Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Čtečka čipů
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Kasia
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:33
- Nahlásit

Eny
no budu to muset ještě nějak probrat doma, uvidíme co dál. Spojit to ale s ničím nemůžu, máme vše hotové...a čip už taky máme...

Eny
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:37 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Jirikovo
no jo vžyď jsme psala pokud se to spojí s něčím co stejně narkozu vyžaduje, chce to lépe číst
k druhé otázce se nevyjadřuji, protože to by právě rozpoutalo tu diskuzi

Kasia
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 15:45
- Nahlásit

Jirikovo
my jsme v poho i po narkóze i po čipování...

younglady
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:03
- Nahlásit

Kasia
hele a odkud si?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 16:31
- Nahlásit

Eny
chce to lépe číst
OK, uz mlcim .... ja mel takovou vlci mlhu pred ocima, ze jsem nedocetl ....

protože to by právě rozpoutalo tu diskuzi
no od toho jsou diskuzni fora, ne

Kasia
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:17
- Nahlásit

younglady
bydlíme kousek od Prahy...

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 07:46
- Nahlásit

- no u nás se teda tetování v narkoze nedělá
- taky máme čip
- jsem kdesik študovala řády, a v některém bylo, že čtečku zařídí pořadatel a v některém zase že je to na majiteli.
- no všeho dočasu, za chvíli snad budou jen čipy...

Eny
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:04
- Nahlásit

Terri
tetování dospělého psa je ze zákona povinné dělat v narkoze, tak tedy nevím, kde bydlíš
u štěňat je to samozřejmě jinak, tam se to cvakne a za 5 minut neví, že jim něco bylo

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:12
- Nahlásit

Jirikovo
hele,tak muj názor - muj pes byl v narkóze jednou - probral se a byl OK - trochu unavenej,ale OK a večer už blbnul jak to umí jenom on

čip - ten nám cestuje porád od té doby co ho máme - ani nevím ,kde teď je - naposledy sem ho nahmátla pod "pažou" ale tam už ted taky není.........ale fachá - kontrolujem ho u veta dycky

suri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 08:24
- Nahlásit

Já teda mám pocit, že dneska už tetování nemusí být.... teda já kupovala štěnisko v únoru a určitě ho nemáme, jen čip a bylo mi od chovatelky řečeno, že to stačí.

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 09:50
- Nahlásit

Eny
tetování dospělého psa je ze zákona povinné dělat v narkoze, tak tedy nevím, kde bydlíš
v celkové?? Proč ne v místní?
u štěňat je to samozřejmě jinak, tam se to cvakne a za 5 minut neví, že jim něco bylo
no to teda si nemyslím - 8 týdenní štěně už pořádně brečelo

Mel
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 10:05 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

Kasia
a vet by ti čtečku nepůjčil?

suri
Já teda mám pocit, že dneska už tetování nemusí být..
souhlas, taky myslím, že nemusí... např. erdelové se už jenom čipují

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 11:22
- Nahlásit

ahoj,
mela bych dotaz, snad by to nekdo mohl vedet.
mame jet dozahranici kde vyzaduju kulate razitko z vet spravy, ze je pes zdravy. predtim musime na vysetreni k vetovi, aby nam dal normalni razitko, se kterym pak pujdem na tu vet spravu.
zajima me, jestli je nutne, aby jsme na to vysetreni jeli k vetovi, ktery nam vydal pas, nebo jestli muzem k jinemu (je bliz a jsme u nej take registrovani)

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit

Mel
suri
buldočci se taky už nějakej čas jenom čipují (víc než rok určitě..)

leila
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 11:29
- Nahlásit

Mar
k čipu.... no je to hodně individuální jsme čipovaní od mimí už je nám rok a čip se ani nehl... máme ho na pravé straně krku dobře hmatatelný....

suri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:23
- Nahlásit

nika00
Pokud mám zkušenost, tak potvrzemí by měl dávat váš ošetřující lékař, který má o psu nějaké záznamy. A nezapomeň, že to nesmí být starší určité doby (si nemůžu vzpomenout ale mám pocit, že je to max. 48hod.), tže i to vyšetření, i to kulatý razítko z vet. správy je dobrý pořizovat tak den před odjezdem!

Kasia
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:24
- Nahlásit

Mel
jo to nevím, můžu se ho zeptat, teď jsem se ptala pořadatele té výstavy, zatím neodpověděli, ale třeba jí budou mít oni...

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:01
- Nahlásit

suri
je to 3 dny....ale jdu tam den pred odjezdem...jenze mi toho naseho veta mame sakra z ruky a navic nebudu mit k dispozici auto....takze bych zasla na blizsi vet kam obcas zajdem kdyz se deje neco maleho, pa mi tam i kastrovali...
muj osetrujici lekar by sice neco vedet mel, ale pochybuji ze si v te zaplave psu denne neco pamatuje...navic se vetove na te klinice stridaji...

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit

Já teda mám pocit, že dneska už tetování nemusí být....
to zalezi na plemeni, resp. na klubu chovatelu - nekde se uz jen cipuje, nekde plati bud cip anebo tetovani, nekde se asi porad jen tetuje ...
Jo a nemyslim, ze by 6ti tydenni stenata o nicem nevedela, jako kozni rasa ve slabinach neni asi uplne hrosi kuze, ze ...

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:30
- Nahlásit

Roxana
Jo a nemyslim, ze by 6ti tydenni stenata o nicem nevedela, jako kozni rasa ve slabinach neni asi uplne hrosi kuze, ze ...
my tetujem do ucha už, ale to je fuk, taky si myslím, že je to spíš lidské alibi

Eimy
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2008 22:52
- Nahlásit

Kasia
Si nech udělat "čtečku" na které bude pokaždý naskakovat jen vaše číslo čipu po stisknutí určitýho tlačítka... Když oni čtečku mít nebudou a budeš si ji muset pořídit, tak co už...

(doufám, že to někdo nebude brát vážně... )

Kasia
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:42
- Nahlásit

Eimy
no super nápad, jdu na to
doufám, že jí tam pak ale někdo ode mě nebude chtít půjčit to nevím, jak to pak budeme vysvětlovat

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání