Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Akce, výstavy, zkoušky, závody, exhibice / Oblastní výstava psů loveckých plemen
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Tomáš
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:29 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

To: ko4ka

Na Vaše poslední dvě otázky v této chvíli nemám a ani nemůžu mít odpověď. To pro mě byl o dost snazší Váš dotaz na téma třídy na výstavě.

Tak jako loni na našich internetových stránkách zveřejníme s dostatečným předstihem před výstavou rozpis (přehled) všech kruhů. Rozhodně to však bude až po druhé uzávěrce a samozřejmě v době, kdy budou zpracovány všechny došlé přihlášky. Z přehledu kruhů všichni vystavovatelé snadno zjistí:

- celkový počet jedinců v rámci jednotlivých plemen,
- počet přihlášených do jednotlivých tříd,
- jméno rozhodčího a
- číslo kruhu.

Na jiných výstavách v České republice postupují obdobně. U nás to není jako na výstavách třeba v Polsku, kde se často dopředu na internetových stránkách pořadatele jmenovitě dozvíte konkurenty na výstavě.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:23 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

I letos budou moci návštěvníci kunratické výstavy shlédnout ukázky výcviku retrieverů. V roce 2006 se na Oblastní výstavě psů loveckých plemen v Praze - Kunraticích poprvé v rámci doprovodného programu uskutečnily ukázky loveckého výcviku retrieverů. Vystoupily zde Dana Palivcová a Ivana Zimová se svými šikovnými svěřenci. Viděli jsme perfektní poslušnost a ovladatelnost. Prostředí kunratického Zámeckého parku umožnilo i založení několika vleček. Nezbytnou součástí ukázek byl i výklad obou výcvikářek. Na závěr odpověděly na dotazy přítomných. Tady můžete vidět snímky z této doprovodné akce z loňska. Stačí kliknout na rámeček a uvidíte fotky.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:34
- Nahlásit

Pozor, dnes, to je 9. května 2007 uplyne druhá (definitivní) uzávěrka všech kunratických výstav. Více informací k přihlašování najdete výše.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit

Zdravím, vím, že jsem s tím asi otravná, ale do výstavy zbývá míň než měsíc, tak bych se chtěla zeptat jestli už je znám rozhodčí pro GR - feny a kdy bude zveřejněno obsazení tříd, kruhů atd.
Na stránkách zatím nic
Děkuji za odpověď

younglady
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2007 15:02
- Nahlásit

Mám stejný dotaz jako ko4ka, ale o teriérech. Díky

Tomáš
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2007 07:31
- Nahlásit

To: ko4ka a younglady

Chápu, že jste netrpělivé. Já ostatně také. Nejen v tomto fóru, ale i na e-maily, které s těmito otázkami pravidelně dostávám, zatím bohužel musím odpovídat, že doposud tyto údaje nemám.

Hlavní důvod, proč to zatím neznám, spočívá v tom, že ve výstavním výboru mám na starosti jiné věci (např. propagace všech výstav, v té souvislosti jednání s některými kluby, zajištění doprovodné akce (ukázky výcviku retrívrů) a jejího sponzora, bonitace jezevčíků, příprava areálu výstavy a stavění kruhů apod.). Nemám tedy bezprostřední přístup k přihláškám, jejich statistice, přípravě katalogu a jménům rozhodčích. Zde jsem tudíž naneštěstí hodně závislý na jiných osobách. Členové výstavního výboru a externí spolupracovníci, kteří mají na starosti rozhodčí, zpracování přihlášek a katalog, mi na moji žádost okamžitě dají vědět, jakmile svou práci dokončí. Doufám, že to bude co nejdříve. Tak jako loni přehled kruhů (včetně jmen rozhodčích, statistiku obsazenosti tříd atd.) na základě jejich podkladů zpracuji co nejrychleji sám. Hned jak to bude možné, vložím na toto fórum zprávu.

Z vlastních zkušeností celkem pravidelného vystavovatele (mám standardní hladkosrsté jezevčíky) vím, že na jiných výstavách, českých i zahraničních (např. slovenských, polských, rakouských, německých), trvá tato fáze přípravy také poměrně dlouho. Statistiky se často zveřejňují i jen týden, v lepších případech čtrnáct dní před výstavou. Proč tomu tak je, nevím. Od těch, kdo zpracovávají přihlášky, slyším často stesky, že přihlášky jsou špatně vyplněné, nečitelné, chybí některé potřebné doklady. I tohle bohužel zdržuje, protože se všemi došlými dokumenty je nutné se vypořádat. Pro příští rok budu ve výstavním výboru prosazovat, abychom jména navržených rozhodčích zveřejnili dříve, pokud možno už s propozicemi. Tento požadavek vystavovatelů považuji za naprosto legitimní. Jestli by šlo zrychlit zpracování přihlášek, to, přiznávám, nevím.

Věřte, že už se moc těším, až všem zájemcům budu schopen odpovědět na jejich otázky týkající se rozhodčích, obsazení kruhů atd.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:56 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Během zítřka, tedy v průběhu čtvrtka 31. května, už budu znát základní údaje ke kunratické Oblastní výstavě a k přidruženým klubovým výstavám i k výstavě speciální. Právě zítra se určitě dozvíte jména všech delegovaných rozhodčích. Budete také mít k dispozici prozatím jen jednoduchý seznam přihlášených plemen. V něm rozhodně najdete celkový počet přihlášených jedinců v daném plemeni, zatím však bez počtu účastníků v jednotlivých třídách. To doplním později.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2007 22:57 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Připojuji odkaz na fotografie z loňské výstavy, které jsem umístil na své stránky www.jezevcici.cz.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 11:53 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Přehled delegovaných rozhodčích na kunratické výstavy najdete buď na stránkách výstavy (úplně dole na stránce ve formátu .pdf) nebo na mých stránkách www.jezevcici.cz (nahoře ve formátu .pdf).

Seznam plemen najdete tamtéž ve druhém souboru. Přehled kruhů vyvěsíme později. Budu vás o tom informovat.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2007 14:23
- Nahlásit

Tomáš
super! Děkujeme!!!

Tomáš
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2007 15:04 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Vstupní listy odcházely v polovině tohoto týdne, to je plus minus 6. června 2007. Pokud by ho někdo z vás nedostal ani v první polovině příštího týdne, kontaktujte nás. E-mailové adresy nebo čísla telefonů najdete na našich internetových stránkách.

http://www.myslivost.cz/oms/oms.asp?id_oms=30&id_m enu=184&sekce=4

http://www.jezevcici.cz/

ko4ka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 18:54
- Nahlásit

Tomáš
já zatím vstupák nedostala, vše jsem zaslala v pořádku, děje se něco???

younglady
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2007 22:41
- Nahlásit

ko4ka
já ho dostala dneska tak buď v klidu, podle mě přijdou většině po víkendu

Tomáš
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2007 07:47 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Vstupní listy odcházely postupně. Kdybyste ho neobdržela, řekněme, do středy 13. června, napište mi e-mail (stačí příjmení a jméno vystavovatelky, jméno a plemeno pejska). Zjistil bych potom, kde je problém. Byl by zřejmě na naší straně nebo u České pošty. Pokud jste vše zaslala v naprostém pořádku, určitě se na výstavu i se svým pejskem bez problému dostanete.

mac1
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2007 10:48
- Nahlásit

ko4ka
já ho dostala včera ( v pátek)

Tomáš
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 06:30
- Nahlásit

Pozor! Pozor! Během dneška na svých stránkách www.jezevcici.cz zveřejním zbývající dokumenty ke kunratickým výstavám. Hned jak to tam vyvěsím, vložím sem o tom zprávu.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:23
- Nahlásit

Tomáš
super!!! Doufám, že by mi v průběhu dneška měl dojít ten vstupák, kdyby ne, pošlu ten email. Ale věřím, že přijde opravdu dneska. Čekám na info

Tomáš
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:24
- Nahlásit

Na mých stránkách www.jezevcici.cz najdete aktuální dokumenty k výstavě.

Přehled kruhů a plemen.

Seznam vystavovatelů.

Plán areálu.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:54 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit

Tomáš
Dnes se mi fenka rozhárala, je to první hárání, tudíž jsme nevěděli kdy to přijde a ona si to vybere pár dní před výstavou
No, co naděláme, tak přeji všem vystavujícím mnoho úspěchů a organizátorům, ať to pěkně vyjde bez komplikací a krásné počasí!

choco
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 18:48
- Nahlásit

ko4ka
ty jo, to mě mrzí, bylo vidět, že se na to moc těšíte.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 20:21
- Nahlásit

choco
při mým štěstí mě to ani nepřekvapilo, co nadělám holt příroda zradila

Tomáš
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:06
- Nahlásit

Je mi moc líto, že nemůžete přijít. Jiných výstav je celá řada, určitě si vyberete nějakou jinou. Pokud byste chtěla přijít sama bez fenky, aspoň "jen" jako divák, budu rád.

Věřím, že počasí nám vyjde. Předpověď je zatím (!) celkem slibná.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 21:14 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Pozor! Změna rozhodčího u pražských krysaříků.

Na poslední chvíli došlo ke změně rozhodčího. Místo Mgr. Boženy Ovesné, která onemocněla, bude pražské krysaříky na jejich Klubové výstavě bez zadávání titulu Klubový vítěz posuzovat Karel Hořák.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 21:26
- Nahlásit

Dnes odpoledne jsme připravili Zámecký park v Praze - Kunraticích na výstavy. Doufáme, že se vám na naší výstavě bude líbit. Věříme, že zítra bude pro výstavu dobré počasí.

Všem vystavovatelům přejeme, aby právě jejich pejsek v očích rozhodčích obstál a kdyby náhodou zrovna ne, aby se nad to dokázali povznést a uvědomili si, že u kamarádů není důležité to, jak vypadají, ale právě to, že jsou. Přátelům kynologie a divákům pak přejeme aby výstava splnila očekávání, se kterými na ni půjdou, a zařadila se mezi zážitky, na které budou dlouho vzpomínat a které je pohladí na duši.

Těšíme se na vás a přejeme vám šťastnou cestu do Kunratic.

Své připomínky, komentáře, poznámky nebo dotazy k výstavám můžete stále posílat na můj e-mail. Adresu najdete pod mým jménem. Vítáme reakce pozitivní i negativní. Máme zájem o to, aby se dvounohým i čtyřnohým účastníkům na naší výstavě líbilo. A tak právě vaše náměty a nápady nám k dosažení tohoto cíle mohou pomoci.

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2007 11:54
- Nahlásit

Tomáš
výstava se mi móóóc líbila , pěkné prostředí jak po dvounohé tak pro čtyřnohé účastníky, trubači dávali slavnostní ráz , trávník upravený, kruhy dostatečně velké , jen bych přivítala nějaké lavice u občerstvení , celkově chválím, povedlo se

Tomáš
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 11:18 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

Kompletní výsledkovou listinu kunratických výstav najdete na mých stránkách www.jezevcici.cz. Je k dispozici níže na prvním místě mezi přiloženými soubory.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 23:09
- Nahlásit

Snímky ze třináctého ročníku Oblastní výstavy psů loveckých plemen najdete v této minifotogalerii.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 23:12 - Změnil/a: Tomáš
- Nahlásit

V sobotu 14. června 2008 se v Kunraticích bude konat již čtrnáctý ročník zdejší Oblastní výstavy psů. Podle všeho již nepůjde o výstavu pouze loveckých plemen. Budou se jí moci zúčastnit všechna plemena. Informace o ní s postupujícím časem najdete jak stránkách výstavy, tak na mých vlastních stránkách www.jezevcici.cz.

Tomáš
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 23:18
- Nahlásit

Jinak stále platí, že své náměty, připomínky, komentáře, poznámky nebo dotazy ke kunratické výstavě můžete posílat na můj e-mail. Adresu najdete pod mým jménem. Vítáme reakce pozitivní i negativní. Máme zájem o to, aby se dvounohým i čtyřnohým účastníkům na naší výstavě líbilo. A tak právě vaše nápady nám k dosažení tohoto cíle mohou pomoci.

S velkou pravděpodobností budeme mít seznam navržených rozhodčích podstatně dříve letos. Hned jak to bude možné, zveřejníme jej na našich internetových stránkách, samozřejmě s výhradou možných změn. S oprávněnou kritikou se setkalo občerstvení na výstavě, a tak v příštím ročníku zavedeme větší konkurenci mezi stánkaři s tímto sortimentem.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání