Azoracek
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 13:31
- Nahlásit
tosca
Já si s tím hlavu zas tolik nelámu, protože to z něj stejně druhej den hned vyjde ale on sežere na co přijde a i přes zákaz se tam dobývá.
I když, s tím že sežere na co přijde...nedávno jsem přišla k babičce, Azorek puštěný na zahradě, přivítal mě, pak odběhl pod jeden strom, tam k něčemu čuchnul a zas hned ke mně. Myslela jsem si, že to je jen naka rukavice nebo bota, co zas ukradl, když si myslí, že by si zazloužil víc zájmu ( vždy ji ukradne, odnese kousek dál a čeká, až mu ji vezmu ) poté, co ke mně přiběhl, sem vytáhla novej míček a blbli jsme, on mi ho (kupodivu ) nosil. Pak zas odběhl pod strom,to "něco" vzal do huby, rozhléhl se, a vykročil, trochu obloukem, ke mně. To už mi jaksi bylo divné, že to jako bota ani rukavice nevypadá, a když popošel kousek blíž ke mně, bylo mi to jasný!!Mrtvej holub Takže jsem hned vytáhla něco mňam, aby pustil holuba a já ho mohla vyhodit.
Ze začátku sem měla strach, aby holub nebyl nakej nakaženej a Zorda něco nechytl, pak jsem ale měla radost, že ho ani NESEŽRAL, NEPROKOUS, NEZAHRABAL, ale DONESL MI HO Zřejmě se chtěl pochlubit
|
Elen
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2006 16:29
- Nahlásit
Včil vam reknu neco ja. To ze mi babicka taky vykrmuje psa kdykoli k ni prijedu a jeste mi drze do oci tvrdi zemu nic nedala, a kdyz s eptam kde teda zmizel ten pytel piskotu a asi tak 20dkg Juniora co bylo rano v lednici, tak rekne ze to snedla ona sama
Ale co se stalo zname. Taky dala hlidat psa rodicum no a oni zrovna skvarili sadlo. A pry jak tak chladlo na zemi, tak dali milemu peskovi at si jako trochu lizne a sli pryc, ale ten pes RTW sezral ten kastrol cely, tak 3-4 litry naskvareneho sadla jeste tekuteho. Pak ji volali ze mu je jako dovne a rekli proc asi. Ona s nim jela okamzite na veterinu, tam mu vypumpovali zaludek. Pes pry mohl behem par hodin chcipnout kdyby ho tak nechali. No a ona pak rikala ze jeste asi 14 dni mel ve vykalech, bile zmolky sadla
Děs co?
|