Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Nesnasi stenatka
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 09:34
- Nahlásit

Garfield
dekuji ti, ze jsi mi takhle hezky poradila. az budes potrebovat taky prijd, dam ti taky nejakou radu do zivota ....

shmoldie
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 11:36
- Nahlásit

jirikovo
tak super - vypada to, ze Ronie proste na nektery akcni stenata nema naladu, ale rozhodne je za to nehodla zabit - tak uz asi neni co resit , ale stejne bych ji preventivne potrapila a vzala ji nekam mezi vic stenatek - at si zvyka holka

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:09
- Nahlásit

shmoldie
no ono to bylo jedno z tech dvou stenat, co moc nemusi. ale fakt to vypada, ze si nechce nechat libit takove ty steneci hry a kdyz je to normalni setkani dvou psu, tak je ji jedno, ze je to stene a necha ho v klidu ... trochu me to dneska uklidnilo, ale se sousedy se domluvim a bude mit tvrdy seznamovaci rezim. fakt nechci, aby si na sebe vypestovali vzajemne nejakou nenavist a pak se do sebe pokazdy pustili, kdyz se potkaji (takhle to ma ®onie s jednou RTW v baraku, druhou ma za kamosku, ale s tou jednou si proste nesedly) ....

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

Jirikovo
hele uvidíme co bude s Trinčou..ona je dooost akční,pokoj nedá nikomu a žádnýho psa se nebojí,i když po ní vyletěj i dost zle...ale musíme ohlídat,aby to nešlo na krev..protožepak by fakt mohla tyhle 0,7kg pejsky nesnášet
a musím ti říct,že Garfield je fakt kámoška..se pozná..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:59
- Nahlásit

sarax
neboj, budu mit s sebou pradelni snuru (kdyz ji nevyuziju na psa, tak se na ni po dvou hodinach ve vasi spolecnosti rad obesim), kosik (kdyz ho nevyuziju na psa, tak ho nasadim tobe aby bylo chvili ticho) takze to nejak zvladneme ....

jo a Garfield? znas to, o kamarady nezavadis, ale svine jako by shazovali z nebe ....

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:05
- Nahlásit

Jirikovo
jj to znám,byla bych ráda kdybs mě započítal aspon do jedný skupiny...a já jsem ticho už po víně,na rozdíl od jiných,bud spravedlivej.....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:43
- Nahlásit

sarax
mam byt tak spravedlivej jako ty s tema pomluvama co se delo nebo nedelo na korbicce auta???

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 23:14
- Nahlásit

Jirikovo
hele já teda byla pionýrka,já nělžu
a nekřičím zas tak moc
ty náš malý korbičkáři.....

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání