Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Až přinesu kotě...
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 16:32
- Nahlásit

Moc hezký fotky, všecky právě tak nějak bych si to v ideálním případě představovala....

Teriéra nemám, mám zlaťáka, ovšem se strááášně silným loveckým pudem, zvěř nám dala zabrat... Když je něco "nesmíš", tak už přes to nejede vlak, projdeme navolno skrze slepice, na zajíce jen čumí koutkem oka (a tiše trpí) a odvolám ho od čehokoli, ale na druhou stranu, co dělat s myší, když už neměl zákaz a uloví si ji, ví velice dobře... Kočky nehoní, ale prostě proto, že nesmí. Zkušenost jeho prvních dvou let života neznám, představuju si, že je docela proháněl po dvoře...

Kombinaci zákazu lovu se soužitím na tělo jsem ještě neprubla. Tak jsem zvědavá... Zkusím kotě nasmradit sebou a budu doufat v přirozenou inteligenci svýho čokla. Uf.

Linda L
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2010 19:40
- Nahlásit

Tak já se taky pochlubím: na fotce je Parson Bert a perský kůtě. Zkušenost je taková, že pokud kočka nezdrhá, Berťa jí zkoukne a jde si po svých.

LucieS
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2010 00:04
- Nahlásit

Almaz s mými kočkami vyrůstal, takže ty jsou ok, ale na cizí kočky je nekompromisní. Plánuju pořízení kotěte a tipuju, že se tu budu pídit po půjčení výstavní klece , protože kotě prostě půjde zezačátku v přítomnosti psa zavřít, aby si zvykl, že to je člen domácnosti a nežere se. No a uvidíme...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání