Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Cvičák Hafbezobav
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kathy
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:21
- Nahlásit

Ahojky, chystám se 4.3. poprvé do štěňátek, mohl by si se mnou prosim někdo dát sraz (fakt nevím jak se tam dostat) nebo se mám dohodnout na stránkách hafBO s Končulovými???

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:16
- Nahlásit

Kathy
dohodni se spíš s Končulovými, protože oni si pro ty, co chodí do štěňátek přímo chodí na místo srazu - na tu konečnou busu 174 - stanice Velká Ohrada....tam to nemůžeš nikde minout....

Chiqui
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:30
- Nahlásit

Evik
Jo to ja se přihlásim,akorát mám trochu obavy,páč sem chodila takyy na takovýto cvičení na louku a pole a několikrát nam po psech střílely at si jdem na oficialní cvičák že ta louka není žadný cvičák.

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:47
- Nahlásit

Chiqui

no tak tam nikdo po nikom nestřílí, páč tam chodí normálně lidi venčit psy, je tam i tuším turistická stezka, takže tam ani nikdo s flintou nemá co dělat.... A navíc pokud vysloveně někde není zákaz pobíhání psů nebo nejde o soukromý pozemek (což není u HafBO ani jeden případ) nikdo nemůže nikomu nařizovat kde má či nemá cvičit se psem... A co na tom, že je tam třeba 20 psů společně?.....

Chiqui
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:53
- Nahlásit

Evik
Tad kam se chodila to bylo taky tak a přesto to několika lidem vadilo,a stěžovali si i na uřadě ,a uřad jim dal za pravdu ,že cvičit psi je možné jen na místě k tomu uřčenm a nebo soukromém pozemku ale ne ne veřejnosti.Tak jen se tak ptam aby to nedopadlo stejně,jinak mam dva briardy a jde my hlavně o mladocha aby se moch vyblbnout.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:21
- Nahlásit

Evik
Jestli tam v sobotu budeš, možná se uvidíme, když tam budu zrovna venčit Jinak si vem plavky, je tu spousta vody

kathy
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2006 16:52
- Nahlásit

ahoj vsichni, prosim vas jak se pridava kredit na cviceni hafbo?

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 07:36
- Nahlásit

WhiteWolf

já tam byla teď o víkendu na tu devátou a nikdo tam nebyl, tak jsem se naprdla a šla zase domů, btw jsem si málem zlomila nohu, neboť všude byl led a fakt nebylo kam šlápnout.....
Teď v sobotu pojedu někam se psem raději na výlet ....jestli bude mrznout, bude v místě cvičení ledovka, když bude obleva, bude všude jedna velká louže, takže dokud to tam nebude trošku "schůdnější", tak raději ten volný čas využijem výletěním či si zacvičíme doma....

Evik
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2006 07:37
- Nahlásit

kathy

jestli sis u Končulových koupila kredit "do zásoby", dostala jsi od nich kód....ten jenom na stránkách HafBO napíšeš do té kolonky, když si zvolíš "přidat kredit"...

Kviduska
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 17:12
- Nahlásit

Chiqui, a co máš za briardy? Já je mám taky, tak mě to zajímá

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání