| Autor |
Zpráva |
Argousek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 13:10
- Nahlásit
Hledám touto cestou někoho kdo je ochoten našlápnout stopu mým psům,případně dělat figuranta při obranách.Pokud nemáte velké zkušenost,nevadí zaučím.Na oplátku nabízím pomoc s vašim pejskem.Praha.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 14:23
- Nahlásit
Agrousek, bohuzel s timhle asi nepomuzu, cvicaky nemas rada? PS nevim jestli jsi to cetla vedle, ale kdybjsi chtela fotky na net, staci mi je poslat emailem a zalozim ti tady galerii a pak je muzes vkladat kam budes chtit
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:44
- Nahlásit
Aknah
Ale jo mam je ráda,dokonce mam i soukromou psí školu ale mé figuranty už psi znaj a není to ono,furt hledat a kousat na lidi který znaj,potřebuju jim to stěžit a změnit.
Galerii už mám založenou,to sem zvládla.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:11
- Nahlásit
Argousek
Škoda, že jsem tak daleko...Ráda bych vyšla s někým na stopy a jela si vyzkoušet třeba ty tvoje figuranty na moje pejsky
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 17:25
- Nahlásit
LUCKA
a z jaké dálky až jses?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 19:10
- Nahlásit
Argousek
Jižní Morava, kousek od Brna
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 20:04
- Nahlásit
Argousek
Myslim ze si nekdy muzem spolecne zatrenovat, staci kdyz se domluvime. Do Prahy je to od nas kousek a docela casto tam trenovat jezdime. Nejakou dobu uz figuruju a stopy by taky nemeli bejt problem.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 21:30
- Nahlásit
Tchor
Já chci taky Na Moravu nejezdíš, třeba za Jaňulou Palátovou a Kurtem???
|
ivik
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 21:34
- Nahlásit
Ahoj lidi , jsem ze Zatce u loun a hledam beznadejne figuranta pro nase nove ZKO.Nevite o nekom? Ivik
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 21:37
- Nahlásit
ivik
Kde máš v Žatci nový cvičák?
|
ivik
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 21:46
- Nahlásit
ahoj , kdyz jedes na Stankovice tak za srankama do leva a pokracujes dal.Cesta te tam dovede.Asi tak 15let zpet tam fungoval cvicak.My se ho tam pokousime obnovit.je nas zatim 15 lidicek zapalenych pro vec .
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 22:07
- Nahlásit
Argousek
Odkud jsi z Prahy?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 22:10
- Nahlásit
Já byla několikrát na zkouškách na cvičáku u útulku. Tady to neznám, mám to do Žatce 20km. Sháněla jsem cvičák když jsem se přestěhovala z Chomutova . Teď jezdím do Roudnice a hostuju v Kryrech. Někdy bych zajela. V okolínejsou figuranti nebo nemaj zájem?
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 23:09
- Nahlásit
Budesli nekdy v Okoli Brna jsem ochoten pomoc,budu rad kdyz si moje fenula take kosne.Jsem bohuzel z Brna.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 23:11
- Nahlásit
Budesli nekdy v Okoli Brna jsem ochoten pomoc,budu rad kdyz si moje fenula take kosne.Jsem bohuzel z Brna.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 06:45
- Nahlásit
LUCKA
a od kud presne jsi ?
|
ivik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Ještě nemáme žádné překážky, teď budeme všechno budovat, ale jinak chodíme trénovat na plac "zatím" každou sobotu. Figuranta tady asi neseženeme. Na ten cvičák u útulku nikoho jako nové členy nevemou. Jsou tady 4 ZKO, ale pro nás k ničemu, protože je to všechno uzavřené (prostě si všichni jedou na svém písečku ). Na tomto faktu si proto zakládáme svý, jenže je tu právě ten problém s figurantem. Vesměs většina z nás má mladé NO s PP a potřebujeme ty hafany nakousat. Kdyby jsi chtěla si přijet zatrénovat, tak není problém. Jinak se zatím alespoň pokusíme dohnat na ty štěňata Feketeho, určitě ho znáš, protože Kryrským kouše! Ivik
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
Tchor
Tak to by bylo super .
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:54
- Nahlásit
Joker
Z Prahy 9-Lehovec
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:57
- Nahlásit
no nevím ale podívat se na jiné figuranyty, nové prostředí a tak na to jsou dobré obranářské dny a vývcikové víkendy. Taky není problém zavolat kamkoliv na cvičák a jet si jen zatrénovat. U nás to třeba stojí pajdu na den a můžeš si cvičit jak chceš, jsou ti všichni k dispozici jak na radu tak na pomoc.
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:12
- Nahlásit
Mek
No to máš sice pravdu,ale ne všade tě přiájmou z otevrenou naručí,a hlavně třeba ja necvičím jen dle NZŘ,a znám několik zko kteří maj opravdu nekvalitní figuranty kteří napachaj na psu víc škod než užitku,navíc většinou takový pes není použitelný v praxi.
|
bad
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:57
- Nahlásit
Argousek
Já bych někdy šla. Jsem z Prahy 6. Není problém.
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:00
- Nahlásit
bad
To budu jedině rada,a co maš ty za hafuši?
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:08
- Nahlásit
Argousek
a podle čeho cvičíš? Mimo Tartu a speciálních věcí jsem se nesetkala že by někde cvičili jen nároďák nebo figurant uměl jen nároďák. Není problém když se chci domluvit, zeptat se kdo figuruje a když si to jistíš v pondělí máš teoreticky týden abys si zjistila zda ho někdo zná. Nevím příjde mi to trochu jako hledání problému kde není. Když jsem trénovala na víc figurantů, tak jsem zavolala zjistila si informace a nikdy se mi nestalo že by mi řekli že nemůžu. Předpokladem je vlastní vybení a umět si říc co chceš udělat. Ne každý figurant je dobrý, ne každý kdo má zkoušku je dobrý a odsoudit někoho na první pohlad je hloupost.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:50
- Nahlásit
ivik
Jasně znám na štěňata je dobrej,ale v Kryrech teď nebyl je na něj zima.Co máš za pesa,já mám jednu NO a jinar rotvíky,snad Vám to nebude vadit
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:31
- Nahlásit
viky
Přesně z Blanska. Asi 27km od Brna.
|
ivik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 15:38
- Nahlásit
ati
Ja osobne mam NO Milberaka.To budes urcite znat.rotvici nam nikomu nevadi.ale nemame tu jen No . Je tu taky lousiana Catahoula a zlatak , bernaci , vorisci a civava ( ta je taky moje ale necvici jen dohlizi ).takze No je u nas celkem 5 zatim.
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:00
- Nahlásit
Mek
určitě neodsuzuju někoho na první pohled,samozřejmě že cvičím i dle narodaku a ipo a jsem členem zko,ale vše co se provozuje na zko je sportovní kynologie ja se věnuji i služební atd..Řekni nakou zko ,kde je figurant ochoten my našlapnou třeba 2km stopu lesem a nechat se zadržet?
No jinak, nikde žadný problém nehledám jen hledam lidi kteří chtěj z něčím u psa pomoct a naoplatku jsou schopni našlapnout stopu nebo nechat psa kousnout tot vše.
|
Ghianika
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:00
- Nahlásit
Argousek
kde je figurant ochoten my našlapnou třeba 2km stopu lesem a nechat se zadržet
třeba ZKO Podlešín - Sahara? Od Prahy kousek a figuranti taky
|
Argousek
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:24