Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Několik základních problému se štěnětem (pelech, venčení, divočení)
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
chocobo
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:24 - Změnil/a: chocobo
- Nahlásit

) ano, ano, jsem pan (uz nejakej ten rok plnolety )

jinak ja pejska ucim na jeho "pelech". kde je vetsinou v noci, pak ke mne rano stejne prileze a na povel "místo" (denně to cvičíme) tam docela i jde. takže až to vypilujem, tak to snad bude fungovat jen teda dneska me nastval, kdyz jsem se zavrel v koupelne a on zacal delat hroznou scenu..

Eninka
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:29
- Nahlásit

chocobo
adresu mám opsanou, můžeš smazat, nebo aspoň místo @ napiš slovy zavináč, posílám ti odkaz, určitě budeš spokojený..
ale sem piš dál, tímto tě neodrazuji

chocobo
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 11:51
- Nahlásit

tak se po delsi dobe zase ozyvam
pejsek krasne roste, uz umi asi 4 povely (sedni, ke mne, zustan, nesmis) a ted nas zacla trochu trapit jedna vec, ale dopredu rikam, ze vim, ze je to nase chyba

od zacatku spal s nama, protoze to byla jistota, ze v noci se nepocura / nepokadi. jenze uz chceme, aby spal v predsini v pelisku. uz ani neskrabe na dvere v noci a nedobyva se za nami, ale kazde rano najdeme v predsini louzi.. nevite, co udelat pro to, aby to uz nedelal? je pravda, ze se obcas doma pocura i pres den (ale je to spis vyjimecne).

Diky za rady, ty predesle mi od vas vsech moc pomohly

Eninka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 12:09
- Nahlásit

chocobo
ahoj, když spal psík v posteli a trávil noc v ložnici, tak to do rána vydržel? Štěňata celkově nevydrží tak dlouho jak větší,
dospělejší pes. Každopádně za loužičky netrestej, pouze pokud by jsi jej našel přímo, když vykonává potřebu. Zpětně to nefunguje. Pes to vyhodnotí takto: udělal jsem loužičku, páník zvýší hlas a nadává, když ji najde, spojí si prostě loužičku s tímto, ale nevyhodnotí, že jí nemá dělat. Já měla loužičky skoro do půl roku věku štěňat, ne úplně pravidelně, ale měla. Holky se naučily mě vzbudit v noci, teď už to samozřejmě neřeším, už vydrží... pokračovala bych ve chválení venku, když se vyčurá a vy...á

chocobo
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 13:35
- Nahlásit

pocura se vyjimecne, ale ne kdyz je doma sam, ale spis, kdyz jsme doma. doma je sam max. 4 hodiny ze dne, ale to zadnou louzicku neudela

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2011 14:26
- Nahlásit

chocobo

le ne kdyz je doma sam, ale spis, kdyz jsme doma.

ono je to většinou tak, že jak si štěně hraje a je rozdováděný, tak to neukočíruje- je to jako s těma dětma.

to počůráváníí v noci. možná byl klidnější když spal s vámi a tím pádem se neprobudil, teď když spí sám se asi občas probudí a pak to pustí - zase, je to jako malými dětmi. neřešte to, ono se to upraví, však je to štěndo.

chocobo
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 15:29
- Nahlásit

díky za odpovědi.

teď ještě něco - poslední dobou se docela stává, že i když je vyvenčenej, tak hodinu poté se nám vyčurá do sedačky. což je fakt problém a vůbec to nechápu. tůhle to udělal po hodině od posledního venčení.. nevíte někdo, co s tím?

lucil
Člen
# Zasláno: 17 Led 2013 15:27
- Nahlásit

Tahle diskuze je fajn, také mám doma malého italského chrtíka tak jsem si ji ráda přečetla U nás teda pořád spí v posteli a zatím se to nechystáme měnit, sice mi někdy v noci skáče po hlavě ale dá se to přežít, většinu noci klidně spí a neprudí

Jinak co se týče toho, že se vyčůrá na sedačku po venčení tak jedna naše známá měla tenhle problém s jejím jezevčíkem, přišli na to, že to dělá kvůli tomu, že si ho nevšímali, věděl, že jakmile si stoupne na sedačku a začne tam čůrat tak se k němu všichni seběhnou Tak třeba je tvůj pejsek taky taková potvůrka, ale já nejsem žádný znalec

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání