Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Obrany s AUO
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:00
- Nahlásit

ennieska

..chutnalo Marii to psí pivo? ten můj chlupáč se nad ním ofrňoval..

Můj mimochodem taky. Čuchnul, líznul si a konec. Nezájem.

ennieska
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 15:54
- Nahlásit

Gerda
mno, ta slivovička vůbec není špatný nápad v tomhle ročním období dokonce řekla bych nutnost, na vypálení bacilů
ale panáčka bych si musela dát až po závodech, jak si totiž dám jakýkoliv alkohol, třeba jen jedno pivko, sklenku vínka...tak to moje zvíře se na mě dívá opovrhujícím pohledem a odmítá spolupracovat, a to myslim vážně! dělá si ze mě srandičky a normálně mě posílá v prdel

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2010 16:10
- Nahlásit

ennieska
tak to já si na závodech nedám vůbec nic, protože většinou řídím )))

ennieska
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 14:24
- Nahlásit

Závody
ahojky lidičky, nedá mi to jinak, musím se tu trošku pochlubit
právě jsem se s Rastíkem vrátila ze závodů, byli jsme v Pyšelích, v kategorii ZZO (i se speciálníma cvikama)
Na speciálkách jsme získali 26 bodů z 30, protože pomocného psa ve skupince dělal náš ooobrovský kamarád Nero s kámoškou Lindou, a tak neseděl klidně, ale zkoušel se k němu dostat. Za to byly dva body dolu. Další dva sundané byly za pomalé přiběhnutí při přivolání za ztížených podmínek.
ALE-ta pošlušnost ... měl druhou nejlepší, krásně sledoval, perfektní chůze, přivolání, odložení za pochodu, sedni-lehni, aport byl úžasnej...za poslušnost jsme dostali 58 bodů z 60, dva bodíky dolů díky obratům, které nedotáčel...
mám z něho strašnou radůstku, je to moje šikulka
skončili jsme 3., jen jeden bod nás dělil od druhého míste...ale jsem z něho fakt nadšená, protože na to, že jsme celou zimu proflákali, a necvičili, to byla fakt sázka do loterie...která nám nakonec vyšla...brzy budu mít fotečky na stránkách

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 15:25
- Nahlásit

ennieska
hezkýýý! Gratuluju! Máš pohár?

ennieska
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:14
- Nahlásit

děkujeme moc jojo, máme, a opět psí pivo rovnou jsem ho dala Lindě. ta se s Alanem stala vítězkou kategorie kontrolák.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:22
- Nahlásit

ennieska
Byla i u aleksy linda s alanem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2010 17:45
- Nahlásit

ennieska
gratulujéééém!!! ty voe to ste si asi užili f tom hnusu co??????

ennieska
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 06:59
- Nahlásit

jojo, tam byla taky. zkoušela s Alím dvojky, a byli třetí-ze tří...letos chce jet taky, ale do jedniček.
no, docela to šlo, nebylo bahno jako loni, napadnul novej bílej hnus, ale nebylo ho moc...ale bála jsem se, že mi pes bude chtít za chůze ten sníh žrát, ale naštěstí to dělal jen na dlouhodobym odložení
špatný to ale bylo na tom kontroláku, díky tomu, že to bylo namrzlý, tak to spoustě psů, který by na to měli, podjelo, odrazili se pozdě, nebo Jindru podjeli, kousli špatně, utrhli se....
už aby to bylo dole...mrzly nám všem nohy, ale naštěstí občerstvení v kantýně fungovalo perfektně, a čajíčky i s něčím ostřejším byly k dispozici ;)

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2010 12:00
- Nahlásit

ennieska
běda ti, jak pudeš u aleksy do zzo!!!! ))) Chcem tam bejt s maryjí sam, jinak nikdy žádnej pohár mít nebudem. Ste šikovný, těšíme se, až vás zase uvidíme. Nechceš tam bejt člen? Mohli sme se tam scházet častějc....

ennieska
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2010 06:59
- Nahlásit

no, to tě asi zklamu, já s psinou jinam nemůžu, kdybych šla i jen do ZMky, tak mu zkazim obrany ještě víc, než je má, to by nešlo...
ale bůhví jak to u vás dopadne! ;) tady v Pyšelích nám pomohlo hlavně totiž domácí prostředí, tam to zná, a je tam v pohodě. v jakymkoliv jinym je vždycky takovej mimoň, musí toho stíhat mnohem víc, všechno okolo, a je prostě rozhozenej, pochybuju, že u aleksy to dopadne stejně dobře ;) tam to vidím někde kolem pátého místa a vejš, jako minule
s tim členstvím nevim nevim...máme to přece jen větší dálku, než do Pyšel ty jsi přímo z Jílovýho?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání