| Autor |
Zpráva |
kathy
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:21
- Nahlásit
Ahojky, chystám se 4.3. poprvé do štěňátek, mohl by si se mnou prosim někdo dát sraz (fakt nevím jak se tam dostat) nebo se mám dohodnout na stránkách hafBO s Končulovými???
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:16
- Nahlásit
Kathy
dohodni se spíš s Končulovými, protože oni si pro ty, co chodí do štěňátek přímo chodí na místo srazu - na tu konečnou busu 174 - stanice Velká Ohrada....tam to nemůžeš nikde minout....
|
Chiqui
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:30
- Nahlásit
Evik
Jo to ja se přihlásim,akorát mám trochu obavy,páč sem chodila takyy na takovýto cvičení na louku a pole a několikrát nam po psech střílely at si jdem na oficialní cvičák že ta louka není žadný cvičák.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:47
- Nahlásit
Chiqui
no tak tam nikdo po nikom nestřílí, páč tam chodí normálně lidi venčit psy, je tam i tuším turistická stezka, takže tam ani nikdo s flintou nemá co dělat.... A navíc pokud vysloveně někde není zákaz pobíhání psů nebo nejde o soukromý pozemek (což není u HafBO ani jeden případ) nikdo nemůže nikomu nařizovat kde má či nemá cvičit se psem... A co na tom, že je tam třeba 20 psů společně?.....
|
Chiqui
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:53
- Nahlásit
Evik
Tad kam se chodila to bylo taky tak a přesto to několika lidem vadilo,a stěžovali si i na uřadě ,a uřad jim dal za pravdu ,že cvičit psi je možné jen na místě k tomu uřčenm a nebo soukromém pozemku ale ne ne veřejnosti.Tak jen se tak ptam aby to nedopadlo stejně,jinak mam dva briardy a jde my hlavně o mladocha aby se moch vyblbnout.
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:21
- Nahlásit
Evik
Jestli tam v sobotu budeš, možná se uvidíme, když tam budu zrovna venčit Jinak si vem plavky, je tu spousta vody
|
kathy
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:52
- Nahlásit
ahoj vsichni, prosim vas jak se pridava kredit na cviceni hafbo?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 07:36
- Nahlásit
WhiteWolf
já tam byla teď o víkendu na tu devátou a nikdo tam nebyl, tak jsem se naprdla a šla zase domů, btw jsem si málem zlomila nohu, neboť všude byl led a fakt nebylo kam šlápnout.....
Teď v sobotu pojedu někam se psem raději na výlet ....jestli bude mrznout, bude v místě cvičení ledovka, když bude obleva, bude všude jedna velká louže, takže dokud to tam nebude trošku "schůdnější", tak raději ten volný čas využijem výletěním či si zacvičíme doma....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 07:37
- Nahlásit
kathy
jestli sis u Končulových koupila kredit "do zásoby", dostala jsi od nich kód....ten jenom na stránkách HafBO napíšeš do té kolonky, když si zvolíš "přidat kredit"...
|
Kviduska
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 17:12
- Nahlásit
Chiqui, a co máš za briardy? Já je mám taky, tak mě to zajímá
|