Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Smradi!!!!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:26
- Nahlásit

Gaf, ty ho nemáš od malinka? Já nějak nevystihla, kde jsi k němu přišla.

aren
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 07:08
- Nahlásit

Nejblbší je, že až Garfield ty spratky sežere, tak z nich budou ubohé nevinné dětičky a Garfield bude za zrůdu.

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 07:31
- Nahlásit

Evik
Co k tomu doddat...to je vážně síla. Když jsem byla ještě malá holka, měli moji rodiče drsňáka - jezevčici. Sousedovic spratci ji vžycky, už od štěněte, dráždili přes plot, řvali na ni, kopali do plotu, mlátili klackama do branky a fenka se mohla zvencnout. No jednou takhle jsme si vyšli na procházku, oni proti nám, minuli jsme je, feňule si v klídku čuchala a jak nás přešli, tak se otočila, rozběhla a toho jednoho pěkně zezadu zákeřně rafla do zadku. Udělala to poprvé a naposledy, ale myslím, že si to tenkrát pěkně vychutnala...

Evik
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 08:05 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

Syska
To je dobrý, jak si čubina "vychutnala" ty zmetky A nežaloval ten spratek doma???
Nám se totiž jednou stalo, že když byl náš Ferda ještě mladíček, nějaký blbeček kluk z vedlejší ulice jel na kole kolem nás - my byli se psem venku na vycházce - pes na vodítku....No a jak kolem nás ten spratek projížděl, tak pejsu nakopl. Moje máti kluka seřvala, ale ten se ani nezastavil a jel dál (tenkrát asi 15letej parchant). Za pár dní jsme zase při venčení natrefili na toho spratka - jel zase kolem nás zas na kole....Ferda vystartoval a štípnul ho do kotníku....vůbec jsme to nečekali, protože na kola nikdy neútočil ani je nehonil....Prostě si toho šmejda asi pamatoval. My se klukovi omlouvali, moje máti - doktorka ho vzala k nám, protože kluk vyváděl, simuloval, jak ho to bolí (neměl to ani zhmožděné, ani do krve...prostě to hrál spratek). Máti ho prohlédla ještě jednou se mu omluvila, vydesinfikovala mu to a řekla, že to nemusí ani zalepovat, protože to nic není. No ale večer to mělo dohru, neb nám u vrátek zazvonila matka toho spratka, šíleně seřvala mou mámu, vrazila nám do domu a požadovala očkovák psa a vyšetření na veterině pod drobnohledem, vyhrožovala žádostí o utracení psa Moje matka jí zeptala, zda se jí syn taky pochlubil, že před pár dny nakopl našeho psa. Taky jí řekla, že jakožto lékařka jejího syna po "kousnutí" naším psem prohlédla, vydesinfikovala to štípnutíčko a že se jako paní matka nemusí bát o zdraví svého syna. Očkovák jsem ženské ukázali, ale ona prostě chtěla dělat scény. Na veterinu jsme jeli taky, té krávě jsme museli ještě psát omluvný dopis s přiloženým potvrzením veterináře, že pes je naprosto zdráv a řádně proočkován, protože jinak by nás snad žalovala. Btw. Ten kluk je dneska dospělý chlap, to ochlasta, gauner a už seděl za "výtržnictví" (mockrát už s kamarády zdemoloval zastávku autobusu v opilosti).....Takhle někdy dopadá výchova jedináčka, jehož matinka pořád omlouvá, ať udělá cokoli.

Syska
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 08:22
- Nahlásit

Evik
No to víš, že to tenkrát taky mělo dohru na veterině. Veterinář ani nechtěl věřit, že tam mazlivá fenečka někoho kousla, ale když jsme mu řekli, jak to bylo, tak už se nedivil...ten kluk taky dělal doma scény...ale od té doby byl klid a naši branku obcházeli obloukem. Je fakt, že od té doby štěkala na všechny kluky a když měli v ruce nějaký čagan, tím spíš!

Ardi
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 15:44
- Nahlásit

Moji psi souseda taky nesnáší a ještě víc jeho psa, protože nám zadem leze do zahrady. Soused, když byli štěňata, tak na ně pořád pokřikoval huš, huš a od tý doby jak promluví tak se psi můžou zjevit. Ale šli jsme na louku a bohužel se tam objevil soused na babetě. Jel si to pěkně dolů po louce, dokud nás tam neuviděl - psi samozřejmě navolno. Dyk nastartoval a letěl. Nikdy v životě jsem si nemyslela, že mám tak strašně rychlého psa. Ovšem soused se nijak nenechal zahanbit. Nasedl na babetu a snažil se to rozjet proti kopsi aby psovi ujel.
Je to blbý, ale začala jsem se chechtat jako zjednaná ani jsem nebyla schopná psa zavolat zpátky. Jenže on se na souseda vykašlal a vrátil se sám. Od té doby se nám soused vyhejbá a ani za plotem nehuláká huš huš..

kacka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 18:31
- Nahlásit

Bohužel mám tyky hrozný sousedky. Můj pes (NO) je od mala nemoh cejtit. Bylo mi to dost divný. Ale jak vylezla na zahradu jejich holka tak se moh zvencnout. Až jednou sem jí z okna viděla jak před nim kope do plotu a hází po něm kamínky. Tak sem hned vystartovala za matkou. A dozvěděla sem se, že ona ho nedráždí a nehází po něm kamení, ale naopak ho chodí muckat a nosí mu piškoty. No to sem tam stála a jenom čuměla. Pak když mu bylo 6 měsíců tak mi hystericky volaly, že jim tu holku přes plot kous. Tak sem hned po příjezdu makala se omluvit a znich vylezlo, že jí teda nekous, ale že se opřel o plot a zaštěkal jí za zádama. No scéna jak z filmu. Takže sem nakonec ten kousek předzahrádky kde máme společnej plot oddělila aby tam nemoh. Je ale fakt, že jiný lidi ani děti mu venku nevadí. Jenom jak vidí je tak je jak v tranzu. Přesně to poznám podle jeho štěkotu, protože tohle myslí vážně. Na ostatní co nám projdou kolem plotu taky štěká, ale úplně jinak. No to sem se rozepsala

petl
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:28
- Nahlásit

kacka
Asi mám stejný problém. Kdykoliv slyším napružený štěkot ve smyslu "něco se děje" můžu vsadit boty že soused nebo sousedka vylezli ven na zahrádku. Čubís tam lítá jako pomatenec a může se z nich zjevit, vůbec nevnímá.
Sousedíme naštěstí jen průjezdem, zahrádku máme obezděnou...drahá polovička už buduje plůtek co by je oddělil aby čubís do průjezdu prostě nemohla.
Něco se tam stát muselo, protože se jedná výhradně o tohoto souseda, ale co to bylo fakt nevím.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání