Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / chůva v akci
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:27
- Nahlásit

Ale holky, kde žijete, vždyť to se nosí dodnes, pravda v trošku modernějším provedení, ale řádkované punčocháče jsou fakt pro děcka nejlepší, ty hezké s obrázky, kluci nosit nechtějí, protože většina obrázků má dívčí motiv, no a rukavice na gumu jsou nejlepší, jelikož dnes stojí docela dost peněz, je to nejlepší způsob, jak je dítě neztratí. No a oteplovačky na hory i do školky - prostě super. Ani ty kamaše na lyžovačku pod šusťáky nejsou špatné. Fakt se ale už dělají v hezčích barvách, než to bylo za nás. Občas když jdu s prckama bobovat, tak mi syn vyčítá, že je jak sociál a já ho uklidňuji, že to na svahu jsou všichni. Čepice s copánky se taky nosí, jen ty bambulky už tak nefrčí. Tak nechápu na co si stěžujete....

monika
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:32 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

žanda
no užila, akorát to muselo fakt být komické, jak stará bréca, 85 kg skáče přes gumu.Hlavně horní část těla (č.5)musela být zábavná pro pány.Punčocháče pamatuju taky jenom hnědé.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:34
- Nahlásit

monika
já bydlim v praze v paneláku mám 3 letýho synka a je to pěkný kvítko, do toho dělám ještě školu takže mi dá celkem zabrat, ale stalo se jen dvakrát, že mi řekl maminko co budeme dělat. vymýšlím pro něj nějaký hlouposti pořád,abych ho zabavila. ale teda když přijdeme na písek a vidím dětičky v jeho věku jak tam tak sedí a maminky si v klidu kouří a vesele si povídaji, (opravdu většinou nevim o čem) tak je mi dětiček líto pak neni divu, že neví jak se skáče guma.

žanda
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:36
- Nahlásit

moniko stará bréca bejt nemůžeš, to bys už neuskákala))

monika
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:39
- Nahlásit

Fanánek
já Prahu miluju, ale bydlet bych tam nechtěla. Bydlím na severní moravě, nic tady není, ale když přijedou děti sestřenice, tak jsou u nás jako utržení z řetězu. Naši kluci vymýšlejí pro ně program a oni jsou nadšení. Malá se taky nenudí, chodíme s pejsou ven, doma pořád blbnem a co je to nuda nevíme. Večer padnem a je nám prima. Je mi těch panelákových děcek líto, ale v dnešní době je to těžké. Rodiče shánějí peníze, honí se třeba za kariérou a ratolesti to řeší po svém.

Fanánek
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:49
- Nahlásit

monika
tak, tak já se děsim toho až jednou budu muset jít do práce. už teď chodim kolem základních škol a poslouchám dětičky jak mluví, no, ale stejně to asi neuhlídám. je to prostě hlavně o výchově. před měsícem mi umřela fenečka (13 let) a tak jsem neváhala ani vteřinu a hned jsem koupila štěně. popravdě sem ani netušila jaký to bude vychovávat dvě děti, ale je to super chodíme do lesa a kluci usínaj tak v 19:00 vyčerpánim. já po 14 dnech už teda skoro nemluvim, jak je musim pořád okřikovat. pejska bych doporučila všech s malejma dětma ve velkym městě, ale zase je pravda že musí bejt čas a pevný nervy

evina
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:59
- Nahlásit

brut:moc díky za tip na stránkyMáš naprostou pravdu v tom,že spousta rodičů tvrdí,že jejich dítě je také hyper.Přitom dítě v životě na žádném vyšetření nebylo,je to jen úsudek rodičů.
Vychovala jsem dva psy,teď mám třetího a je mi to nanic.Dítě se chová proti zákonům mé výchovy.Pokud bych měla dodržovat "jeden povel,jeden výkon",tak dítě nejspíš přizabiju!Ale s tím zaměstnáním je to přesné...od té doby co kluk chodí do spec.školky,kde jsou paní uč.,co děti umí zaměstnat,tak se ani ve školce nepere.Přitom loni v normální školce,jsem byla zralá na prášky!

brut
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:22
- Nahlásit

evina
Jj, to znám, pokud by jsi chtěla nakontaktovat přímo ségru, tak pod členem mám e-mailovou adresu, tak písni a já se ti ozvu. Fakt jsou dobří...jenže jsou na celou republiku sami ( sice jsou podobně zaměřená sdružení jěště někde na Moravě, ale lidi si na ně dost stěžují)...........

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 19:46
- Nahlásit

Hele, těma punčocháčema myslíte štrample? Já je měla oblečená nahoře vždycky až po prsa (teda po bradavky, prsa ještě nebyly) a dole mi nadbývalo ještě pro dvě nohy, tak jsem si na to šlapala a občas to aji cucala

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání