já jdu s Kony a Jezinkou v neděli poprvé na agilití cvičák, to bude asi taky trapas

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 09:14 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

brut
No joo, ale je mi to líto, že jí to de a já jí to tolik vořu, štve mě, že vím, že kdyby běhala s někým šikovnějším... No prostě si špatně vybrala paničku, co naplat

wami
No snažím se si z toho nic nedělat, ale ono to nejdeee Je mi to líto kvůli ní Dokonce sem měla i stavy, že sem si řikala, že se na to vykašlu, jenže to Veveruše nemůžu udělat, to by mě asi zkopala do kuličky

Ebony
Já myslim, že vám to určitě půjde, to jen já jsem takovej magor, kterýmu takový ty různý divný pohyby nikdy nešly, ani tancovat pořádně neumim Prostě jsem na to totálně levá
Ale jestli tě to uklidní, já jdu v neděli znova s psicí běhat, takže v nejhorším případě si tu budem moct postěžovat obě I když u tebe to určitě nebude potřeba

brut
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 15:09
- Nahlásit

Eimy
myslím, že jsi až moc sebekritická. Veverka je ráda, že jsi tam s ní a nějaké tvoje chyby jí neberou. Buď v klidu, já taky spoustu věcí vořu....to si pak říkám: "jak tak chytrý a šikovný pes může mít tak blbou a nešikovnou paničku. "Jenže když se podívám na Bruta a jeho radost, že jsem tam s ním, tak mně to postupně přejde. A u tebe to bude určitě stejný

Eimy
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2006 21:18
- Nahlásit

brut
No já mylsim, že kdyby Veverka uměla mluvit, dozvím se takovejch věcí... Az by mi to prijemny nebylo Vcera, kdyz jsem si probihala jednu vec, co mi fakt nesla a ona byla privazana, mela z toho hroznou srandu, potvora

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 13:25
- Nahlásit

Eimy
Tak to jsi lepší než já. Já nic neprobírala.....vím, že to budu kazit stále, tak to nemá cenu. Naštěstí běžné věci nekazím a tak holt Brut nebude agiliťácký závodník.

Eimy
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 18:50
- Nahlásit

Tak jsme doma z agi, sice nic moc, ale lepší než minule, o malinko... Pořád to kazím, ale dneska jsem Veverce dělala navíc ještě zmatky ve slalomu Pozitivní zpráva je, že jdeme ve středu znovu, takže si to můžu celý hezky zopakovat

brut
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 23:53
- Nahlásit

Eimy
vidíš, žádný učený z nebe nespad
ve středu ti to už půjde samo.....

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2006 23:58
- Nahlásit

Eimy
Tak my jsme byli taky. Poprvé. Jezinka je šikovná, už umí tunel a skokovku najednou (voříšek,no ) a Kony neumí skákat, musíme doma trénovat, skokovky brala skrz, no malina,no

brut
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 00:51
- Nahlásit

Ebony

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:35
- Nahlásit

brut
No uvidim, včera mě překvapilo a ne málo, že psisko mělo problémy ve slalomu, protože ten minule dělala bez chyby...
Ale chlap, když zjistil, že slušný fotky neudělá, začal točit a jednu sekvenci začal točit až ve chvíli, kdy se nám poprvé povedla Takže to asi dám na stránky

Ebony
No vidíííš, já ti říkala, že to bude v pohoděěě Kony se skákat určitě naučí a pujde ji to moooc dobře
My včera řešili tu moji příšeru, protože ona když vidí překážky je jí ukradená panička, hračka, dobroty... Prostě k tomu má přístup "jeee heléééé tunéééél a panička mě před něj posadila, tak já běžííííím" A ještě má sedět To je pak o nervy... Když teda pominu to, že občas si vybírá překážky, přes který poběží - včera Ačko, který vůbec běžet neměla,bylo bokem od překážek, ale já dala na skočku blbě povel, ona nezatočila a už stála nahoře na Ačku a čuměla na mě, proč jako neběžím

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:38
- Nahlásit

Eimy, Ebony
vy me tak lakate...
v Brne zatim nemam moc kde a nestiham, taky uz to dlouho nebudu, tak na to kaslu, ale doma vim, kde agi zkusit, tak to asi pro srandu s Lumpem pujdem zkusit...

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:42
- Nahlásit

wami
Hihi určitě zkuste, vždyť je to sranda A je hodně lidí, kterým to fakt jde hned, ne takoví jako já, že jim to nejde vůbec

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:44
- Nahlásit

Eimy
určitě zkuste, vždyť je to sranda
ja vim, kdysi jsem to zkousela s Denym, ale jeho to fakt desne nebavilo... (jo a mela jsem uzasny povel pro slalom - "tic-tac"... )

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:46
- Nahlásit

wami
Eimy to baví až moc... Povel pro slalom je fakt originální My máme před slalomem "slaloooooom" a pak "sem - tam" nebo "tam - sem" podle toho z jaké strany jdu

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:50
- Nahlásit

Eimy
ja si u toho "tic-tac" ale nikdy nezapamatovala, co je co...
takze ted budu Lumpa ucit "sla-lom", to se pamatuje lip...

Citera
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 08:56
- Nahlásit

Eimy
Jú, nejsem sama!!!. Už jsem si říkala, jestli radši nemám slalom přejmenovat na semtam
A nic si ze sebe nedělej, mně bylo před pár lety řečeno, že pes je geniální, jen psovod stojí za houby.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:00
- Nahlásit

wami
No já totiž jak to vidim na cvičáku tak to "sla - lom" se pořád říká stejně... Jen u toho "sem - tam" "tam - sem" se to musí prohazovat, protože když chceš po psovi aby šel "sem" nemužeš ho hnat od sebe

Citera
No, já doufám, že se to zlepší

No a kdyby měl někdo zájem, tak tady je to video .

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:02
- Nahlásit

Eimy
ja se stejne nezorientuju nikdy dostatecne rychle... A to jsem to trenovala i doma, na zahrade mezi tyckama od rajcat...

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:04
- Nahlásit

wami
Slalom zas tak tezkej neni, my mely problem, že já ji to zezačátku učila jen na levou ruku a na pravou jí to potom nešlo... Ale i to se poddalo a teď už ho běhá celkem dobře... Vyhrabu ještě jedno video, kde běhá slalom, jen nakonci je chyba a já zapomněla, že za slalomem je ještě skočka

Citera
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:05
- Nahlásit

Eimy
Určitě!!
Video super, dyť vám to de!

wami
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:05
- Nahlásit

Eimy
prave jsem jukla na to video... Tyyyjo, jste dobri profici! ja se s Denym nikdy nedostala dal, nez k par prekazkam za sebou... (ne nejak zamotane, ale jako rovne)

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

Citera
Ano na po 5. se nám to povedlo Já totiž u tho obloučku dycky zastavila a Eimy přes tu skoku nešla, jsem lenoch línej a zkracuju si to no

wami
Dík za pochvalu Ono to je totž tak,že je problém ve mně, ne ve psovi, jak si to srovnám v hlavě já, uběhnem to... Nepamatuju si, že by se mi Veverka zasekla před překážkou, že ji jako nepůjde Spíš si vymýšlí ještě jiiný, který se jí jako moc líbí

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:13
- Nahlásit

Tak tady hážu to druhý video se slalomem, i když tam už je docela velká chybka na konci, protože jsem Veverce zdrhla a na konci jsem ji nepohlídala Ale tak pro ilustraci, jak běhá slalom to stačí Myslím, že líp ho včera ani neběžela Náký skvrny na slunci, podpořený mnou

Citera
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:16
- Nahlásit

Jestli někdy budem běhat podobně, budu to považovat za úspěch! Holka je fakt moc šikovná

Eimy
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2006 09:17
- Nahlásit

Citera
Já to furt říkám, že ona prostě potřebuje jinou paničku a bude to v pohodě

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání