Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / plácnout rukou přes zadek?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:46
- Nahlásit

Teď jsem se krásně zasmála, ale je pravda že vytahání za kůži na každého pejska působí jinak. Náš Cézar (NO)stačil chytit jen za ušima a už ječel, ale co máme to nové třeštiprdlo křížence ročního z útulku toho můžu krákat jak chci a je mu to šuma fuk. Jo a ktěm dveřím, ty si umí perfektně otevírat i na sebe, takže byt i když jsme doma tak zamykáme, jeljkož je to ještě ke všemu útěkář.

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:48
- Nahlásit

žanda
hele písni mi na můj mejl sylva.stouracova@seznam.cz a domluvíme se ju? Je to tenká knížečka, v pohodě se vleze do obálky A5...takže bez problémků!

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:51
- Nahlásit

ok,píšu,díky

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:58
- Nahlásit

sysko -a posláno

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:59
- Nahlásit

žanda
Máš odpověď - bleskovou...

žanda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:06
- Nahlásit

i ty už)

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 16:26
- Nahlásit

žanda

no vrčení z blízka jsem zkoušela, nejenže jsem byla pro smích celý vesnici, ale prču ze mě měl hlavně můj pes, asi mu to přišlo legrační, já nevim, každopádně kolem mě začal poskakovat jak koníček a dorážet mi na nohy, jak tohle začne dělat usměrním ho povelemm DOST, ale když ho potřebuju potrestat, takhle to nezkouším pač ho akorát rozdovádím a to já nechci.

Verca
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:24
- Nahlásit

Já taky pejsu plácnu rukou (ale je to spíš jak když to dělám u člověka, třeba když šílí a poškrábě mě¨a nejblíž je její zadek) a nevšimla jsem si, že by to nechápala. Ale na ní stačí udělat ty ty ty a zvýšit hlas, takže v pohodě. ale když už, tak jí vytahám za kůži, když si třeba pro ní musím dojít, když neposlechne...

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:28
- Nahlásit

Verca
No na Tessi žádný tytyty v poslední době neplatí, ani plácnutí. Řádí tím víc...platí jediný, štípnout ji do ucha! Protože takhle je trestala maminka jako štěňátka. A asi před dvěma měsíci, když jsme u nich byli na návštěvě, tak ty dvě si spolu hrály (matka s dcerou), ale když už to překračovalo meze, tak Meggy prostě rafla Tessie do ucha a byl klid...Anebo jí ukázat ty výše zmíněný složený noviny, prostě si zafixovala, že noviny trestají...

irenaa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 21:20
- Nahlásit

Asi mě ukamenujete,ale já u svého 9 měsíčního maďara taky používám proutek a nemůžu si to vynachválit.Ale samozřejmě s citem...Hlavně na chůzi u nohy je to bezkonkurenční!

Shadow
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 13:53
- Nahlásit

no tak když už je tady takovýhle téma tak já taky přidám dnešní dost nepříjemný zážitek
Byla jsem s Charlinou na zahradě a už byla dost utahaná tak jsem ji chtěla dát dovnitř spát, protože u nás na zahradě se makalo kolečka, hlína a tři chlapy a ona je naprosto dokonalý motovidlo tak jsem jí zavolala a nic .... prosttě se jí nechtělo jít spát tak začala lítat do lesa za klukama tak jsem to ještě jednou zkusila......a nic tak jsem šla za ní řekla fuj a chtěla jí chytit za obojek, ale ona na mě vyjela, nekousla to ne jen cvakla zubama a začala se vztekat a prostě se nenechala chytit a odejít šprajcla se a vztekala vrčela tak jsem na ní taky zavrčela .to pak zakňučela a začla štěkat, ale už tim vysokým hláskem tak pak museli kluci jít semnou a já ji pak už dovnitř dostala ukázala jsem ji ucho a pak už byla hodná nechala se chytit ...jsou jí čtyři měsíce tvrdohlavá byla tak v těch třech teď už fakt poslouchá baví ji cvičení umí toho dost oslouchá na procházkách na volno, chodíme na cvičák tam je trošku strašpytel bojí se velkejch psů, jinak je fakt super,ale tohle mě dost zlobí co an to říkáte?? Jak jí v tu chvíli potrestat?? Moc díky Shadow

Martina_Jerry
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2006 14:38
- Nahlásit

Tak ako tu bolo napisane "neni zlobeni jako zlobeni"
Plasknutie cez zadok som pouzivala (niekedy aj teraz pouzivam) aj ja...noviny su sice mozno dobre,ale po a)pes sa s nimi casto chce hrat,b)je naozaj neprakticke nosit noviny vsade so sebou...prutik je lepsi...ja som sa raz snazila pouzit noviny,plackla som mu cez rit,pes sa otocil (boxer),chytil noviny do tlamy a ked ich pustil boli totalne rozmocene.....
ja ho mam od 5 mesiacov,takze tahanie za kozu bolo dost namahave (on ma kozi az prilis vela )..tak som sa naucila stipat...mam dost dlhe nechty (hehe) a tak ked uz fakt neposlucha dostane stipanec do krku (kozneho "laloku")...
taktiez pouzivam vrcanie,ale to malokedy...taktiez si niekedy od kricania necitim hrdlo ;)
Pri dominatnejsich psoch (co nie je moj pripad) ktori robia uz vacsie problemy,tak sa osvedcilo stipnut ich do pysku...samozrejme ked mate aku taku autoritu (aby ste neprisli o ruku)...
no takze...tak

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání