Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / poradí někdo?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 11:02
- Nahlásit

Biluška
Měla bys s tím něco udělat. Rve se ti, chčije, že ona chce zaujmout tvou vůdčí pozici? Asi jsi slabý typ na vedení, proto tě pes vytlačuje a snaží se tě nahradit. Třeba i začne chodit do práce místo tebe

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 11:17
- Nahlásit

Mucholabka
Rve se ti, chčije, že ona chce zaujmout tvou vůdčí pozici?
Nejenom to, ona aj chodí první do dveří Co včil?

Třeba i začne chodit do práce místo tebe
Tak to beru, v tom případě mi klidně může i chcát do postele, budu spávat na gauči

Katka313
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 17:33 - Změnil/a: Katka313
- Nahlásit

aren-A dáváš ji tu plínu na její oblíbené čurací místo?
Kdyžtak bych ji trošku navlhčila její močí, aby byla předznačená.

Noo...ona má čůrací místa po celém obýváku, a s tou plenou-ráno jsme ji nechala v koupelně, samozřejmě jsem nechala rožnuto. Přez celou koupelnu jsem rozložila plenu, jelikož ji máme-teda koupelnu-tak malou, že plena byla opravdu přes celou koupelnu. Věděla jsem, že nevydrží-a měla jsem pravdu.Na plenu se vyčurala. Potom jsem dala počůranou plenku do předsíně, ale opravdu bez výsledku. Je to třeba tím, že ví, že jsem doma, a půjde ven. Pokud jsme doma, žádná nehoda se opravdu nestane. Uvidíme, až půjdu v pondělí do práce. Ale nedávám tomu nějakou šanci....čůrat na plenu se jí tak nějak příčí...kdybych tak viděla do té psí hlavičky :-D

Katka313
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2009 17:37
- Nahlásit

Slyšel jste někdo o krmícím míčku??

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 08:16
- Nahlásit

Katka313
to je balonek s dírama- pokud si s ním haf hraje, vypadne mu granulka,kterou tam nasypeš . Pro tvého pejska asi ideální hračka, z mé zkušenosti hračka na 5 minut,ale tlamička našeho hafa a tvoje je nebe a dudy))

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 08:33
- Nahlásit

http://shop.schnauzer.cz/view_product.php?product= KRL_45478&PHPSESSID=db9670d9c41e65106b9177f041453f dd

Kaccka
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 10:31
- Nahlásit

Katka313
taky ho mame, pes ho zboznuje, ale presne jak rika zanda, je to na par minut, brzy se naucil jak na to, takze na moc dlouhy zabaveni to u nas uz neni

žanda
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2009 11:19
- Nahlásit

Kaccka
náš pes do něj vyžral díru, tak že byl jen na jedno použití,ale můj pes má tlamu jako je katky pejsek celej 2x) té vydrží chvíli........

Tapina
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2009 13:33
- Nahlásit

Já bych to s tím čůráním řešila tak, že když ji nemůžu vyvenčit během dne, zavřela bych ji tam kde nemůže škodit, třeba do chodby , kde je dlažba atd, a o víkendu bych ji sledovala a jak bych ji viděla že se chystá čurat tak hned šup s ní ven. Horší je to pokud bydlíš v 10 patře paneláku, ale i to se dá zvládnou když je výtah i když je to náročné na čas.Psík musí pochopit , že se čurá VENKU a ne DOMA. Venku po čurání pochválit a dát třeba i pamlsek, ale ne nějak hystericky , spíš v klidu. Dá se naučit i na povel čurat! , když je škaredě a nechce se moc chodit po venku. Pes je pak rád , že počurání může letět domů do tepla.

Uwinnika
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 10:58
- Nahlásit

Psíček
A jinak dobrý jo ???
Co má za význam kastrovat fenu kvůli čůraní doma nebo ji za to dokonce třískat. A taky bych ráda věděla jak se odnaučuje takovýhle nešvar pomocí ostnáče...

Mě úplně fascinuje jak se v takovýhle jasně zájmový diskuzi může vůbec vyskytnout nějakej takovej exot a ještě se tím chlubí naprosto ujetýma radama.

Kastrace tento problém rozhodně neřeší, třískat kámoše za to že já na něj nemám čas je ubohý a takovýty rádoby pomůcky jako jsou elektrické obojky bych v první řadě nasadila takovým jako jste vy a vohulila to na plný kou.. abyste věděl jaký to je...

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 11:04
- Nahlásit

Uwinnika
nerozčiluj se,vždyť je to Psíček.

Šárka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 12:22
- Nahlásit

Kdyby jste chtěli učit čůrat doma, což není ideálni. Tak zkuste kočičí záchod, když plinka jí připomíná pelíšek. Na písek můžete dát i počůranou trávu.

Katka313
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 17:38 - Změnil/a: Katka313
- Nahlásit

Asi Pepině krmící míček koupím, pokud se ho ovšem nebude bát. Ona se bojí totiž všeho, s čím si opravdu vyhraje je látkový uzel s balonkem nakonci. Ale nedejbože, když kračka vydává zvuk

Tapina - pres den ji nemůžu zavřit do předsíně, máme shrnovačky dole ne na pevno, takže jimi klidně projde, ikdyž jsou zavřené. Taky pokud je zavřená v jedné místnosti, baví se např. tak, že oškube tapety kam až dosáhne. A přes víkend s ní není vůbec žádný problém, prostě pokud jsme doma, není ani loužička....

Psíček - NO COMMENT!

Šárka - a teď bych tedy potřebovala poradit, jak ji na ten kočkolit naučit

Myslím, že bych mohla spíše otevřít nové téma fóra s názvem - jak na smradlavý koberec

Katka313
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:28 - Změnil/a: Katka313
- Nahlásit

Milý Psíčku , asi sis nevšiml, sle tohle je fórum milovníků psů, a ne nervově labilních zakomplexovaných jedinců, kteří se nemohou dočkat, až bude někdo na jejich hloupé příspěvky reagovat. Nejdříve si na netu- pokud to zvládneš-zjisti, k čemu je kastrace, elektrický obojek, ostnáč, a taky by tě někdo mohl naučit, že opravdu není frajeřina bít někoho, kdo se opravdu neumí bránit. No chápu, jsi asi jeden z těch, kteří se baví tím, že provokuje ostatní, ale myslím, že reagovat dále na tvoje hloupé příspěvky a připomínky nestojí za čas nikoho z nás tady. Tak prosím, místnost s duševními mrzáky musíš hledat jinde. Děkuji ti. Zdarec...

Katka313
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:32
- Nahlásit

Psíček - Btw nevíš si rady a když ti někdo poradí něco, čemu stejně nerozumíš, tak se děláš chytrá? Nejsi trochu mimo?

Promiň, ale trošku se pleteš. My všichni jsme si všimli, že největší odborník jsi tady ty

Katka313
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:58 - Změnil/a: Katka313
- Nahlásit

Dokázal jsi to!!! Totálně jsi mě uzemnil!!! Jsi nejlepší!!!

Šárka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2009 22:48
- Nahlásit

Když by jste jí dávala na kočkolit, tak by si tam nelehalka jako do pelíšku ne? Učit přes povel čůrat. Když pes venku čůrá chválit a přidávat povel a pak mu to říci na kočkolitu.

moll
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 06:54
- Nahlásit

když fenka čurá doma jen pokud je tam sama, tak problém taky nemusí být v tom že nevydrží - a pak je zbytečné učit na kočkolit , plímku a pod. nejspíš je nervní z opuštěnosti (škube tapety a ničí vše kolem - to by taky souhlasilo). jepotřeba ji buď zvyknout na samotu - pomalounku zvyšovat dobu opuštěnosti a nebo ji vodit (nosit) s sebou do práce....york by se mohl vstřebat. a nebo ji dát přes den k sousedům jakože do školky ....

Uwinnika
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 10:22
- Nahlásit

Psíček
Je mi tě líto....ale pevně věřím, že za to fakt nemůžeš....

Uwinnika
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2009 13:31
- Nahlásit

Psíček
Tomu věřím , páč k tomu rozhodně důvod není ....

Katka313
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 21:44
- Nahlásit

Tak-granule jsem odebrala, vody jsem nechala opravdu málo. A výsledek? Vrchol všeho-Pepina se vychcala na kuchyňský stůl!!! Pochopíte to? A druhá louže byla v předsíni...je jasné, že to dělá schválně....co proboha s tím?? Je to malý had...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 21:54
- Nahlásit

Katka313
Jé, ta je skoro jako moje Aginka, ale ta se na stůl teda ještě nevydělala, ale nebudu jí to říkat, aby ji to nenapadlo

Sportuješ s tím psem nějak?

argosek
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 22:09
- Nahlásit

Katka313

Tak-granule jsem odebrala, vody jsem nechala opravdu málo. A výsledek? Vrchol všeho-Pepina se vychcala na kuchyňský stůl!!! Pochopíte to? A druhá louže byla v předsíni...je jasné, že to dělá schválně....co proboha s tím?? Je to malý had...

ja mam pejska, co mi taky schvalne cura a kaka doma a vyresil jsem to tak, ze pokazde, kdyz to udela, vemu mop a uklidim to.

Katka313
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2009 23:12 - Změnil/a: Katka313
- Nahlásit

No sportovat s malým velkým jorkem se moc nedá. Poběhá si venku, někdy s míčkem, a blbnem doma....to se taky naběhá dost :-D Upřímně, teď vylézá z bytu jen velice neochotně, a když už ven dojde, chodí jak baletka málem po drápkách...jo jo sníh studí a jí se to nelíbí...:-D

Kaccka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 09:03
- Nahlásit

Katka313
Ja bych rekla, ze s jorkem se da sportovat uplne v pohode, co treba agility? Me se jorkove na prekazkach moc libej, jsou jak na pruzinkach http://www.youtube.com/watch?v=UrxeEGwGOWE
A na doma je bezva uceni ruznejch triku, treba z dog dancingu, pri tom se vyblbne a jeste bude muset premejslet

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 10:23
- Nahlásit

Katka313
Já si taky myslím, že s jorkem se sportovat dá, je to stále TERIÉR, to jsou aktivní a inteligentní psi...naběhá dost nestačí. Ten pes chce dělat něco, kde s tebou může SPOLUPRACOVAT, "nachvály" dělá proto aby sis ho všímala a nemá ti to jak jinak vyjádřit, než že se pochčije na stůl. Začni s fenou dělat nějaký sport, víc se jí věnovat-to že žije vedle tebe nestačí, chce žít s tebou.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání