| Autor |
Zpráva |
Luboss
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 22:27
- Nahlásit
Janii
No zjistil jsem, že můj plán je nesplnitelný a teď pšt, začínám šeptat: Našel jsem si budoucí nakrytou fenu bez PP . Když to vezmete takhle, že když si seženu fenku bez PP a podporuju rozšíření špatného typu v rase, tak ujišťuji zastánce psů s PP, že naše fenečka nebude mít štěňátka . A když si to nevezmu já, tak si to vezme někdo jinek. Jinak zpět k tématu. Asi to udělám jak to tady píšete. Všechno podle sebe ale s doporučením od Vás. Červenec tady bude za chvíli ???? Toho se nedočkám.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2006 22:31
- Nahlásit
LubossČervenec tady bude za chvíli ???? Toho se nedočkám.
Skutečně myslím,že se nedočkáš...ono to totiž vypadá,že ani nebude jaro,natož léto
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 09:59
- Nahlásit
evina
Ono už to spíš vypadá, že z letošní zimy přejdeme postupně do zimy další. Kupovat si plavky na letošek? Nesmysl, vyhraje ten kdo si teď koupí ve výprodeji zlevněné hucule.
|
Luboss
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 10:10
- Nahlásit
Jak zvládají hafani ten tající sníh?
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:05
- Nahlásit
Luboss
No nic moc.Včera jsme si hodně blbě vyvrátili pátý prst na přední noze.Máme nohu v bandáži.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 11:48
- Nahlásit
dorfa:tak to je mi líto,ať je čubí brzy fit!Luboss:můj běhá a je mu zcela jedno v čem.Horší je to se šňůrou co tahá za sebou,ta je fakt HUMUS!A taky pračka má pohotovost.Pes má vždy takovou radost když přiběhne s balonkem,že mě celou pohamtá.No můžu se na něj zlobit?Když se tak raduje ze života?Z čehož jasně vyplívá,že tající sníh vadí asi jen mě
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:08
- Nahlásit
jojo počasá by mu nevadilo,ale ta šňůra je teda fakt děs běs,jinak to není tak strašný...
A nechte si ty řeči že nebude jaro já CHCI.....teda potřebuju
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:12
- Nahlásit
saraxkoncem března jsou už na cvičáku zkoušky.By mě zajímalo jak chtějí dělat stopy ve sněhu...že by termín přeložili?Jo a šňůra je fakt super když projede nějakým hovínkem.Ty totiž byli v mrazech také zmrzlé,tak to šlo.A až sundám rukavice,tak to nechci vidět...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 12:14
- Nahlásit
evina
ehm....když projede tímto skoro brečím mezi dveřma aby jí šel někdo opláchnout....musím dojít koupit to lano lodní..prej tolika neabsorbuje vodu a humusy a lehce se vymáchne....
|
Luboss
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:00
- Nahlásit
dorfa
To je mi líto. Na jak dlouho to má?
sarax, evina
Když si čtu ty Vaše příspěvky, tak se musím smát. Já si myslel, že to počasí nejvíc bude vadit psům, ale že to složí Vás, tak to není tak špatný . Hlavně, že to berou hafani s radostí .
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:19
- Nahlásit
Luboss
To se ještě uvidí. Letěla za balónem jak ztřeštěná a přišla sice s balónem v tlamě, ale po třech a s nohou celou od krve a za ní krvavá cestička.V zápalu boje dokonce zapomněla ječet. Vet. jí to vyčistil, něco provedl z vyrvaným drápem a zafixoval. Po fixaci už tu nohu zase používá. Knírači jsou takový tvrďáci, tak si myslím, že to na té noze dlouho mít nebude. Za všechno můžou ty sněhové ledové krusty.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2006 14:24
- Nahlásit
sarax:hele to slyším poprvé,lodní lano.Kde se to dá koupit?A kolik přibližně stojí?Já jsem přemýšlela,že koupím prádelní šňůru tu z pvc,ale na držení v ruce bude dost blbá!
|