Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / BRNO... kam na kurzy agility pro začínající??
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mar
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 08:59
- Nahlásit

Miju
my prave jako prvni delali tunel!!!
jenomze nam to nase vycvikarka olina e. pekne vysvetlila a secko,tze tama lital jak suveren od prvni minuty - a to je to co chce biluska rict - pro zacatecnika je potrenba zkusenej instruktor...

11111
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:03
- Nahlásit

miju a co máš za plemeno... já vím, že u některých je to kříž....

Miju
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:14
- Nahlásit

11111

ja mám shibu, ale agi bych chtela zkusit s jinou feňulou.. však ja chapu, co chce Biluše říct a co psala vidím v živých barvách

pokud to budeme zkouset, vememe si instruktora, bo jina moznost za dane situace neni ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

Miju
propos nejsem magor, abych psa napoprve cpala do tunelu...
Neřekla jsem, že jsi magor . Divila by ses kolik lidí to dělá. I vysokoškolsky vzdělaný lidí, o kterých bych rozhodně neřekla, že jsou magoři. Pusť je na překážky a budeš mít dojem, že nevychodili ani první pomocnou. Jdou zkoušet něco, co na první pohled vypadá jako hračka a vědí o tom prd. Asi jako kdybych se já pokoušela pilotovat Boing. Přece jsem to viděla v televizi a je to skoro stejné jako řídit auto ne? Si chci jenom vyzkoušet jestli mě to bude bavit

KaTachyon
Každého psa bude agility bavit, pokud se na něj půjde se správnou motivací. Záleží na tom, zda to bude bavit psovoda.
Náš Arman je vyjímka Už jsem vyzkoušela snad všechno co existuje. Agi v jeho podání vypadá asi takto: skočím tu skočku, zaběhnu se podívat k chlívu jestli jsou doma kočky, ona mě volá tak tam teda přijdu, jé super, má párek, mňam mňam, tak teda skočím ještě druhou skočku, kousnu si do toho párku a zaběhnu se podívat jestli není venku sousedův Riči, není a ona zase volá, kurňa co ta baba furt chce, tak se teda vrátím a proběhnu tunel ať má radost, kousnu si do párku a zajdu si očůrat ořešák......
Vyzkoušela jsem hračky (miluje přetahování, vydrží se tahat třeba hodinu). S tím samým přetahovadlem, se kterým si předtím pět minut hrál ho postavím před překážku, on ji na povel skočí, na přetahovadlo se ani nepodívá a uteče.
Vyzkoušela jsem piškoty,froliky,salámy, párky, sýry,granule, kuřecí nohy, střeva, hrtany, jahody,borůvky, jablka, syrové kuřecí maso.... všechno tohle miluje, ale agi kvůli tomu dělat nebude. Normálně mi dává najevo, že ho to neba a že cokoliv je zajímavější než tohle

Miju
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 09:58
- Nahlásit

Biluška
Náš Arman je vyjímka Už jsem vyzkoušela snad všechno co existuje. Agi v jeho podání vypadá asi takto: skočím tu skočku, zaběhnu se podívat k chlívu jestli jsou doma kočky, ona mě volá tak tam teda přijdu, jé super, má párek, mňam mňam, tak teda skočím ještě druhou skočku, kousnu si do toho párku a zaběhnu se podívat jestli není venku sousedův Riči, není a ona zase volá, kurňa co ta baba furt chce, tak se teda vrátím a proběhnu tunel ať má radost, kousnu si do párku a zajdu si očůrat ořešák......

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání