| Autor |
Zpráva |
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 10:52
- Nahlásit
bullvnouzi
takže o půl, dobrááá!
Jedem vlakem, za ty prachy, no nekup to! Auto nemám, řidičák taky ne, v podstatě i průkazku do knihovny si půjčuju!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:05
- Nahlásit
Dasha
Tak já se zeptám Irči (třetí z PR), která jede autem, jestli by vás nenabrala všecky.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:09
- Nahlásit
bullvnouzi
Nooo, to zní dobře! Ale kdyby to neklaplo, tak to vůůůbec neva, my vlaky rádi! Fakt! Nejezdíme sice tak často jako ty s Máfem, ale taky už máme naježděno...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:22 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Dasha
Pokud auto neklapne, byl by vhodný tuten vlak:
2.3.2008
Přerov..................11:52
Kojetín.....11:39.....12:12
Kroměříž...12:25
Páč na ten přípoj v Kojetíně přistoupíme i my a Brňáci, kteří nepojedou autem.
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 11:26
- Nahlásit
bullvnouzi
přesně ten jsem si vyhlídla!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:04
- Nahlásit
bullvnouzi
Doufám, že nám srazík vyjde v pohodě, protože to tak vypadá, že zrovna budeme dávat štěňátka pryč... Ale myslím si, že si to nenecháme ujít! A vezmeme i Jessinku, tak ji na seznam připiš!
Jo, a pinč se jmenuje Tom
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:24
- Nahlásit
to pav
Taxem si nemohla vzpomenout, noo.
Jess přidám, jak budu u PC.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:30
- Nahlásit
bullvnouzi
No dobrá tedy, odpouštím ti. Ale nevím jestli ti odpustí i Tom nebo jestli tě kousne do zadku jak tě uvidí
Akorát se prosím nelekněte jak Jessie vypadá. Je kost a kůže Dostává čtyřnásobnou dávku granulí a k tomu ještě maso, ale vypadá hrozně. Navíc nemá skoro žádnou srst. Na krku má jen podsadu a na zádech zase jen krycí chlupy. Dostává biotin, ale zatím žádný efekt... Ale podle veta je to OK, je prý vidět, že je to dobrá matka a že se stará (k mé nelibosti) především o štěňata... Tak jen upozorňuju, abyste se jí nelekli Před porodem to byla totiž fakt hezká fenka
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 17:45
- Nahlásit
pawLINka
A maso jaký? Hele já beru teď od týpka z Přerova mletý všecko a Máfo je jak sud. Ale v zimě mě úplně mega přibral po celých syrových kuřatech... Jinak na kůži a srst je skvělý olej Dermanorm! Kupovala jsem ho tuším z mujpes.cz.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:43
- Nahlásit
bullvnouzi
Maso máme od známýho z jatek - takže zadarmo. Je tam všechno možný - kousky masa, vnitřnosti a prostě všechno. Ale je to hezký maso...
Ten biotin nevím jaká je značka - máme ho od veta...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2008 18:45
- Nahlásit
To se jmenuje přímo Dermanorm. Zkus si to najít na netu aji se složením. Dost si to lidi chválí i při alergických poruchách kůže a tak.
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 00:57
- Nahlásit
Tak pokud vše vyjde tak taky dojedeme tím vlakem o pul jedne!! Budou to 2 a pul hodky tak se snad Rusty nepos*re..raději si ještě zajedem předem někde na výlet jinak rusty asi koš mít bude ale dnes jsem se přesvědčil že ho nepotřebuje, když se na nás přes celé pole vyřítil nějaký stafbull (v dálce sem slyšel jen "ke mně a stůůůůj" ) a skočil na něj tak ani nezavrčel a koukal co ten vůl vrčí a proč po něj vyjíždí...musím uznat, že tak daleko jsem psem (ne tím mým) asi nikdy nehodil...byl to hrozny prďola..pak doběhla slečinka s omluvama a kdesi cosi bouchla ho šńůrkou do zadku a šla...tak jsem ji velmi neslušně poslal do prd*ele..navic měl pesan seklý ocas což nechápu..no to jen tak OT
Už se docela těšíme a snad tu prochajdu vydržíme...(ne ja ale psoun je to ultra-lenoch!!!)
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:11
- Nahlásit
Maaaro to tě budeme vyhlížet v Kojetíně. Tam přestupuješ do červenýho motoráku vlevo (pro vystupujíci vpravo) od nádražní budovy. A jestli Jana a Dasha nepojedou tím autem, tak můžeš je vyhlížet už v Přerově.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 08:53
- Nahlásit
bullvnouzi
hale, zatím tak předběžně to vypadá, že bych zvládla snad i ten příští víkend
Zatím je plán, že jedu v pátek do Brna, pobudu tam a v neděli bych se měla vracet dom. Tak bych to mohla vzít přes ten srazík Jen ještě mrknu na vlaky, jak se pak dostanu dom...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:03
- Nahlásit
Mel
Looooooool, tak to by bylo super.
Poptej se Fuissem, jestli mají ještě fleka v tom autě, co tam chtějí naskládat deset lidí a deset psů.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:32
- Nahlásit
bullvnouzi
na jak dlouho to plánujete? Ono ty vlaky nic moc, nejrychlejc se pak do Práglu dostanu za 4 hodiny 18 minut, což není zrovna světovej rekord...
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 09:41
- Nahlásit
Snad to nějak zvládnem ja jsem totiž vyloženě vlakový antitalent A zatím to teda vypadá, že pojedem 2 lidi a jeden pes a doufám, že snad dojedem ve stejném počtu jako vyjedem
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:18
- Nahlásit
Mel
Nooo, na dlouho čéče. Zpátky na nádr se dostaneme tak v pět, šest večír počítám. No, spíš v pět, ať nezatmíme...
maaaro
Loool, super.
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 12:41
- Nahlásit
Mel
No nas podle momentalnich predpokladu jede z Brna:
Pokud 1) jede suri s kamoskou = 4 lidi + 8 psu
2) jede suri bez kamosky = 3 lidi + 7 psu
3) nejede suri = 2 lidi + 6 psu
Nasi psi tj 6 se vejdou spolu do kufru a jeden jede asi teda na kline, pac mu je 3 mesice a v mackanici by mohl dopadnout spatne. Varianta cislo dve je asi nejpravdepodobnejsi, ale stale se jiste nevi.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 13:33
- Nahlásit
Fuissem
no, je to zajímavý Ale:
1) jak píše bullvnouzi, že na nádru budem nejdřív v 5, tak mě to jede směr Praha v 17,01, kdo ví, jestli to stihnem a i když to stihnem, tak v Praze budu v půl desátý večer a pak to mám ještě tak cca hoďku, než se dopravím domů , takže si to ještě musím fakt rozmyslet, jestli na ten sraz vůbec půjdu...
2) i kdybych se rozhodla, že pojedu, tak s vámi bych asi jet nemohla, jestli teda vzadu v kufru nepojedou samý feny bo já nemám psa, kterej je nějakej psomil... takže u mě fakt jedině ten vlak...
|
suri
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:05
- Nahlásit
Mel
A není rychlejší autobus z Brna? akorát teda nevím jestli do nich berou psi, ale to už máš asi zjištěný co? když si teď v Brně pečená, vařená
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:07
- Nahlásit
suri
Mel
do busu berou jenom psy,co se vlezou do kabele
ale jinak je bus jak rychlejší,tak levnější
|
suri
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:19
- Nahlásit
Mar
no, tak Gary by se určitě do kabele nevlez
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:46
- Nahlásit
suri
Když vezme velkou kabelu a dole mu udělá otvory na nožičky, tak se vejde. A dokonce se sám ponese.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 14:54
- Nahlásit
suri
Mar
bullvnouzi
já dokonce chtěla kvůli tomu složit i canisterapeutický zkoušky... ale bohužel, berou jen vodící psy a majitel musí mít průkazku ZTP. Už jsem to zjišťovala. Nebo nějaký linky psy berou, ale za kilo, což je celkem masakr...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:08
- Nahlásit
Mel
ale za kilo, což je celkem masakr...
hele,já dyž jedu do Práglu,tak kupuju berrymu vlastní jízdenku,aby měl taky svoje sedadlo a pohodlí tže mi kilo masakr nepřijde a ve vlaku to musí stát víc ne?
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:23
- Nahlásit
Mar
Pes ve vlaku platí 10,-kč za jeden spoj nebo mu můžeš koupit celodenní za 20,- .
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:24
- Nahlásit
petra06
jooo? aháááá,to já sem předloni platila normoš poloviční jízdný do prahy teda.......(tehdá jak sme jeli k Vám )
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 15:27
- Nahlásit
Mar
Oni v prosinci změnili tarify .
|
Fuissem
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2008 16:55
- Nahlásit
Mel
Ty jo skoro, jeden jedinej pes v aute jinak samy feny.
A kdyby jel v predu pod nohama a zbytek byl vzadu tak to vadi?
|