| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 19:09
- Nahlásit
Já to taky nechápu. Bow je ve super sportovní kondici (konečně), ale přesto je hrozně vychrtlej a měl by přibrat! Proboha, malinký křehký papillon má teď v očích každýho rozhodčého vypadat jako tlustej mamut a když je někdo jako Bow menší a řekla bych pravý motýlek, hned má "nedostatek osvalení" kdyby to osvalení neměl, jak by asi dokázal pořád běhat a lítat jak magor???
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2008 20:00
- Nahlásit
Proč musí být psi na výstavách překrmení jak prasata, že se sotva hýbou? Proč se nepředvádějí ve sportovní kondici?
To mě připomnělo inzerát na cvičáku - nový kurz pro začínající vystavovatele... JEN PRO KLIDNÉ PSI...
..je fakt, že obvykle mám problémy moje torpédko zklidnit. Většina ostatních zlatých retrívrů totiž nehnutě leží u nohou páníčka a v klidu čekají až na ně příjde řada, zatímco já se Žufrikem kroužím po výstavišti, abych ho utahala. Přesto máme v posudku, že má moc živý temperament Já bych jen řekla, že to není lenoch!
No a pan veterinář z něj má radost, protože prý je to jeden z mála retrívrů, kteří k němu chodí, a není tlustý
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 22:25
- Nahlásit
Arwen je hubený pitbull, má krásný svaly na stehneh a taky dost hluboký hrudník (to teda soudím já), ale přesto se setkávám s názorem, že to není pravý pit. Je mi to jedno, ale udělalo mi radost, když jsem našla na youtube video s názvem real american pitbull a tam byli samí piti kteří pod tíhou tuků nemohli ani zvedat nohy a pániček jim tam vytahuje díky obojku faldy na krku!!! mrkněte na to - je to hnus a jsem na tu naší zrzku pyšná.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2008 03:28
- Nahlásit
Tak mi jdeme na výstavu kvůli uchovnění poprvé na mezinárodku 23. března - Alf je ACD, australák a je psáno, že mají mezi 20-25 kg a Alf má v 8 měsících už 26,5 kg ale taky má 2 cm víc než by měl mít a tlustej mi vůbec nepřijde dávám mu dávku co má dostat a běhá denně taky dost, spíš má hodně chlupů
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 07:15
- Nahlásit
Mucholabka
neříká se překrmení, ale "v blahobytné kondici" :
|
replik
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:35
- Nahlásit
No někdo říká i v "jateční kondici"....
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 08:43
- Nahlásit
replik
tak to nas pes bude len chlpy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:36
- Nahlásit
arwen
TO na tom videu nejsou am piti, ale american bully, to už je úplně jiná rasa, která s pitem nemá nic společného a Chinaman se asi obrací v hrobě.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:37
- Nahlásit
Mucholabka
to ma necim natrenou tu srst?
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:41
- Nahlásit
Ovšem tohle je pitt podle mých představ! Vsaďte si na výsledek zápasu
http://www.youtube.com/watch?v=jY5bVRkGyp4&feature =related
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:59
- Nahlásit
EngieB
tipuju knírače, páč pittík ho zřejmě tak miluje, že se láskou usouží prostě nádhera
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:59
- Nahlásit
argosek
Nevím, jedna z mála fotek, které se dochovaly.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 11:28
- Nahlásit
kromě NO, tam by tě rozhodčí za psa v blahobytné kondici nepochválil, ale co jsem koukala, tak je to asi jedinné plemeno, co se nacházelo ve štíhlém stavu
dokonce i chrty jsem viděla otylý
Ebony
Čévéčka mají být také hubenější - těžko definovat - prostě výstavní kondice. Tlustí psi nemají šanci, protože se těžkopádně hýbou a u nás se na pohyb naštěstí stále hodně hledí.
|
jejdajaja
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2008 13:09 - Změnil/a: jejdajaja
- Nahlásit
Smečka
ale mezi ČV a NO je dost rozdíl bych řekla
|