Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / MVP - PRAHA
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Smečka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 21:59
- Nahlásit

Benda
kdyby se náhodou rozběhla tryskem směrem k tobě
Ale houby, kdyby náhodou ten objektiv viděl to co já, což se bohužel (nebo možná bohudík) nestává.
on je velký kynolog
Tipuju že velkej jsi, ale jestli kynolog, to nevim.
nebo chceš vyfotit srnky když sama nemáš vhodný objektiv
Bendu mizícího za stádem srnek?
Asi si koupím tu Sigmu, protože na lepší nemám.

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 22:13
- Nahlásit

Smečka
Bendu mizícího za stádem srnek?
podívej na prvním rande se nebudeme pouštět do větších akcí, Bendovi to vysvětlím .)
Ta sleva na sigmu přišla týden po koupi mého objektivu, jinak bych jí zkusil
A vůbec když vyfotíš lepší srnu než já ptáka koupím tvojim psům slepici

Smečka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 22:36
- Nahlásit

Benda
A vůbec když vyfotíš lepší srnu než já ptáka koupím tvojim psům slepici
Jednu? No to je vytrhneš teda ...

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:48
- Nahlásit

Smečka
Jednu? No to je vytrhneš teda ...

Jo takhle, plíživým přískokem přiblížit se k srně neumí ale klíče od kurníku by chtěla.

Smečka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:02 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

Benda
Jo takhle, plíživým přískokem přiblížit se k srně neumí ale klíče od kurníku by chtěla.

Ale umí, jenže v patách s tima vlčíma ksichtama je jí to na prd. To prostě ani místní ignorantské srnky nedaj

Benda
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:16
- Nahlásit

Smečka
To prostě ani místní ignorantské srnky nedaj

Jo tak ty je chceš fotit a přitom jim nadáváš.
Tak dej do lesa cedulku: zákaz lovení zvěře všem vlkům i polovlkům a zejména třetinovlkům. A jestli nejsou blbý tak zjistí, že se nemusej bát.

No nic řekni ksichtům, že slepička od strejdy Bendy nebude.

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:06
- Nahlásit

Meta
no, tak my dávali všechno do desek, který jsme mu dali na stůl, on nejdřív ohodnotil psa, nadiktoval to zapisovateli a pak se mě zeptal jestli to hodnocení chci napsat do PP a já řekla, že jo a tak si je vzal a juknul do nich ;) nevím jak to je jinak, u nás to bylo takhle... a hlavně tam je málo psů a posuzovatel má sám uchovněnýho jednoho takže většinu zná i jejich majitele ;)

blanulinka1 ale vím jak na tom jsme, on nejdřív hodnotil a pak řekl, že je hezkej, protože má jeho tatínka vím, že je trošku delšího rámce a musíme trochu víc běhat, aby nerost do šířky stejně jako do dýlky a do výšky

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 09:16
- Nahlásit

Lucie od Arta
...ještě to tu napsat...
proč bych to tu nenapsala?? jo, viděl na papíry, potom co nadiktoval verdikt a jelikož jsme dorost a o nic nám nešlo, šli jsme to jenom zkusit, ne protože bych měla výstavního, ale kvůli případnému uchovnění...tak nechápu proč do tady tak řešíte?
Náhodou se mi zdálo, že posuzuje moc hezky a objektivně... U nás o nic nešlo, protože z dorostu jsme tam byli jediný a určitě, kdyby byl někdo s náma tak máme trochu jinou známku

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:20 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

jejdajaja
Protože z toho,cos napsala předtím, jsem nevyčetla, že takhle zareagoval až po posouzení, při zápisu do PP, tak proto, to by bylo opravdu hodně divný...a vůbec ne košer...a hodné stížnosti...

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 10:40 - Změnil/a: jejdajaja
- Nahlásit

Lucie od Arta
jo tááák, tak to chápu se omlouvám, že jsem to blbě napsala on ten posuzující ani nebyl u toho stolu, když jsme vlezli do kruhu a já položila PP, hned koukal na psa a prohlížel ho a tak já jsem se tomu spíš smála a mluvím o tom ve smylu, že když má posuzovatel jeho tátu doma jako že totál fiasko, že jsme to ocenění dostali jen z protekce, ale to píšu jenom pro zasmání - neberte to vážně, fakt by to nebylo spravedlivý naštěstí hodnocení dorostu není moc důležitý a není to žádné CAIC, CIC, BOB nebo jak jsou ty zkratky

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 14:33
- Nahlásit

jejdajaja
prostě jsme se nepochopily, no:Já mám navíc tu smůlu,že už jsem párkrát zažila, že se koukalo do PP a že se hodnotilo to,odkud pes je (případně čí je) a ne jak vypadá...

jejdajaja
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 17:46
- Nahlásit

Lucie od Arta
aha, to je nemilé já se uklidňuji tím, že se kouknul až potom, ale taky že jsme tam byli jediní takže by to nikomu neublížilo v červnu koukám po klubovce v MB jestli půjdeme a tam náa roznesou na kopytech asi hlavně kvůli té délce leda že by se vytáhl do výšky a on už má cenťák nad horní hranici

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2008 18:03
- Nahlásit

jedeme na kole
ja, jejda a jaja
tuduu tuduu tuduuduu

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání