Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Uklízíte bobky i na vesnici????
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Aknah
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2006 23:47
- Nahlásit

Po pejskovi peclive uklizim a pak me dokaze na*rat, kdyz taham psovi cizi ho*no z tlamicky

abby
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 15:41
- Nahlásit

Já bydlím na městě,takže sbírám (i když mám pocit,že jsem jediná).Když jsme u rodičů na vesnici,tak chodíme na pole,takže tam nesbíráme.Problém je,že na vesvici to opravdu není kam hodit.A nosit to sebou))))Naštěstí se nám ještě nestalo,aby to udělal pes na chodník nebo silnici.Mimochodem,u nas v Brne,na vesnici,se hovna valeji vsude.Chodnik a silnice nevyjimaje.

aren
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2006 16:56
- Nahlásit

Sbírám. Ve městě kde bydlím, i na vesnici, kam občas zajedu. Na vesnici je ale více míst, kde nechám bobky klidně ležet (pole, křoví). Taky jsem se setkala s tím, že pytlík není kde zahodit, tak ho bohužel nesu dokud na něco nenatrefím. Než igelitový pytlík pohozený v křoví, mi přijde lepší bobek na trávníku. Někdy se dá bobek sebrat do lopouchového nebo jiného velkého listu a tak pohodit do křoví. Taky jsme to jednou s kamarádkou dělaly tak, když nebyly odpadkové koše, že jsme posbíraly bobky do pytlíku, vysypaly do kopřiv a pytlík odnesly ssebou.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání