| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 10:54
- Nahlásit
Ono to chce nějakou akci vidět, trénink a přípravu.
no to je jasný
Jen říkám, že je mi to celé sympatičtější než IPO, a zřejmě by mně i psa to bavilo víc.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 11:07
- Nahlásit
Terri
co není, může býýt!!!
Jen Zorro bych řekla"potřebuje" zkoušku do prac třídy, a mám pocit,že u TARTu se toto nedá-nepočítá se na velký certifikát,nebo jooo???!?!
Však není všem dnům konec,až více dospěje,můžeš natrénovat a někam vyjdet...!!!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 11:38
- Nahlásit
Baileys
Jen Zorro bych řekla"potřebuje" zkoušku do prac třídy
To jo. mám pocit,že u TARTu se toto nedá-nepočítá se na velký certifikát,nebo jooo???!?!
netuším, asi ne
Ale však mi nešlo jakoby o zkoušky, spíš o princip, na čem je TART versus klasická sportovka založeny.
I u sportovky to dělám, protože mně a psa to baví, zkoušky beru jako "odměnu" za naši práci a ne jako primárně že chci dosáhnout zkoušek.
A IPO mi přijde hodně umělé narozdíl od TART nebo Záchranářiny, které buď jsou a nebo se blíží realitě.
Však není všem dnům konec,až více dospěje,můžeš natrénovat a někam vyjdet...!!!
tak tak stejně by mně ale zajímalo, jestli na Moravě něco je... a proč se tomu v čechách věnují více
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 11:44
- Nahlásit
Mě by třeba zajímalo, jak daleko by Buca utekla, kdyby jako fakt někdo do ní šel :-D
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 14:25
- Nahlásit
Mucholabka
No tak to bych snad ani svému psu ,tuto situaci nechtěla nastolit.....
A nebo: spíše se jí co nejvíce vyhýbejte a nechtějte to ani vědět....
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 14:27
- Nahlásit
Baileys
že sem fo toho vstupuju s OT - prosímtě, jak jsem ti psala o tom táboře, že bych jela, tak sem koukala, že už máte dva termíny - já můžu ten 11.-20.8, ten předtím ne, jen abys věděla
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 19:23
- Nahlásit
younglady
Dobře,dobře, to pak zase bude třeba něco vyplnit a táák, ještě tam nemám ani propozitečky. Je tam MOC!!!! hezky,MOC!!!
Je to vhodné i pro malé děti, rodinky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 14:04
- Nahlásit
Baileys
no, ono asi taky záleží, o jakou akci se jedná... já do toho nijak nevidím, zatím jsme absolvovali jeden závod v TARTu a byli na výcvikovém táboře. A jak to bylo dřív taky nevim, bo jsem v kynologii nováček
Ale je fakt, že třeba kontroláky se dělají na velkou vzdálenost, jde se do psa a co jsem viděla na tom závodě, tak několik psů, kteří nastoupili v OPT2 (obranář), tak si pak třeba ani nekousli.... Gary je magor, ten jde do všeho hlava nehlava, takže proto chci zkusit tu Kristýnu, abych viděla, jestli je fakt takovej, jakej se zdá
Jen taková perlička - jsem si říkala, že na obranách by ho asi nevyrušila ani háravka... a tuhle jsme kousali na Davida na louce, kde někdo venčil asi stádo háravek a Gary si oběhl maketu, doběhl k Davidovi, udělal haf a šel si olizovat ty fujtajbly. Takže překvápko... Tak jen doufám, že na Kristýně se nic takového konat nebude...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 14:06
- Nahlásit
Terri
Baileys
Ne, zkoušky TARTu se neuznávají do chovu....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 20:06
- Nahlásit
Mel
udělal haf a šel si olizovat ty fujtajbly
má dobře rozřazené priority, ví, že kousat budete zas
kteří nastoupili v OPT2 (obranář), tak si pak třeba ani nekousli
no právě....laicky bych řekla, že na klasice typu IPO je to hodně "naučené" jako teď bude to, teď tam to, fík stojí tak a tak... nežto v Tartu je to tak jak to přijde.
Ale já tomu nerozumím
Tak ať vám Kristýna vyjde!
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 19:00
- Nahlásit
Baileys
poslala jsem Ti přihlášku na závod
Nakonec to vyšlo, Kristýna je o týden později, tak dorazíme s Rohlenovic
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:07
- Nahlásit
Mel
díky už jí mám,snad vyhovím se vším,Kristýna nám vyšla vhod
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 20:16
- Nahlásit
Baileys
super, pokud to vyjde, budem moc rádi
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
Baileys
sím, ještě dotaz, víš, kolik tak (aspoň přibližně) bude stát ubytování?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 21:59
- Nahlásit
sím ,vím
cca 150,-Kč
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2008 22:06
- Nahlásit
Baileys
tak to je hezká cena to by měla moje peněženka snad nějak unést... jak tak nad tím přemýšlím, tak si snad budu muset vzít do budoucna úvěr na čokla, stojí mě takovejch peněz, že kdybych to řekla nějakýmu nekynológovi, tak by si jenom ťukal na čelo
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 09:42
- Nahlásit
Mel
neboooj to ťujají všem
myslím,že již jsi v soupisce na webu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:36
- Nahlásit
Baileys
ještě lanařím Sarax s Trinitkou (páč ona s námi jezdí po závodech a zkouškách jako maskot, tak proč se taky jednou nezúčastnit, že? ).
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 12:48
- Nahlásit
Mel
ak proč se taky jednou nezúčastnit, že? ).
no jako aby to nely trapas nee??gdyž neaportujem....teda fčera mi donesla aport jako nic moc..ale malinkej úspěch...
taak uvidíme no
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 15:11
- Nahlásit
Baileys
a ještě lanařím jednu duši s RR do ipo-v bez stopy a obrany a jestli budu schopná něco udělat s RR, co mám doma, tak bysme jí taky mohli přihlásit, aby byla sranda ještě zapřemejšlím o lidech, co bydlí v okolí a zkusím je taky zblbnout
sarax
hele, se nevykrucuj a pojeď... Kája už je skoro zpracovaná, možná přihlásím i Taru, tak se přece nenecháš takhle ukecávat
|
tom12
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 18:54
- Nahlásit
Mel
Kája už je tam. Kua ti psi a dochtoři letos přijdou draho
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:03
- Nahlásit
tom12
mě to říkej strécu... já mám každý víkend zkoušky, závody nebo nějakou jinou akci, to abych si řekla o zvýšení platu, že neuživím psa... si nedokážu představit, až budu mít dítě, kde na to proboha vezmem prachy???
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 19:18
- Nahlásit
Mel
Tebe aby člověk hledal jako jehlu v kupce víš čeho, sem ti chtěla pogratulírovat ke všem těm zkouškám, o kterých se dovídám s odstupem:-
Podrbkej Garyho za tu trpělivost co s tebou má!
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:33
- Nahlásit
No já hledím,už ani nevím kdo je kdo!!
Ale jeví se mi to aspoň na super bandu!!!
tedy jestli z toho přádání do té doby nezblbnu....
Ale s aportama si nedělejte hlavu,spíše mohu uklidnit,že aspoň nebudete jediní.
Jde o dobrý pocit,pěkný víkend a hlavně vaší spokojenost.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:41
- Nahlásit
Baileys
že aspoň nebudete jediní.
ano je to uklidnující
jo a ještě nevím esli s aportem nebude běhat revíry a bude tam možnost zkusit plac??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:48
- Nahlásit
sarax
neřeš, mi od aportu zdrhne.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:31
- Nahlásit
To je celééé oplocenéééééé
Když přijedete v pátek tak OK,když v sobotu,tak musíte stíhat....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:33
- Nahlásit
Baileys
Jo, a hezkou akcičku jste s bráchou vymysleli...mi to bude stát na zahradě, než si udělám řidičák.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:35
- Nahlásit
jak než,uužž,ne?! si ještě stěžuj....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 22:36
- Nahlásit
Baileys
a ubytko je jak omezené?byla bych s mel ale kdyby byla ještě nějaká chatka vyrazili bychom s přítelem a malou pokud tam haranti smějí
|