| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Led 2006 21:25
- Nahlásit
Ahoj,já naopak hledám tábor,kde jsou psi v kotcích,kde si podle mě nejlíp odpočinou.Nevíte o něčem?Pete
|
aren
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 20:41
- Nahlásit
arsiela a ostatní
tyhle stránky se mi moc líbí, dělají i tábor a soustředění, myslím, že by to mohlo být bezva.
http://psiskolafalco.web3.cz/
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2006 11:38
- Nahlásit
a něco na Plzensku by se nenašlo?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Led 2006 16:20
- Nahlásit
aren
Vede to Dostál, co vypouští svou vlčici, aby nově příchozí kousala, tak to si nechám ujít celou Falco školu. Tady o tom byla diskuze, jak lidem pokousala jejich psy a jak to vedoucí dělal naschvál. Doufám teda, že se nepletu, ten chlap se určitě jmenoval Dostál.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Led 2006 18:17
- Nahlásit
Od školy Falco jsem byla před 2 lety - jsou to 4 denní akce.Dostál nemá vlčici, ale lajku - Šedyho. Pes sice pěknej, ale toho mýho pokousal - prokousnul mu nohu. Klidně zrichtoval i štěňata. Za mojí Enynkou vlítnul do mý chatky a začal ji mordovat. Tak jsem ho vyhodila a když se pokoušel ještě párkrát tam za mými psy vběhnout, poastavila jsem se mu do cesty.Ještě dlouho po návratu z tohoto tábora se musel můj pejsek léčit.
Ale!Musím dodat, že na oba moje psy to mělo i pozitivní vliv, protože se naučili chovat ve psí smečce.
No, ale znovu bych už nejela.Pan Dostál neumí jednat s lidmi a když mu někdo řekne svůj názor tak to nezvládá a chová se......
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2006 17:58
- Nahlásit
azoráček
ale tak to není tak strašný až bude mrně větší tak s ním sednu na bus a přijedu promiň, že píšu pozdě
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 19:20
- Nahlásit
Lidičky LVT je plno tak piště piště at to tu zaktualizujem
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 20:49
- Nahlásit
Azoracek
http://www.skolka.borec.cz/
To by bylo i pro tebe, ne? Spousta zábavy pro psy i lidi. Mrkni na fotky z loňského roku
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 21:53
- Nahlásit
Nairobi
Ten tábor vypadá fakt dobře !!!!
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 21:58
- Nahlásit
rendik
jj, spousta srandy, milých lidí, práce se psy, povídání, žádná nuda a stres.
A to neinzeruji jako žádný pořadatel, ale jako jedna z lidu
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 22:18
- Nahlásit
Nairobi
Tentábor je super, já to vím, strašně ráda bych tam, ale je to docela drahé A tábor za 6000, i kdybych to platila za svého, mi rodiče nedovolí Takže bohužel...ale už druhej rok na něj koukám....bohužel no...Vím, že ta cena je uměrná tomu, co bych tam prožila, ale vysvětlujte to rodičum Ono kdyby to bylo na týden, ta cena o tolik větší nejní, než jinde, ale tím, že je to na 14 dní, se to dost zvětší....
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2006 22:34
- Nahlásit
Azoracek
Tak se zkus domluvit, že bys jela třeba je na první týden. To jsi nezkoušela?
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2006 13:23
- Nahlásit
Nairobi
Jenže to zas se cena o 15% ještě zdvihne Je to napsaný v propozicích
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 22:48
- Nahlásit
Nairobi
Fakt to vypadá úúžasně,doufám,že se mě naši budou chtít v létě ubavit a nebudou mít nic proti tomu abych tam jela )...Sice nemám švýcarského salašnického psa,ale to by snad tolik nevadilo ne?je tam psáno že je to tábor pro švýcarské salašnické psy a jejich přátele a já jsem přítel všech psů a můj pesan taky ...Ty tam jezdíš?Co máš za psa?
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 23:38
- Nahlásit
rendik
To víš že to nevadí. Vždyť vidíš na fotkách, že tam byla různá plemena. Mnoo já mám hádej jakýho? Bernskýho salašňáka. Já byla na víc táborech (i na výše zmiňovaném:mad , ale tento byl moc prima, bezkonkurenční. Na všem se dalo domluvit, spousta zábavy pro pejsky, milí lidi, zajímavé povídání. Pohodička
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 23:41
- Nahlásit
i na výše zmiňovaném patřil tam tenhle smajl.
Tím táborem nemyslím tento http://www.skolka.borec.cz/ , ale jiný výše zmíněný
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 23:43
- Nahlásit
Azoracek
No jo tak já nevím co s tebou Když ono je to dneska těžký. Ale do srpna dlouho, nenašetříš něco?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:33
- Nahlásit
Nevíte někdo o táboře s loveckým výcvikem?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:41
- Nahlásit
Hafina
Retrívřích táborů je dost, ale ty máš španěla. Jsi členem KCHLS? Pokud jo, tak snad něco bude ve zpravodaji. Jestli nejsi, tak já se doma podívám a pak ti to napíšu.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 07:46
- Nahlásit
Ketrin
Členem KCHLS ještě nejsem, zatím jsem to k ničemu nepotřebovala. Loni jsme měli sraz velšpringršpanělů, ale to jsme zrovna byli s pejskem na táboře s oddílem, kde jsem dělala vedoucí.ˇ
O nějakým táboře jsem četla ve světě psů, ale nebyl tam absolutně žádnej kontakt.
Budeš moc hodná, že se mrkneš. Jinak jsme zkoušeli ten nácvik aportu podle tebe a jeden den to docela šlo, sám ho držel, ale včera se zase nějak šprajcl a furt ho vyplivoval, tak jsem mu ho v mordě přidržela.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:05
- Nahlásit
Hafina
Ale ono to pude, neboj. Ovšem jasně že ne hned. Hlavně cvičte často a krátce. Aby ho to neotrávilo. Třeba 10x denně chvilinku - drž, pusť, pochvala.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 08:34
- Nahlásit
Nairobi, ten tábor opravdu vypadá báječně, prosím tě, nevíš, je možné tam jet i se stafordem? Byl tam nějaký podobný pes? Ve fotkách jsem nenašla....Děkuji.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:53 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
Nairobi
Pochopila jsem který tábor je ten "výše zmiňovaný"...Bernskejch salašňáků je poslední dobou jak hub po dešti ...A Kim je má moc rád (je to jeho váhová kategorie,takže si s nima může i hrát) a já taky,takže myslím,že by se nám tam, mohlo líbit!Tak jdu překecat rodiče a začnu šetřit ...
Jo a ještě jsem chtěla - napiš něco s tvym berňáčkovi...
|
Azoracek
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:45
- Nahlásit
Nairobi
Což o to, třeba by se našetřilo ( i když pochybuji),ale rodiče mi neodovolí na 14 dní a i kdybych si platila ze svého, nedovolí to kvuli tomu že nedovolej abych vyhazovala tolik prachu (ač svých) za psí tábor
|
Nairobi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 21:38
- Nahlásit
žanda
Za mě tam staford nebyl, ale to neznamená, že nebyl nikdy. Nejlépe by bylo zeptat se organizátorek Opravdu nevím.
rendik
jj, berňáků je teď hodně. A co by tě o mé fence zajímalo? Miluju ji a doufám, že i jí je se mnou dobře Jsme parťáci a s náma ještě lumpík oříšek.
Azoracek
Hmmm, tak to věru nevím. Když já koukám, že všude rozhazuješ sítě, jenže ono všude je asi nějaké ale ALE ja vím, že je to těžký. Vždyť jsem ti už ale psala-nejezdi na celých 14 dní. Bude to sice trochu dražší, ale zase tě pustí vaši.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 06:57
- Nahlásit
Hafina
Ježííííš, teď mi došlo co jsem slíbila a já na to zapomněla. Sorry. Zítra! Nebo dneska večer...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 07:26
- Nahlásit
Ketrin
Neva, zas tak na to nespěchám, do prázdnin je ještě daleko, nebo teda spíš do léta, prázdniny už se mě nějak netýkají.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 07:38
- Nahlásit
Hafina
No to mě taky ne už dávno, ani co se týče "dětí"
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:32
- Nahlásit
Ketrin
Mě se zase zatím netýkají děti a prázdniny se mě netýkají teprve druhej rok...
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:22
- Nahlásit
Nairobi,mě spíš šlo o to, zda by nás vůbec vzali.....díky zavolám tam eventuelně.
|