Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Smradi!!!!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:44 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

...JAK TEN !BLBEC! se snažím Garfieldovi vštípit do hlavy, že děti jsou ta nejnenápadnější a nejnudnější věc na světe!!! Každý den když míjíme skupinku hrajících se ratolestí mu vymývám mozek, že ty děti tam vůbec nejsou, že je vůbec nemůže vidět ani cítit a kdyby je náhodou někdy spatřil, tak jsou mu tak volný a ukradený, že si vlastně ani nevzpomene, že je vidí.
Když mi náhodou ještě občas můj efekt "vymytého psího mozku" neprojde a on se zatváří, že by si dal nějakýto dítko na véču, tak ho zmažu, zbuzeruju, zřežu, zbiju, zadupu do země, vykoušu mu obočí a vycucnu mu oční bulvu!!!

PANEBOŽE!!!
Včera jsem kdesi byla. Pes čekal v autě. Já s ledovým klidem, že tam hajušká a belušká jak beruška, že má svůj klid a že je v maximálním bezpečí, jsem si vyřizovala své záležitosti. Posléze přicházím k autu a slyším už z dálky řev a rány a strašný psí štěkot. Přidám do kroku. Ne, to nemůže jít z mýho auta! To není možný! Vyběhla jsem schody a auto se objevilo v mém zorném poli. Kolem auta pobíhalo asi pět malých děcek, řvaly (štěkaly) na zavřenýho psa, ťukaly na všechna okna a obíhaly kolem auta a bavily se tím, jak pes skáče ze sedadla na sedadlo, vráží šňápákem do skla a řve a řve a šílí div mu srdce nevyskočí z kalhot.
Jediná myšlenka v mé hlavě byla: "Tak a teď je to všechno v prdeli, teď už ho z nebudu moct pustit z vodítka. Já je zabiju. Normálně ty smrady zabiju."
"SAKRA CO DĚLÁTE U TOHO AUTA!!!!" k dětem napřed dolehl můj ukrutný řev a pak pleskly o zem, asi 15 m přede mnou, moje hlasivky.
Rozběhla jsem se k dětem, které se chystaly k útěku, dvě jsem lapla pod křídlem a ječela na ně, proč zlobí toho psa, jestli si dokážou představit, co jim za to udělá až je jednou potká někde venku a že tam pěkně zůstanou, já ho vypustím z auta ať ukážou jaký jsou hrdinové. Řekla jsem, ať mě zavedou za rodičema, že si s něma promluvím, že trápily psa a hlavně že mi mlátily do auta, že z nich budou mít rodiče moc velkou radost.

Když jsem měla pocit, že mají dostatečně v kalhotách a neví, jestli se bát víc psa nebo mámy, tak jsem je pustila....

Nemám na to slov... Psa jsem samozřejmě z auta vůbec nevytahovala, ale vzhledem k tomu, že jsou to děti z vedlejšího baráku, obávám se, že ty problémy ještě nastanou. Jednou je venku ten pes potká.

(a kvůli nim jsem ve vzteku ve všech slovesech, kdy podnětem byly děti napsala měkké -i a teď jsem to musela opravit) TO JE ŽIVOT!!!

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:47
- Nahlásit

Nakopala bych jim zadek, hajzlíkům

žanda
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:52
- Nahlásit

Garfielde, to je děsné, a přesně vím,jak ti je,když se o něco snažíš a pak ti to nějakej magor zkazí a ty můžeš začít od nuly a ještě s kdoví jakým výsledkem. Moc držím palce,aby se s tím hafuša srovnal v klidu a v pohodě. Harantům bych asi naplácala sedací části těla.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:52
- Nahlásit

Garfield
co na to říct
akorát bych asi za těma rodičema fakt zašla...

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:53
- Nahlásit

fromeli
Víš, jak jsem strašně nasssštvaná? Chce se mi brečet vzteky při představě, že se člověk denodenně sere se psem, nespustí z něj oči, aby ho odnaučil honit děcka a když už to docela dobře funguje a když už se pes zklidní a začne správně dospělácky opovrhovat takovýma záležitostma, tak se objeví partička nevychovaných "spratků" (maminky prominou) a všechno během minuty zruší. Kvůli nim bude chodit pes uvázanej, případně mě čekají nemalé problémy, až rodiče z okna uvidí, že se mi pes rozběhl za dětima a oni před ním s vřískotem utíkají. V tu chvíli budu tak vzteklá, že pošlu rodiče přímou nejkratší cestou s vřelým pozdravem do przadku!

fromeli
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:55
- Nahlásit

fromeli
Víš, jak jsem strašně nasssštvaná

Garfield
to chápu, bych bvyla taky vzteky bez sebe.

Syska
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 08:55
- Nahlásit

Garfield
Co k tomu dodat....nakopat by ty děcka potřebovaly, ale taky ti rodiče, aby si uvědomili, co z nich vychovávají!! Takže je to všechno v pr..., teď už těžko Gafíkovi vysvětlíš, že děťátka jsou nevinná, hodná a jenom na pomazlení a na pohrání....Grrrrrrrrrrrrr. Jsem naštvaná s Tebou!!

moll
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:00
- Nahlásit

rodiče, aby si uvědomili, co z nich vychovávají!!
pokud vůbec rodiče vědí, kde jejich haranti pobíhají a co dělají

krejca
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:10 - Změnil/a: krejca
- Nahlásit

Teda já sama mám děcka dvě (12 a 1 rok) a můžu říct, že bych ty smrady zmlátila. A to doslova. Kdybych nedejbože viděla něco podobnýho dělat ty moje kluky, tak si týden nesednou na prdel. Ale u nás to snad nehrozí, bo jsou po mně, a psy milujou Ono to je všechno výchovou a když jsou rodiče debilové, tak co se dá čekat od děcek, že

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:22
- Nahlásit

Přesně tak jak píše krejca. Mám dvě holky 12 a 9. A ty ještě naopak krotím, když je takhle někde zaparkované auto s pejskem, aby k němu vůbec nechodily a psa nerozptylovaly, že musí v klidu čekat na páníčka. Holky mají zase tendence přijít a: ťuťu ňuňu, to je krásnej pejsánek. Takže ani tohle jim nedovoluju.

Syska
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:23
- Nahlásit

moll
Tím hůř....

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:39
- Nahlásit

Garfield
chudák pes, další skvělý zážitek. Ale jak už tady holky psaly, je to o výchově.Moje čtyřletá dcera taky ví, že když je pes zavřený v autě má mít klid a moji synátoři (17 a 15 let)takhle jednou nabančili hajzlíkům, co dráždili psy v autě u supermarketu.Dráždili psa v autě, ten se mohl zbláznit a pak se ukázalo, že jeden z těch spratků je synátor majitele psa a dětem předváděl jak je pes běsný.Další průplesk dostal od papínka.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:46 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

Garfield

hele cítím s tebou, taky mám podobný problém

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:53
- Nahlásit

moji psi se naštěstí narodili s přesvědčením - jaké děti ? Co to je ?To někde existuje ? No tady ne , takže naprostá ignorace dětiček.Ale takovéhle parchanty bych propleskla .

wami
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

Garfield
Skoda ze mas jen dve kridla, nestihla jsi proplesknout vsechny...

Ztriskat v prvni rade rodice, v druhe haranty...

Brodyna
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:12
- Nahlásit

Garfield
Fakt šílený... Bych ty smrady asi v tu chvíli roztrhala na kousky...
Naštěstí "pes v autě" už máme vyřešené... Manžel totiž nalepil na okna zadních dveří a okna kufru takovou tu černou folii proti slunku... Prý aby na pejsky tak nesvítilo... A ono to splnilo i to, že jsou pro lidi z venku neviditelní... Takže mají pokoj. Nedokažu si představit, kdyby naše dogina s RR začli běsnit... To by jsme to auto taky mohli najít kolama vzhůru

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:44
- Nahlásit

Garfield
Přidávám se k ostatním.
Hajzlíci by potřebovali řádně proplesknout. Ale být tebou, tak bych si za rodičema stejně došla a upozornila je na chování potomstva. Většinou to bývá blbou výchovou, ale občas i předváděním se před ostatními hajzlíky. V tu chvíli by mohli zasáhnout poměrně úspěšně rodiče. A minimálně bys je mohla upozornit, že pokud uvidí svá robátka utíkat a za nimi se požene Gaf, tak je to důsledek včerejšího incidentu. Tak ať je ani nenapadne si stěžovat nebo volat policajty.
Jinak já mám děti ( 16 a 13) taky a nikdy by je nenapadlo se k autu, kde vidí psa, přiblížit. Je to o výchově.....

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:52
- Nahlásit

brut
Ale být tebou, tak bych si za rodičema stejně došla a upozornila je na chování potomstva.
Přesně to samé bych udělala já.

Brodyna
Ty máš doginu? Od koho?

Brodyna
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 10:59
- Nahlásit

Frog
Máme ji z CHS Bargalin, jmenuje se Agáta a je černá - plášťová
http://agata.jes.cz/

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:04
- Nahlásit

Brodyna
Jéééé naše se jmenuje taky Agátka a je to harlekýnka.Jmenuje se Christie Agáta z Josefovských bud.

Frog
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:07
- Nahlásit

Brodyna
Je to nádherná holka.Plášťovky se mi taky strašně líbí. Hele zkusím najít fórum německá doga a můžem pokecat tam, ať tu nespamujem,jo?

VlastaK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:10
- Nahlásit

Garfield
Ahoj. Máš moje plné pochopení. My jsme měli českého horského psa, tedy fenku, která byla na zahradě. Kolemchodící spratci neměli lepší zábavu, než jí dráždit klackem a pokřikovat na ní. Nedalo se to uhlídat,protože když jsem je chytla, tak jsem jim sice vynadala, ale dělali to stejně, když jsme nebyli doma. Výsledek byl ten, že jsme venku nemohli chodit bez vodítka a bez košíku, protože se pak vrhala na každého teenagera. Jinak byla strašně hodná, malým dětem by neublížila a nikdy nebyla agresivní. Ale tyhle spratky by žrala na potkání. Když jí byly čtaři roky, tak nám jí v noci někdo otrávil. Mám "důvodné" podezření, kdo to byl, ale dokázat mu to nemůžu. Proto už si pořizujeme jen gaučový pejsky, kteří jsou se mnou na kanapi v obýváku a nehnou se ode mě na krok .
Držím palce a přeju pevné nervy.

Brodyna
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:13
- Nahlásit

Frog
Koukám, že Agátek je fakt hodně Halekýnky se mi taky moc líbí. Nemáš nějakou fotečku?

Brodyna
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

Frog
Jedno jsem našla a už tam písla

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:30
- Nahlásit

Brodyna
Frog
Ahojky dogařky, já mám doma jednu bez pp a dneska nebo zítra se mi narodí v chov, st. RENDOG moje holka žlutá.se nemůžu dočkat.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:40
- Nahlásit

Tak mě si nic podobného s autem nestalo,ale nedávno jsem venčila svoje půlroční dobrmaní štěně na cestě, kde můžou být psi na volno. Na cestě byla i nějaká škola, asi tak 3.třída. Pejsu jsem si chytla na vodítko, aby je neotravovala a jeden spratek najednou skočil Deyně do cesty a bafnul na ní hlubším hlasem. Ta se samozřejmě lekla, sedla si a zůstala koukat jak kdyby jí uletěly včely. Toho smrada jsem seřvala na dvě doby, že se učitelka nestačila divit a když viděla jak jsem v ráži, radši ho začala kárat taky. Nadávala jsem mu samozřejmě slušně, ale vyslechl si toho dost.

Evik
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:43
- Nahlásit

Garfielde

plně Tě chápu a ty spratky bych (být na Tvém) místě taky dořvala, až by si nadělali do kalhot.
Vím jak Ti teď asi je, mně bylo o víkendu úplně stejně.....My zas našeho Griffču učíme, aby neštěkal na souseda. Makáme na tom už skoro rok (takže od doby, kdy jsme si ho vzali z útulku)...Pejsa už v naší přítomnosti na souseda neřve, když nejsme venku tak to občas zkusí, ale stačí, aby se na něho houklo z okna a je klid....jenže tohle platilo jenom do neděle...
Měli jsme otevřené okno, větrali jsme a pes byl venku. Najednou z okna slyším řev psa, juknu za záclonu a vidím souseda jak psa dráždí, dělá na něj gesta typu a huláká "polib si debile" a "si řvi, nemůžeš na mě" apod.... To se ví, že jsem byla taky maximálně vytočená, ale byla jsem nucena se ovládnout a mlčet, protože vím, že soused je několik let po těžké mozkové mrtvici, která mu dost změnila povahu - prostě teď je to agresivní debil a kdybych mu něco řekla, tak by mi to někdy nejspíš pěkně vrátil... Takže jsem jen došla ke dveřím, rachotila klíčem v zámku (to na Griffču platí - hned letěl ke dveřím do domu a přestal štěkat) Soused když viděl, že pes si ho dál nevšímá, odešel.....
Teď ovšem s tím štěkáním zase začínáme od začátku, protože tenhle sousedův výstup si zase pes bude dlouho pamatovat Takže vidíš, že i dospělí lidé se můžou chovat jako spratci (a to je ten soused bývalý pedagog na výšce )

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:47
- Nahlásit

Evik
S blbcem nezatopíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tohle je pořádnej blbec!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:54
- Nahlásit

Garfield
mno jen se přidám...zabít a zašlapat....vidět takhle svý děti tak to nerozdejchaj,a asi ani já....protože je fakt možný,že on si je pamatovat bude a někdy jim to vysvětlí..pustí hrůzu.....a za rodičem abych šla stejně....budou se divit až budou mít okousanou půlku dítka...

Evik
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:09
- Nahlásit

brut

no tento soused je skutečně blbec, jenomže on za to víceméně nemůže, ale dokáže to pekelně otrávit sousedské vztahy. Od tohoto souseda jsme si s přítelem od začátku snášeli jen samé nadávky na psa a měli jsme jednu chvíli i strach, aby mu nějak neublížil...no a teď, když už byl pes jakžtakž klidný, tak to ten blbec všechno posere......
Můžu jen doufat, že ta náprava nebude trvat další rok....

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání