Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Bulloidní sraz....? :o)
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
Autor Zpráva
Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 15:50
- Nahlásit

Delsi dobu jsem tu nebyla a ted vidim u seznamu datum 3. kvetna - probehla zmena terminu nebo se jedna o termin dalsi???

Ps: pokud dorazime, tak to bude 2x leopard + pitbulka Asta

suri
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2008 17:29
- Nahlásit

není změna, sraz je 2.3. v 12.30 na nádru v Kroměříži.....toho 3.5. se zatím jen domluvá další možný sraz

suri
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2008 07:50
- Nahlásit

Jo a holky nějak mi nedošlo, že se tady s váma domlouvám a mi začly minulej víkend....KONEČNĚ....hárat!!! V neděli to bude 16-tej den, ale aji tak to asi bude problém co?

reneeska
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2008 08:23
- Nahlásit

suri
Co ty to máš za psa? Já tu viděla někde foto, takový štěníko hnědo-bílý ... ??? A hlavně krásný to bylo

suri
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2008 09:10
- Nahlásit

reneeska
Hnědobílý jo, ale štěníko to bylo tak před rokem a něco, a myslím, že jsme se potkali na voříškiádě na přehradě, teda jestli máš ty kř.bullinky, žižlinka a aranka?....nevím (mi to vypadlo).
Já mám teď dvě feňule:

reneeska
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2008 10:16
- Nahlásit

suri
Jo tak to to jsme se potkaly to jo ... tak to už jsem trošku v obraze

Fuissem
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 08:52
- Nahlásit

bullvnouzi
Tak my hlasime zmenu. Jede nas jen 5 psu. Ale pak jede jeste jedno auto z brna se dvema lidmi a dvema psy. Muzou klido nekoho vzit, akorat bud jen cloveka nebo s fenou. Takze kdyby chtela treba reneeska vzit.

suri
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 12:16
- Nahlásit

Fuissem
no se mnou asi teda počítat nemusíte....Surinka začla konečně hárat

Fuissem
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:01 - Změnil/a: Fuissem
- Nahlásit

suri
Oki.
to all
Tak jestli nekdo chce jet s nami mame 2 lidsky a jedno az dve psi mista volny.

Mel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:02
- Nahlásit

Mar
do vlaku mám kilometrickou banku, tam mě cesta do brna vyjde se psem 214 kaček. Pohodlí tam máš maximální a většinou ti do kupé nikdo neleze, když tam máš zabijáka Bus Student agency z Roztyl jede za 130, jenze nebere psy - teda ty větší, paní mi říkala, že když si ho nechám na klíně, tak by to šlo, ale jak bych asi zvládla cestu s Garym na klíně??? Jinak Eurolines a ještě něco psy bere, jenže to vyjde na tři kila cesta a ono, když to absolvuješ jednou za čas, tak to jde, ale jezdit takhle každý víkend se krapánek prodraží...
A jak kupuješ Berrymu lístek? Normálně místenku do busu?

Fuissem
hele, to by šlo, ale já asi stejně nepojedu, bo ten návrat domů je vražednej....

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:03
- Nahlásit

Mel
já jezdím s SA, a normálně kupuju 2 lístky.......
jakože on mi na klíně taky nevydrží,a sedět vedle někoho ,kdo třá nemá psy rád- by bylo peklo tak radši no....má sovje sedadlo , spí si a oba sme happy

Mel
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:12
- Nahlásit

Mar
jenže Gary by se asi stejně na sedadlo nevešel a hlavně by se to asi moc nelíbilo... ty ho máš v nějaký tašce, ne?

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2008 13:14
- Nahlásit

Mel
noo, v tašce ještě nebyl,ale tasku na psa přes rameno nosím no (ona je z doby když byl štěně,tže se do ni nevejde) ale je fakt ,že je B malej pes,no..

Fuissem
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 10:15
- Nahlásit

to all
Tak jak potrebuje nekdo vzit autem z Brna? Stale mame volna 3 mista tj 2 lidi a dva psi ci jeden dva psi.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 21:30
- Nahlásit

Trošku nám to začíná odpadat.
Nejede asi Dasha s vepříkem a tak Irča z Přerova mi to odřekla pro zakulhání psíka.

reneeska
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2008 22:00
- Nahlásit

Fuissem
V kolik by se jelo a kam bysme se měli dopravit? vzala bych asi jen jednu a nevím kerou a nevím esi vůbec pojedem ...

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 01:41
- Nahlásit

reneeska
vyjizdelo by se o pul 12 a jelo by se na sraz do kromerize.
Proc nevezmes obe??

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 07:28
- Nahlásit

Fuissem
No ale sraz v Brně bude kde, na nalodění?
Obě? protože bych se zvencla asi. Ži se bojí tolika psů a Ara je držka držkatá. Asi bych vzala Ži na otrkanou.
Jo a kolik chcete na benál? A kdy dom?

maaaro
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 07:48
- Nahlásit

tak teda nakonec nejedeme vlakem ale autem! což znamená, že dojedem na sto pro, páč ja bych dojel vlakem zas někam do pr***e jako vždy Doufám, že se během prochajdy nebudeme muset odpojit..Rusty není nějak v kondici, dneska ráno kulhal ale uvidíme..je to ještě štěně, navíc lenoch..Dnes jdeme stejně k vetovi kvůli žlázkám tak to pořeším..Jinak už se těšíme!! snad vyjde počasí!

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 08:18
- Nahlásit

reneeska
No ja sem ze zidenic, ale nevim jestli vlak kterym jedes tu stavi. Pokud jo tak by to slo u nadrazi. nebo navrhni misto ty.

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:44
- Nahlásit

Fuissem
E-e my dojedem na hlavas. A já netuším kudyma pojedete vy kde by to bylo ideální.
A kolik jedem zvěře, jakože kolik se jí tam sejde. Protože nemám hlídání pro druhou, tak esi risknout vzít obě, ale mám pocit že to nepřežiju

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:22
- Nahlásit

reneeska
Zvěře vypadá tak na dvacet. Minimálně.

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:27 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

bullvnouzi
Ty jo tak to my asi pojedeme raději k babičce

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:35
- Nahlásit

reneeska
My bychom ti klido s jednou holcinou pomohli.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 14:53
- Nahlásit

reneeska
To si děláš kozy, že se lekneš počtu psů...?
A to jsem ještě ubrala.

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:49
- Nahlásit

bullvnouzi
No tys moje debilky neviděla totiž :-D Ara je rvavá, nebo spíš neumí si hrát a řve na psy. A Ži je posera posraná

Fuissem
Uviďáme, jela bych ráda

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:50
- Nahlásit

reneeska
To jsi neviděla moje pako, když jsme začali jezdit na srazy... Na všechno buď startoval a nebo to ošukával. Ae lepšíme se.

reneeska
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 15:51
- Nahlásit

bullvnouzi
No jako mít jedno pako tak jedu určo. Ale obě si moc netroufám víš. Jednu ořvat a druhou uklidňovat

Fuissem
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2008 21:37
- Nahlásit

reneeska
Ale vis, ze plachy psy se nemaj chlacholit, ze jo. Jinak si zadelavas na peknyho psychopata. Pokud se pes neceho boji ja si toho nevsimam a delam jakoze nic.

reneeska
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2008 07:16
- Nahlásit

Fuissem
Nechlácholím, spíš ju chráním před nakrývačema, ona je jaksi přitahuje a neumí se bránit a ze strachu po psech cvaká

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání