| Autor |
Zpráva |
Axa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 18:53
- Nahlásit
Moc prosím, kdy budou na řadě toy pudlíci?? Jak se to dá zjistit? Děkuju.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 20:30
- Nahlásit
... tak koho zajímají čévéčka, jsou tady:
http://picasaweb.google.cz/smecka13/PrahaLetAny223 2008
My jsme dnes jen koukali, ale příští týden "jedem naostro".
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2008 20:48
- Nahlásit
Ahojky holky
Tak nám to dopadlo nejlíp jak mohlo - velmi nadějný 1 se žlutou stužkou lepší v dorostu není
Ale jen asi díky rozhodčímu, protože juknul do papírů a říkal, že je to štěně od něj, má doma jeho tatínka takže psa posoudil jako moc krásnýho psa Takže na podzim s jinym rozhodčím to bude asi trochu horší a taky musim psovi hlídat váhu
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 09:08
- Nahlásit
Smečka
jak dopadl Šroub a Bárt?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2008 18:25
- Nahlásit
Tak jsme dopadli taky skvěle, CAC a res. CACIB.
CACIBa nám rozhodčí nedala schválně, protože Bert stál v postoji zase jako lemra
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:39
- Nahlásit
želva
jak dopadl Šroub a Bárt?
V2 res.CAC
|
želva
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:43
- Nahlásit
Smečka
dík
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:51
- Nahlásit
Smečka
hezké fotky.
Díval jsem se na stránky Letňanského výstaviště a ta akce tam není napsaná.
Kde se vystavuje tento týden ?
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:23
- Nahlásit
jejdajaja
Jak může rozhodčí juknout do papírů? Když tam žádné schválně nejsou? Leda bys rodokmen vykecala...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:02
- Nahlásit
V2 res CAC - kvůlivá "srpovitě nesenému proutku"
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:14
- Nahlásit
Meta
No, to mě taky dostalo...ještě to tu napsat.To je na stížnost, ne? Že rozhodčí viděl minimálně katalog...ale co, oni ho stejně asi většinou vidí¨předem, moc iluzí nemám.
Ale kamarádky výmarka vyhrála sobotu
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:18 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Lucie od Arta
Meta
Taky bych se tím moc nechlubila...a popravdě, radost bych z toho taky asi moc neměla... Ještě že u dorostů ještě prakticky o nic nejde... jejdajaja a ty teď bohužel nevíš jak na tom skutečně jste...
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
Benda
Díval jsem se na stránky Letňanského výstaviště a ta akce tam není napsaná.
Je lepší dívat spíš sem http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy
Kde se vystavuje tento týden ?
Tam co si koupíš tu novou chatu přece
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
Benda
hezké fotky
No, spíš se učím za pochodu, zrcadlovka je fakt věda .
Kdybys chtěl mrknout na celou galerii, tak je tady:
http://picasaweb.google.cz/smecka13
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:26
- Nahlásit
Meta
Lucie od Arta
blanulinka1
no, u nás se moc psů nevystavuje a tak zřejmě není problém zjistit, kdo který pes je... a protože vystavují většinou ti samí a rozhodčích moc není, tak si samozřejmě pamatují kdo je kdo...a pak vidíš to co vidíš
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
brut
No ale musíš uznat sama, že to i tak není nic k "chlubení"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:32
- Nahlásit
blanulinka1
jj, to uznávám, ale faktem je, že tak to prostě u nás chodí .... to je taky jeden z důvodů, proč nechodím na výstavy ( tady jsem se byla podívat ... ale vás jsem nenašla, i když jsem okolo jezvčíků kroužila jak dravec)
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:44
- Nahlásit
Smečka
Kdybys chtěl mrknout na celou galerii, tak je tady:
jsem se na vás chtěl mrknout v reálu což mi vyplo mozek natolik že mi ta Nitra došla až potom co jsem to napsal
Na fotky se mrknu později páč jich je moc
Já se zase snažím už měsíc fotit letící ptáky a jsem z toho na prášky, nestíhám to, neudžím ho na ostřícím bodu atd.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:51
- Nahlásit
brut
Néééchte mi iluzéééééé
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 12:23
- Nahlásit
brut
hala 2 kruh 25 Ale já měla slavnostní příchod asi až v deset... Pak jsem se tam potácela s opicí na zádech a psem na špagátku jako dalších 6 lidí... V pátek jsme si udělali u nás menší mejdlo, na počest té výstavy a skončili v půl paté ráno V kruhu jsme se sešli dva - já a kluk co s náma pařil taky... si dovedeš představit jak to vypadalo, nakonec rozhodl ten ocásek...a o res. CACIBa už se Bédi nechtělo chodit, svěsila hlavu a bylo po ptákách
|
Džuska
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:08
- Nahlásit
blanulinka1
kvůlivá "srpovitě nesenému proutku"
Čo to zase jeeee??? Čo to je srpovite??? Tse!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 13:31
- Nahlásit
Džuska
To je to stejné jako "vesele nesen" takže zase nahoru... I když ne pořád, bo už reaguje na povel "dolů", svěsí ho, ale pak si ho zase začne nést... Takže vystavuju stylem: tichým a hlubokým hlasem: "dolů" pak ticho "dolů" a zase ticho...a pořád dokola No prostě jsem to s Honzíkem projela "vo vocásek"...jen tentokrát bylo ku škodě že nám stál a jim že visel
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:02
- Nahlásit
Benda
Jaký máš objektiv?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:05
- Nahlásit
blanulinka1
v hale 2 i u kruhu 25 jsem byla, ale před devátou, pak už jsem jen okoukla australáky, šla se podívat na setry,okoukla Jimmi, koupila psům pamlsek a jela do chaty .. mně mrzí, že jsem neviděla, jak se v kruhu potácíš... tak snad příště
Meta
Néééchte mi iluzéééééé
to záleží na tom, jestli máš nebo nemáš molopočetné plemeno, které posuzuje cca 5 rozhodčí neustále dokola
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:16 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
Smečka
a proč se ptáš když máš nikon ? tak stejně canonu nerozumíš
mám jich víc ale tele mám od canonu s rychlým ostřením, zoom 100-300 usm (sem si ho konečně pořídil) ale neudržím ostřící bod na ptákovi
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:23
- Nahlásit
Benda
a proč se ptáš když máš nikon ? tak stejně canonu nerozumíš
Já nerozumím ani Nikonu.Teleobjektiv bych také potřebovala, včera jsem fotila v lese srny a na výsledné fotce vůbec nejsou vidět
mám jich víc ale tele mám od canonu s rychlým ostřením, zoom 100-300 usm ale neudržím ostřící bod na ptákovi
Hm, to už chce asi spíš praxi ...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:26
- Nahlásit
brut
to už jsem se nepotácela přišla jsem na řadu kolem půl jedný, to už jsem to "vychodila" Jóó to kdyby jsi mě viděla v Trenčíně...Tam me vedla Béďa...ne já ji Ale zjišťuju, že když "ji mám" nebo jsem po opici, tak se nám relativně daří
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:30
- Nahlásit
Smečka
a na výsledné fotce vůbec nejsou vidět
hmm, tak proč je fotíš ?
nevím jestli to platí ale na oehlingu byl výprodej sigmy 135-400 akorát jsem jí nezkoušel tak nevím jaká je
Hm, to už chce asi spíš praxi .
to je jasný, proto se říká lovci beze zbraní nedávno jsem byl u vody, pěkné slunce, na druhém břehu kachny a občas nějaká přiletěla, čekal jsem a čekal až jsem si řekl že si udělám pár fotek širokoúhlým objektivem a jak jsem ho přendal tak jích přiletělo asi 6
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:00
- Nahlásit
Benda
hmm, tak proč je fotíš ?
Kdyby náhodou
nedávno jsem byl u vody, pěkné slunce, na druhém břehu kachny a občas nějaká přiletěla, čekal jsem a čekal až jsem si řekl že si udělám pár fotek širokoúhlým objektivem a jak jsem ho přendal tak jích přiletělo asi 6
Hm, tak to já bych o jedné kačce na focení věděla, lítá ale maximálně tak metr nad zemí.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:16
- Nahlásit
Smečka
Kdyby náhodou
kdyby se náhodou rozběhla tryskem směrem k tobě
Hm, tak to já bych o jedné kačce na focení věděla, lítá ale maximálně tak metr nad zemí.
Ty mě lákáš, že chceš napsat: Panu Bendovi bych prodala štěně čsv protože on je velký kynolog nebo chceš vyfotit srnky když sama nemáš vhodný objektiv
|