| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 15:01
- Nahlásit
Kniga
Jezdim u kola se dvema fenama teriera. Obe maji tahaci postroje, snuru s amortizerem a rozdvojkou mam uvazanou na riditkach zvrchu, aby se nemotala do predniho kola. Ikdyz to vezmou nahodou smykem za pred cumakem vybehlym zajicem, stacim v pohode ubrzdit (prave diky ty pruzici casti tazny snury). Na voditku by to bylo ryc pic bum. Takto si myslim, ze je jizda bezpecnejsi pro me i pro ne, kolo pri pripadnym padu je o kus za nima, muzu sledovat jejich tempo a pomahat jim.
jak treba zabranis aby se nezastavovali a necmuchali, coz byl duvod ze jsem vcera dvakrat slitla
Postupnym treninkem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 16:08
- Nahlásit
Kniga
teda už jsem ti to napsala na mýhopsa, jezdím s čubama, tedy každou zvlášť s držákem a je to naprosto supr. Čokl se mi nezamotá do kola, má vymezenou vzdálenost od kola a blíž se prostě nedostane. Tím že máš držák upevněný na tyči pod sedlem, tě těžko shodí, zvlášť když má 11 kg, jedna moje čuba má 40, a kdyby náhodou fakt moc cukla má to pojistku, která prasne a tím tě pes neshodí.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 17:18
- Nahlásit
Alexa
jojo diky, na ten drzak krome toho jednoho pripaduna mujpesovi slysim samou chvalu,takzeje jednoznacny, ze ho hned po vyplate kupuju, ted jen zbavit Spoty strachu z kola a postupone zacneme trenovat
Pro ty co nevedi tak rec je o tomhle drzaku:
http://www.baron.cz/pes/drzak-na-kolo-pro-psy-249- k-KP000009-X000760-X000767.html
FiFi takzeti bezi pred kolem nebo podel predniho kola?
Mno taky by ot bylo reseni,a leco jsme objevila ten drzak tak myslim neni jine volby
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 18:11
- Nahlásit
Kniga
takzeti bezi pred kolem nebo podel predniho kola?
Bezi na dylku tazny snury pred kolem.
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 18:29
- Nahlásit
timto jste jen ukazala, kolik je mezi majitely csv nebezpecnych hazarderuargosek
To my, majitelé čsv, jsme ve své podstatě všichni, jinak bychom pravděpodobně chovali pudlíčky a obíhali s nimi tak maximálně blok okolo baráku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 20:36
- Nahlásit
Smecka
u priatela na navsteve
pred par rokmi asi
stretol som sa s adrianou
mala cerne vlasy
adriana dnes mi na um prislo
zistit tvoje telefonne cislo
adriana mal som smolu vazne
predstav si ze zdvihol to tvoj manzel..
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 20:44
- Nahlásit
argosek
Jo to je blbý to chápu.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2009 20:46
- Nahlásit
Smecka
aspon neni nuda
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:49
- Nahlásit
Smecka
To my, majitelé čsv, jsme ve své podstatě všichni, jinak bychom pravděpodobně chovali pudlíčky a obíhali s nimi tak maximálně blok okolo baráku
Hele nepruď, jo?
Já kdybych s mym pudlíčkem jen obíhala blok, tak mě do tejdne sežere
Kniga
Jinak já mám taky držák na psa na kolo, ale jiný... akorád už nevím kde jsem ho objednávala... rozhodně byl mnohme mnohem levnější,a funguje docela v pohodě Jen ho teda musím pořádně dotáhnout......
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit
Kniga
Tenhle mám já
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:05
- Nahlásit
Fifi
Obe maji tahaci postroje, snuru s amortizerem a rozdvojkou mam uvazanou na riditkach zvrch
u
minulý týden jsem to zkoušela na kolobce už naplno s postrojem - ,páč na tom kole ještě nemám odvahu, neb sem sudokopytník , ale na kolobce je to gůtofka- říkala jsem si, že tenhle týden se pochlapím a půjdu do toho už s plnou parádou. Já nemám ani tak obavy z čoklida, jako ze sebe , dokážu neuvěřitelný věci
|
Smecka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:24
- Nahlásit
Hele nepruď, jo?Dines
Když mě nic jiného nenapadlo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2009 10:31
- Nahlásit
Smecka
Tak si příště vyber něco co neni hyperaktivní, co má třeba placatej čumák a nemůže to dejchat, co je tlustý a má krátký nožičky, .... neco styl mops, nebo angl.buldok
|