Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Prosím o radu!!!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Verca
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 08:44
- Nahlásit

no o nás je to ještě složitější, protože bydlíme v podnájmu a tam je koberec, je to garsonka a ten kobere prostě nejde sundat. Ten pán tam totiž má stůl přišroubovaný ke zdi a prostě s tím nehnem. Takže i proto jsem jí učila na plínu, když budeme v práci, aby měla kam čůrat. Kdyby nebyl koberec, tak ani plínu nepoužívám. Už jsme spotřebovali dva Vanishe, ale nezlobím se na ní. Je šikovná...sice si ještě neřekne, že chce jít ven, ale na návštěvě jo (což teda moc nechápu). Možná, že kdybych jí vzala plínu, tak si taky řekne. Ale když jdeme ven, tak první co udělá je, že se vyčůrá a vykaká. Bála jsem se, aby to nedopadlo jak u známé... její fenka nechtěla čůrat jinde než doma na novinách a venku to raději vydržela až domů! Až pak pochopili... protože ta prďolka viděla u pudlice noviny a tak za nimi utíkala, aby se na ně mohla vyčůrat!!

dorfa
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2006 13:52
- Nahlásit

Hlavně netrestat
Pes je tvor od přírody čistotný.Do svého pelíšku si potřebu nikdy neudělá.Takže dělá-li skoro dosplý pes doma louže, je chyba vždy ve výchově. Když trest tak ihned a ne až přijdu domů.Tím jste problém jenom umocnili.Prohloubili jste v psovi nejistotu a louže jsou jen výsledek. Chce to v psovi vybudovat pocit jistoty a louže pouze ignorovat.

JitkaK
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 18:50
- Nahlásit

Endy
Díy za tip, zkusím to, i když... když jsme hárali a měla doma nasazené hárací kalhotky, tak se do nich klidně počůrala..... je to megačuně a trochu mě děsí, že to do nich udělá a bude v tom běhat celé hodiny, než přijdu domů. Uvidíme, jsem ochotná zkusit cokoliv. J.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání