Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Napadení psa = selhání vůdce??
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:27
- Nahlásit

AOZ
Hele, to neřeš, to moje tříměsíční štěně bylo napadené už dvakrát, navíc velkýma fenama. To bude ještě sranda, až to vyroste.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

Mucholabka

To není vůbec to samé, AST to má v krvi, a když se jednou rozjede, navíc v 5 letech, může to zadělat na pěkný průšvihy.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:34
- Nahlásit

Walda
Já mám taky AST.

To tříměsíční štěně. Jinak ještě starší ovčandu.

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:38
- Nahlásit

MUCHOLABKA
To si užiješ, ale jak sleduju tohle fórum, tak máš rozhodně větší zkušenosti se psy než já, takže mimčo vychováš, ale co já? Buď bude za vrahouna pes nebo já.

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:39
- Nahlásit

WALDA
Máš radu jak na to ?? Teda spíš proti tomu??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:41
- Nahlásit

AOZ
Vychováš, vychováš-to je pěkné. Určitě víš, že dyž na to prostě přijde, nejde to. Ovčanda je taky pěkná sfiňa, jako předpříprava na amstafa, jede po psech i kočkách, furt aby měl člověk oči na šťopkách. Jednou vyjede po psovi za plotem, dostane vylágoš, pět minut se tváří jak boží umučení a pak pro změnu za dalším čoklem. Musím jí furt nadávat a koukat, co by se jí zrovna mohlo zalíbit.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:47
- Nahlásit

AOZ

To bohužel nemám. Těžko může mít někdo víc zkušeností, než ten, kdo dokázal 5 let tajit AST možnost silového řešení kontaktů.

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:49
- Nahlásit

Mucholabka
Jasně, ale trénink máš, navíc si myslím, že fenky jsou měkčí než psi. Navíc já hloupá si vybrala nejživějšího a nejdravějšího pejska z celého vrhu puberta u něj trvala 3 roky v kuse, já byla na blázinec. Pak se to zklidní a teď tohle.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:51
- Nahlásit

AOZ
To je první pes?

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 15:58
- Nahlásit

V podstatě ano, první byla fenka stejného plemene bez PP v půl roce umřela, pořád nemocná. Takže jsem se rozhodla, že jedině s PP no a chtěla jsem mít jistotu, že teď to bude zdravé, já hloupá, ale je to moje zlatíčko a už bych neměnila i když zlobí. Ano byla jsem hloupá. Jinak od půl roku chodíme na cvičák, takže si myslím, že až taková nezodpovědnost to nebyla. Nevím jak to formulovat, aby jste mi nehubovali.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:02
- Nahlásit

AOZ
V pohodě. Ta moje je bez PP, z útulku. Je mi to trochu líto, chtěla jsem pořádného hafa, ale nemohla bych tuhle rasu nechat běhat ve smečce-vím, jak to působí na jiné psy, natož jak by dopadla ona. I když by si ji každopádně někdo vzal Nemáš fotku tvojeho hafa?

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 16:14
- Nahlásit

Mucholabka
jsem technický antitalent, fotky mám v mobilu, ty poslední, jinak mám ty běžné, z normálního foťáku, a z mobilu nevím jak to dát na net. Nemám zřejmě potřebný kabel nebo co. Vím, že je z útulku, já si tohle fórum četla asi půl roku než jsem se přihlásila a to jsem stejně udělala jenom proto, že jsem byla v šoku.

moll
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 17:58
- Nahlásit

AOZ

pedagogická vložka:
ty tučný nadpisy uděláš jednoduše tak, že dáš kurzor do odpovědního okýnka a pak klikneš na modře napsaný jméno autora, kterému chceš odpovědět. nebo klikneš na B I U nad odpovědním okýnkem a mezi znaky vpíšeš jméno nebo to, co chceš mít tučně nebo kurzívou nebo podtržený

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:06
- Nahlásit

moll
díky

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:08
- Nahlásit

MOLL

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:21
- Nahlásit

Walda
Jen se někdy obávám, abych s tou zdrženlivostí a sebekontrolou nebyl ve finále za blbce.

No to každopádně budeš, neb tamní bez těchto vlastností si zábran nekladou Ovšem jistě nebudeš blbec sám před sebou (tedy...tím se vždycky uklidňuju, když vyklízím vnitřně rudá vzteky pole )

moll
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2006 18:56
- Nahlásit

AOZ

supéééééééééééér

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání