Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Výcvikové tábory 2008
Autor Zpráva
Hanka20
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 14:34
- Nahlásit

Ahoj, nemá prosím někdo přehled výcvikových táborů, které se budou konat v roce 2008? Na internetu jsem toho moc nenašla.

Díky

Bíšovááá
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2008 16:04
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4168_51.html Tady je jeden supí táborek.

A pak ještě jeden www.amonra.cz (Ale s tímhle nemám zkušenosti)

Meta
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 06:54
- Nahlásit

My byli loni tady:
http://zesvobodnehodvora.cz/vycvikove_tabory.html
Výborně vaří.

Fík
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 07:56
- Nahlásit

Naše sdružení pořádá v červenci dva turnusy CANISTERAPEUTICKÉHO SOUSTŘEDĚNÍ, více na

www.psiprozivot.cz

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:44
- Nahlásit

Meta
A jaký to bylo? Jen pro "služebáky" nebo v poho?
All
Hele, a nemáte někdo zkušenost s tím Chorvatskem? Bylo to tady a je to od Kynologie pro zábavu nebo tak nějak.

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:56
- Nahlásit

EngieB
ja to chorvatsko letos asi planuju..ale az ten druhej tejden....ten je volnej...pro zabavu...a ty lidi se dycky treba na necem domluvej a neco si sami vymyslej a podniknou..ten prvni tyden je zamwerejnej na vodni zachranarinu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:57
- Nahlásit

Meta
My byli loni tady:
čau,hele oni dělají už i psy ?? Jaký to tam bylo krom menáže ,dítě tam jako menší bylo párkrát na konským táboře..

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 13:58
- Nahlásit

nika00
A nemáš nějaký "recenze"? Byl tam někdo? Já bych právě ráda na ten podzimní, ovšem právě na tu vodu. Sice moje bordera se spíš utopí, než někoho zachrání, ale baví ho to

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:04
- Nahlásit

EngieB
recenze od znamych nemam...ale co jsem cetla na tom webu, tak se to lidem libi....
ja bych chtela ted v cervnu...puvodne jsem taky chtela na tu vodu...ale pze mam dva psi, tak se to celkem prodrazi... takze asi nejspis zvolim ten druhy tyden jen tak na otukani a pristi rok nebo mozna i na podzim bych sla do toho zachranovani...

navic potrebuju sehnat dva lidi co by jeli s nama autem kvuli chaticce..

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:13
- Nahlásit

nika00
No mě se to právě strašně líbí a taky to, že se tam se psy počítá, tudíž paráda. Ale v červnu už nějaký plány mám, tak se moc líbí ten podzim
Tak sem pak hoď vlastní posudek, ať se ví! Přijde mi to jako super nápad, u moře jsem se psem už byla a bylo to fakt fajn.

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:16
- Nahlásit

nika00
EngieB
Tyjo, taky by se mi nad tím chtělo uvažovat - cena žůžová, ale u přítele by to asi neprošlo, tož uvidíme,jak se věci vyvinou....
Když nebude přítel,bude chuť a možnost jet, ale zase nebude autí, a peníze jsou jedna velká neznámá

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:17
- Nahlásit

Dines
Autí by se dalo vždycky nějak vymyslet, já doufám, že v tý době už bude nový a velký! Hlavně velký! Se mi už do favála čoklíci nevejdou

Meta
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:30
- Nahlásit

EngieB
davidkova renata

Jaký to tam bylo je popsáno u nás na stránkách:
http://www.hovawartbert.estranky.cz/clanky/vycvik/ o-slepic-mezi-orly

EngieB
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:34 - Změnil/a: EngieB
- Nahlásit

Meta
Pejsci v odkládačkách? Tak to by moji nerozdejchali. Ale jinak to zní naprosto úžasně! Páno jo, je fakt z čeho vybírat

ajunka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:53
- Nahlásit

tak mi už několik let jezdíme se sojkama a berňákama .-)))
sojkovy-queenelsa.cz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2008 20:11
- Nahlásit

Meta
Tak díky ,uspávačko hadů,vypadá,že jste si to užili

Hanka20
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2008 13:43
- Nahlásit

Díky za tipy, to Chorvatsko nevypadá špatně, ale je to brzo, já bych to potřebovla někdy koncem června nebo nejlíp v červenci.
Nemáte někdo zkušenosti s LVT v Litoměřicích nebo Roudnici?

nika00
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 10:33
- Nahlásit

ahoj, tak my nakonec na ten tabor do chorvatska fakt jedem, dneska odesilam prihlasku
jeden ted prvni tyden v cervnu....na ten volnejsi tyden...

nechcete se nekdo pridat?
muzeme vzit do auta jednoho cloveka...a v chatce pak mame jeste 2-3mista

Baileys
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 12:49
- Nahlásit

posílám odkaz na web
www.stanios.eu
v sekci akce 2008 najdete 2 letní výcvikové tábory.Na tom červencovém bude i obedience.

Opicka
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:25
- Nahlásit

na letní výcvikový tábor do Litoměčřic pojedu tento rok počvrté.Je to tam super,skvělé zařízení,super výcvikáři.Je tam sportovní kynologie a agility.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 13:20
- Nahlásit

Opicka
NO já se chystám tenhle rok poprvé, už jsem mluvila i s paní a čekám až mi přijdou nějaké propozice. Jsem z Ústí takže bych to měla kousek.

rik
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 20:52
- Nahlásit

Opicka
Hanka20
Prosím o kontakt na LVT v Litoměřicích.
Mám malou kníračku a sháním zaměření na zkoušky ZMMP.
Předem děkuji.

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:15
- Nahlásit

já se zeptám, jestli jede někdo na LVT do Zbraslavy u Brna? Já jedu, poprvé. Máte nějaké zkušenosti. Bylo by fajn znát někoho kdo jede předem.

suri
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:00
- Nahlásit

Sijes
Myslíš tohle?
Tak na to se zeptej Fuissem, ta tam už byla a jede tam i letos, zrovna jsme to před chvíli řešili na icq

Sijes
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:38
- Nahlásit

suri
jj,myslím přesně ten S Fuissem jsme se setkaly na srázku, takže o ní vím. Napadlo mě to sem dát, že třeba narazím na někoho z blízkýho okolí nebo tak, že bysme se mohli seznámit předem nebo i osobně se psy. Říkala G. Brzobohatá že je to nejlepší , jet s někým známým kvůli obsazení pokojů atd. Já teda jedu jen na ten druhý týden, je to pro mě první takováhle zkušenost.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:31
- Nahlásit

Tak na LVT v Litoměřicích mi zatím propozice nepřišli, ale čekám na propozice do Roudnice.
Opicka
Ty už máš ten Liťák?

Hanka20
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 17:12
- Nahlásit

rik
Napiš mi na Amaraya@seznam.cz, pošlu ti info

Kniga
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2008 19:04
- Nahlásit

Chjo, marne hledam naky tabor (poslusnost, agility, nebo cokoliv co by zvladla rocni biglice) na srpen, prvni pulku srpna...

suri
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 08:43
- Nahlásit

A co tohle URL ?

Kniga
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 08:58
- Nahlásit

suri zacina to 27.7...my mame dovolenpu narizenou zamestnavatlem az od 4.8.... ale diky za tip

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání