Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Psí tábory 2006
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
rendik
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:31
- Nahlásit

Nairobi
Taky jsme původně měli mít berňáka,ale když jsme sháněli štěně,tak zrovna nikde v okolí nebyli...Třeba kolik jí je,co má ráda a tak...nebo odkaz na tvý stránky jestli máš...

Azoracek
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:19
- Nahlásit

Nairobi
Vm že to zní jak vymlouvání, jenže ti mužu říct přesně, co by řekli rodiče, kdybych jim řekla cenu na týden:" a takhle drahý za tejden, a je to daleko, no to nééé,na to ani nepomysli

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:15
- Nahlásit

Hafina:
V posledním zpravodaji KCHLS žádný tábor s WSS nabízen není, jen plánovaný letní sraz v Hradci Králové. Podrobnosti mají být sděleny na členské schůzi 5.3.2006. A na této schůzi taky má být nově zavedena povinnost bonitace jako další podmínka uchovnění. Na klubovém webu by měly fungovat stránky sekce WSS, kde najdeš další info.

Hafina
Člen
# Zasláno: 8 Úno 2006 08:09
- Nahlásit

Ketrin
O tom srazu i o bonitaci vím. Když tak o tom přemýšlím, tak ten sraz bude taky dobrej. Všechno se tam ukazuje a cvičí, chodí se do honiteb, na vodu...Minulej rok nám to nevyšlo, ale letos určitě pojedem.
Stránky znám.
Jinak moc dík, že jsi na nás nezapomněla. S aportem stále žádný pokrok...Asi to nějakou chvíli potrvá. No o víkendu se na to vrhnu a ušiju konečně aport z toho králíka + mám dome ještě letky z bažanta, tak ještě jednoho z toho, aby si zvykl i na peří a necupoval ho.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2006 06:38
- Nahlásit

Hafina
Podívej se na téma Labradorský retriever strana 41-birma našla nabídku tábora pro všechna lovecká plemena, podrobnosti tam.

Kaštanka
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:12
- Nahlásit

Výcvikový tábor pro leony je červenci v Osoblaze.Je to pod stan,více www.leonberger.cz

Nairobi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 14:54
- Nahlásit

Byl jste někdo taky: http://www.chovatelske-potreby.cz/SAZAVA_2006.HTM ?
Mohli byste mi něco o tom táboře napsat? Ráda bych jela letos taky.

wensday
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 15:21
- Nahlásit

Nairobi
Ano, my jsme byli loni. Sice jen chvíli / nemoc jednoho z našich psů /,ale chodíme od nich na cvičák. Fotky z loňska a povídání na www.labradorka-anne.com
My jedeme letos taky, celej jeden turnus máme zamluvenej pro naše kamarády s labinama
Ptej se, co potřebuješ vědět !

Nairobi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 20:16
- Nahlásit

wensday
jj, jednoho týdne pro labroušky jsem si všimla
Já na jejich cvičák nechodím, nejsem z Brna. Ale ten tábor se mi líbí moc a nemáme to ke Žďáru ani daleko.
Zajímalo by mě kolikrát denně se cvičí, jak dlouho, jestli i mimo cvičení je nějaký program nebo si individuálně každý udělá program. Psi předpokládám spí normálně s páníčkama v chatkách?
Jdu se mrknout na tvoje stránky

wensday
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2006 22:46
- Nahlásit

Nairobi
Psi spí s pánečkama buďto v hotelu, chatkách nebo srubech. My měli srub, vyhovuje nejvíc. Hotel je pro nás zbytečnej, navíc se mi líbí, že v chatce a srubu pes může kdykoliv ven, ja vlastně skoro pořád venku..... v chatkách zase není sociální zařízení a na záchod musíš do hotelu. Ve srubech je umyvadlo se studenou vodou i záchod, do sprch se chodí do hotelu.
K programu - podle toho , co si vybereš, základní výcvik, pro pokročilejší, loveckej - probíhají výcvikový hodiny dopoledne i odpoledne v různých místech areálu. Taky jsou různý soutěže, výlety, vycházky a i volnej čas - kousínek je rybník, kde se dá koupat i se psy. Je tam moc hezká příroda a všechny cvičitelky moc milý.

Nairobi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 11:06
- Nahlásit

wensday
Děkuju moc. Koukala jsem na tvoje stránky, který jsou mmch. moc pěkný a se spoustou informací, někdy i s moc smutnými informacemi (wensday) Podle fotek i tvého vyprávění to vypadá na dobrou akci a snad se zůčastníme. Bohužel, my dvě se asi nepotkáme, předpokládám že jedeš na ten labrouší termín, my nejsme labíci, takže třeba někde jinde
A příroda je tam fakt super paráda Díky moc moc

Nairobi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 11:09
- Nahlásit

wensday
Vlastně koukám, že jsi mi to psala, že jedete na labradoří termín. Tak si to užijte a jestli my pojedme na jinej termín, napíšu pak sem, jak jsem byli spokojení Těším se. Zatím se to zdá ale v nedohlednu, venku to vypadá na prosinec

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 11:35
- Nahlásit

Hafina
tábory pro lovecké psy - www.horys-lov.wz.cz ( pořádají i výcvikové víkendy ) a www.lavaremoravia.wz.cz .

wensday
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2006 21:17
- Nahlásit

Nairobi
Díky za chválu stránek Na táboře budete určitě spokojení jezděj tam fajn lidi ......tak pak písni. Ahojky
P.S. No jo, u nás v Brně taky chumelí....

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání