| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:12
- Nahlásit
Mar3
Já bych ten sraz nechala spiš u toho parkoviště, co je kousek od toho nastupu... Nevim jak to popsat, byly tam uz dva srazky na společný venčení odsud...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
kiwikik
Tess ještě miluje z té naší čtvrti takovej bílej westík, jmenuje se Cleo, možná ho tak znáš, chodí s takovou paní...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:14
- Nahlásit
Eimy
Mar3
Holky,děláte mi v tom maglajs
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:15
- Nahlásit
abby
Proč maglajz?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
no tak OK,takže zastavím před tou rohovou hospodou s velkou rohovou zahrádkou, po pravé ruce budu mít parkáč -a tam stojím a čekám dyby něco,poznáte mně podle psa - viz ta fotka na str.2 (můj je ten černej, a Sys tam bude se mnou s tím bílým ) a plus teda Bellisek,kterýho sem teda nikdy neviděla,ale toho zná zase Syska )
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:18
- Nahlásit
Eimy
Protože mám pocit,že se každá bavíte o jiným místě,i když je to možná to stejný
A díky za mailíka
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:18
- Nahlásit
jojo vím kterej když byl Bellisek štěně tak si spolu hráli teď na něj ale Cleo vrčí
Jinak milujeme ještě Deisinku - malej pískově hněděj voříšek - vypadá jak plyšáček!
no a vlastně většinu feneček z Brna
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:19
- Nahlásit
abby
Eimy myslí o cca 10 metrů jinde neboooj,nás poznáš ne? pudeš od zastávky přístaviště doprava dokopečka apak následuj dav,co taky vylezl zšaliny (všichni choděj tam ) pořád rovně až na nás narazíš
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:20
- Nahlásit
Kdo by chtel jit i v patek, tak at da prosim vedet na "vylety Brno"
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
jooo taky už vím kde! teda snad
kdyžtak mám stopařa
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
Mar3
To je fakt.V sobotu odpoledne tam bude asi narváno.Kdyžtak budeš můj orientační bod Jen škoda,že nemáš alespoň 4 metry
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:22
- Nahlásit
Mar3
A vem zrovna tu popelničku..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:22
- Nahlásit
abby
hmm,musíš se dívat pod nohy až narazíš na Berryho
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:23
- Nahlásit
Syska
jo jo ,vidíš a ten minidáreček
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 15:43
- Nahlásit
Holky, jdem s vámi. Teda já a moje čtyřměsíční nahajda Kressi. Tak v sobotu ve 13 hod na parkovišti u přístavu ? Pojedu z Líšně autem, můžu kdyžtak někoho naložit.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 15:58
- Nahlásit
jorkaAmálka
A nebude psíkovi zima
Je super,že s náma půjde i miminko
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 18:35
- Nahlásit
Ty jsi z lískovce ne,kdyžtak tě můžeme přibrat.My bysme jeli určo autem.
abby
jsem z Bohunic, bydlím hnedle vedle cvičáku K9 a když mě vezmete budu moc ráda
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 19:13
- Nahlásit
Amir
Tak se v pátek domluvíme.Na cvičák to máme kousek.Mě napadlo,to bys nám mohla cestou na přehradu vycvičit psa
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 19:24
- Nahlásit
to bys nám mohla cestou na přehradu vycvičit psa
abby
to víš, že jo
hele napiš mi telefon na a.vicarova@seznam.cz a já ti v pátek zavolám,jo?
|
jorkaAmálka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 19:43
- Nahlásit
abby
Ne, nebude ji zima, má obleček. Ale i tak si musí zvykat, přece v zimě nebude čurat doma na noviny !
Tak se moc těšíme ! Nechce teda někdo po cestě naložit ? Líšeň, Vinohrady, Židenice, Černá Pole, Kr. Pole, Komín, Žabiny.....
Kdyžtak písněte.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 20:05
- Nahlásit
jorkaAmálka
Já jsem ze žabin, nebo z krpole, záleží, z jaké strany se to bere Ale pro nás není problém tam dojet...
|
baile
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:35
- Nahlásit
jorkaAmálka
Jsem z Novolíšeňské, mohla bys mě prosím vzít autem? Jsem skladná
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:39
- Nahlásit
Děvčátka, já sobotní procházku ruším, přijede mi návštěva, kterou jsem neviděla strašně dlouho, tak snad příště...
kiwikik
Ale my se určo potkáme...buď na Botance nebo v Lužánkách. Včera s náma lítalo štěně bulmastifa, pak ale na Tess blafl a ona se ho od té doby začala bát, pořád se schovávala, tak jsem ji nechtěla stresovat a raděj jsme šly domů...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:44
- Nahlásit
Syska
hmm,to je blbý,škoda sme se na tesulu těšili (aji na tebe,samo ) tk příště no......já teda každopádně jdu....ale chci se zeptat: kam na přehradě vůbec pak půjdeme? všude okolo břehů bude přeci mraky lidí a cyklistů - je sobota....(nebo aspoň myslím si to...) vy,kdo jste už na přehradové vycházcebyli: kam jste šli?????
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:47
- Nahlásit
Mar3
No jestli bude hnusně, tak si myslím, že tam už zas tak moc lidí nebude...
nebo aspoň né tolik jako v sezone...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:49
- Nahlásit
Syska
no to né,ale jestli nebude pršet tak volejbaliti a "hospodský typy"tam budou vokolkovat furt......a navíc,já ani nevím,jak se dá jíta nejít chvílema po silnici třeba.....ale pravda,že já tam moc nehcodím....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:51
- Nahlásit
Mar3
Když jsme šli, šli jsme do lesa... Nějak to vymyslime... Kolem přehrady se motat moc nebudem, tam hafani ani nesmí být na volno...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:52
- Nahlásit
Eimy
a kudma teda pudeme? (aspoň zhruba,a´t vím ) jsu strašně zvědavá holka totiž
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:55
- Nahlásit
Mar3
No to máš asi smůlu, protože já netuším jak pudeme, nějak se to vymyslí Ale přesně ti teď nic moc neřeknu Já nejsem takovej ten plánovací typ, co by planoval každou prochajdu extremně dopředu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
Eimy
no nee, nechcu itinerář sobotní trasy ,ale jakože z přístaviště jste minule šli napravo,přes parkoviště a hráz dál anebo nalevo ??? protože nalevo nevím o lese anapravo je to zas kus po silnici,tak nevim,no
|