Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Jsem blb
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 12:55
- Nahlásit

Rozbila jsem si psa...
V létě jsem občas praktikovala to, že jsem na zcela opuštěném místě sedla do auta, nechala psa venku a krokem jela kus k civilizaci. Měla jsem otevřený okýnko a korigovala psa a on kolem mě běhal a časem pochopil, že to auto prostě jen pomalinku jede a on se může venčit a běhat a cokoliv a pak zastavím, naložím ho a jede se domů.
Jsem kráva a debil, protože teď pes vůbec nerespektuje auta a všechny auto jsou takoví hodní kamarádi jako to naše a on jim klidně běhá pod kolama a je mu to úplně jedno.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 12:56
- Nahlásit

Pro upřesnění. Samozřejmě, že se k normální silnici nedostane, ale když kolem domu projíždí třeba po chodníku hlídka policie, nebo někdo z místních veze něco domů, tak má tendenci si s auty hrát...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 12:59
- Nahlásit

Garfield
dokud si hraje s autem a ne s ridicem.
ale znas to v te pisnicce, kdyz se ti zlamalo dej ho spravit. nejak to musi fungovat i se psem. neni treba jeste v zaruce???

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:01
- Nahlásit

Jirikovo
Né zboží z druhé ruky je bez záruky. On je v podstatě takovej pes ve slevě s výrobní vadou.

Anonymní
# Zasláno: 5 Led 2006 13:02
- Nahlásit

treba jeste v zaruce???
Ježiš ty jseš tele...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:02
- Nahlásit

Garfield
no tak zaruku uplatnit nemuzes, ale muzes si namlouvat, ze jelikoz je bazarovy tak jiz poskozen byl a neni to tvoje vina. takovy alibisticky pristup. nic tim nevyresis, ale budes se citit treba o trochu lip .....

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:04
- Nahlásit

Anonymní
Podpis je žádoucí!
Jseš se píše jsi.
A taky jsi tu zřejmě nový.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:05
- Nahlásit

Garfield
anglictina ti moc nejde, ale castina dobra ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:06
- Nahlásit

Jirikovo

Mek
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:08
- Nahlásit

Tak to je dobrý jen doufám že nemáš policejní výcvik aby ti nezačal tahat lidi z auta

Nairobi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:14
- Nahlásit

Garfield
To si děláš srandu nebo jsi opravdu praktikovala jízdu autem aby se pes vyběhal? Jsem tady taky poměrně nová

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:16 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit

Nairobi
No tak my každý den spolu jeli odkudsi z pralesa a byl to docela kus, tak proč to nevyužít ku prospěchu a kondice psa. Každý den, v klidu, v bezpečí, proč ne?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:17
- Nahlásit

Nairobi
no ona si vetsinou fakt dela srandu, ale rekl bych, ze cas od casu zcela vyjimecne nelze a mluvi pravdu a tato zazracna situace dle meho skromneho nazoru nastala prave ted. takze si ji vsichni uzijte, nasledujicich priblizne 18 mesicu uz zase nic vazne myslet nebude ....

Nairobi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:45
- Nahlásit

Jirikovo

No právě, proto se tak opatrně ptám

Garfield
A ty se teď ptáš, co s tím, nebo konstatuješ to co je v nadpisu?

odak
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:49
- Nahlásit

Garfield

Me spis pripada, ze nemas co delat a vymyslis si ptakoviny. Copak pes se venci tak, aby bezel za autem?

Meggi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:52
- Nahlásit

Garfield

Přítel venčí naše čubiny taky autem, když na nic jeného čas nezbyde, aby byly čuby dobře vylítané. Labradorka stačí i spustu jiných věci malá je ráda že běží
. Ale naštěstí běhají jen ne za autem, ale před autem či 4kolkou ve které sedí páníček. Ta jinými auty se naštěstí nerozebíhají. Naučil jí to s pick-upem po louce 30km/h, ale nustále jí i z toho auta "buzeroval" aby věděla, že je tam a že si nesmí dělat co chce. Tak holt bude muset Gaf pochopit, že jen auto s paničkou uvnitř je to správné auto a jiné jsou FUJ. Blb nejsi, jen se někde vloudila chybička, která snad i možná půjde napravit

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:52
- Nahlásit

odak
kdyz si to prectes, tak zjistis, ze pes nebezel za autem, ale kolem auta coz je jiste nebetycny rozdil ... nekteri lidi proste bez auta dneska holt uz nedelaji vubec nic. nedivil bych se, kdyby Garfield jezdila na koni tak, ze jede v aute a za ni kluse kun ....

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:54
- Nahlásit

Jirikovo
Počkej a tys mě tam jako viděl? S tím koněm? Fíha!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:55
- Nahlásit

Garfield
o tom si povidaji i vrabci v Praze ....

odak
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:56
- Nahlásit

Jste paka

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 13:57
- Nahlásit

odak
jo, to jsme. to se o nas uz ale bohuzel vseobecne vi, takze uz asi vubec nikoho nase ptakoviny nesokuji ... coz je dle meho nazoru skoda

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 14:01
- Nahlásit

Jirikovo
Mylis sa, sokuju, vzdy tych novoprichodzich

Eda
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 14:33
- Nahlásit

Jirikovo
je pravda, ze u me se o soku z vasich ptakovin taky mluvit neda..., ale to nevadi...

Ebony
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 14:43
- Nahlásit

Garfield
no, je mi líto, ale jestli si to myslela vážně s tím autem, tak nemám slov, tohle fakt nesnáším, buď si líná, jak veš, že nejsi schopná vyběhat jinak psa, nebo si se pominula, a tohle myslím smrtelně vážně

Nairobi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 15:37 - Změnil/a: Nairobi
- Nahlásit

Ebony
Já právě pořád taky nevím jestli je to vtip, takže raděj svůj názor nepíšu, protože jinak bych musela souhlasit s názvem fóra směrem ke Garfieldovi.
Garfield
Já totiž neznám nic lepšího, než když vezmu psy a jdeme spolu 2-3 hodiny ven. V pracovní dny se mi zadaří málokdy, ale těším se na to o víkendech a jak malý děcko.
Nevím co by se mi muselo stát, abych dělala to co ty a pak se divila, že pes běhá za každým autem. Dobrej nápad, jak mu nechat přejet v lepším případě jenom tlapky
Raděj se na to vykašli, je to k ničemu, neučíš ho nic dobrýho

Nairobi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2006 15:41
- Nahlásit

A nechodím sem dlouho, ale přiznám se, že když rozkliknu fórum a vidím samé příspěvky: Jirikovo, Garfield, zase zavírám.
Přešla jsem sem z mujpes.cz, kde se to právě změnilo na drbárnu o ničem, hlavně ne o psech, zkušenostech, jejich výcviku, jejich zdraví.
A teď mám pocit, že tady to začíná už taky.
To je můj názor, nikomu ho necpu a samozřejmě mám jednu velkou možnost - stránky zavřít... je to jako s TV.
Takže si z toho zase tak moc nedělám

Garfield
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 07:29
- Nahlásit

Ebony
no, je mi líto, ale jestli si to myslela vážně s tím autem, tak nemám slov, tohle fakt nesnáším, buď si líná, jak veš, že nejsi schopná vyběhat jinak psa, nebo si se pominula, a tohle myslím smrtelně vážně

S ohledem na dopad chápu, že to byla hloupost, ale nevidím nic špatnýho na tom, když jdu každý den z práce hluboko do moravských lesů ke koním a v podvečer odjíždím 2 km lesem z opuštěnýho prázdnýho areálu po úplně opuštěné silnici. Dostat se od tam nějak samozřejmě musím (vždy každý den) a tak nechápu, proč by nemohl tu cestu absolvovat pes sám venku, běhat si a čuchat a já vedle něho jela krokem, měla stažený okno, měla psa na očích a korigovala ho, aby se držel stranou a neběhal mi kolem auta po cestě...
Co Tě na tom tak pobuřuje?
To není moje "náhražka" venčení, to je forma jak se psem procestovat kousek dobrýho klidnýho a bezpečnýho úseku.

Nairobi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 08:42
- Nahlásit

Garfield
No ale pak se nemůžeš divit, že nemá respekt před autem a někdo ti ho jeden den přejede
Já ani nemyslela, že tím nahrazuješ venčení, ale učit ho na auto se mi zdá nebezpečné.

Meggi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 08:54
- Nahlásit

Nairobi

To si nemyslím, záleží na inteligenci psa!!! Obě naše čuby milují když můžou běžet společně s autem (oni teda lítaj před autem, ale umí velice dobře i vedle auta, pokud se jim řekne k noze
:biglol. (je to ale pouze na louce, v ulice mezi barákama s žádným provozem)Tak proč to tomu psovi nedopřát, když to má rád. Ale jiných aut bez pána si ani nevšimnou!!! Malá se dokonce cizích aut bojí a velká je totálně ignoruje.

Artemis
Člen
# Zasláno: 6 Led 2006 09:05
- Nahlásit

Garfield
Proč si ho raděšji nenaučíš běhat s koněm na vyjížďkách, když už tam jezdíš? Mně se takhle psi vylítají do padnutí (a za každým koněm také neběhají)

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání