Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Náprava chování
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
moll
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 12:53
- Nahlásit

Anu

shiba
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:20
- Nahlásit

Anu
Podle mých zkušeností a vědomostí jsou basenji opravdu ještě daleko daleko před japonci v soutěži o nezávislost
S tím RD já nevím, moc mu nevěřím, ani jiným podobným, zvláště ne u takovýchto plemen... Ale poradit ti taky moc neumím. Chtělo by to někoho od basenji.

Anu
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 13:25
- Nahlásit

shiba

od basenji se asi nemá moc cenu radit.Anub byl mezi němi "hodný samuraj" nenapadal tak jak ostatní,v celku vychovaný,prostě to byla má chlouba.Většinou feny jsou klidnější ale basenji samec-to je fakt radost. Oni jsou hrozný,on byl taková světlejší vyjímka lehce vykukující z davu.Teď do toho davu zapadl se vším všudy a když se někoho zeptám tak mi řekne,že to je normální-né teda to že tahá psa zkrz plot za nohu,ale že nemá rád psy. Nějak to holt budem muset zkoušet.Jo a ještě něco minulý týden mě zastavili důchodci v lese na kole,že se rozhodují mezi schibou a basenjim-teda takhle paní si myslela že to je jako ta nějaká schiba tak jsem jí to popsala a vymluvila oboje,neboť měli vlčáka a to ani jeden s těchtou dvou psů prostě nenahradí..nebo se mílím? Asi těžko od schibi budou čekat slepou poslušnost?

shiba
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2006 14:31
- Nahlásit

Anu
No čekat můžou, co chtějí, že ano. Ale určitě se toho od šiby nedočkají. Ale to, že měli NO, neznamená, že nemusí být spokojení s něčím podobným, co máme my dvě. Taky jsem před japoncema měla NO a cvičila...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání