| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:41
- Nahlásit
Tak jo vzhledem k tomu že vám všem je jedno v kolik tak to uděláme až odpoledne ve 13h. aby mohla i Abby hm? jste pro? velcí pejsci nevadí. ještě máte kluky nebo holky? ten můj na některý pejsky-psy vrčí ale nic nedělá je takovej ňouma ňoumovitej. no a kam? je docela problém skoro nic mě nanapadá!jen možná Utěchov tam je to hezký, Bílovice nad Svitavou, Okolí Ořešína, Mariánské údolí - taky záleží jestli máte psíky co rádi vemou roha za zvěří to bychom asi do lesa nemohli. no a taky jestli se tam můžete nějak dostat!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:42
- Nahlásit
abby
takže to bude teda v sobotu?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:57
- Nahlásit
kiwikik
A co třeba někde okolo přehrady?Ale je mi to víceméně jedno.Hlavně,že tam taky můžem
Já mám fenku a za zvěří neběhá.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 10:58
- Nahlásit
Mar3
Zatím to tak vypadá.Ty v sobotu nemůžeš?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:10
- Nahlásit
kiwikik
V kolik hodin se zhruba nacházíš v Lužánkách?
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:42
- Nahlásit
ráno kolem sedmé když nezaspíme odpo je to různorodý pak býváme kolem 6 hoďky ale většinou je to pokaždé jinak!
vy jste kteří?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:50
- Nahlásit
kiwikik
Hmmm...to my tam většinou býváme už tak kolem půl páté, páté....bydlíme na Cihlářské (zatím-spravujem byt v Řečkovicích) a jinak mám bílo černýho strakatýho buldočka...
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
hmm.. možná se známe ale teď si vybavuju jen černý štěňátko buldočka co tam chodí! možná nás znáte od vidění. kdyžtak máme fotky na galerii s názvem Bellisek. ještě jsem neobjevila jak se sem vkládaji fotky.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:59 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit
Ježiš nemáte fenečku? takovou spíš bílou? do jedné takové je ten náš paf ale moc ji nepotkáváme
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:24
- Nahlásit
kiwikik
Máme spíš bílou malou fenečku s černým flíčkem na zádech a na hlavě...
Tuto:
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:26
- Nahlásit
No já bych radši taky něco v dosahu MHD, neb auto zatím není... Takže ta přehrada by mohla být fajn...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:26
- Nahlásit
kiwikik
Ježiš, vždyť to jsme my, jak se vždycky potkáme, Bellisek tak srandovně kviká radostí, to jste vy?????
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
kiwikik
No jasně, koukla jsem na fotečky...to musí byt stopro on, potkáváme vás na Botanické jak je ten Tyršův sad! On vždycky přelítne přes silnic a ty se na něj zlobíš...
To jsme my:
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
Tak holky,kde to teda bude?
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:30
- Nahlásit
Syska
tak pojď v sobotu taky
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:33
- Nahlásit
Mar3
Kam se jde? Jenom stačí napsat, kde je sraz a uvidím, protože netuším, kde se budu nacházet...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:34
- Nahlásit
Mar3
Syska
Holky,2 buldočci to už je převaha.Klidně to můžete nazvat sraz buldočků
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:34
- Nahlásit
Syska
no to setady domlouvá - teď - je to v sobotu ve 13:00 ale kde,to netuším...
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
Syska
no jasně! jéé! pojďte v sobotu taky!Bellisek bude mít radost!
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:40
- Nahlásit
tak můžem k té přehradě - všichni ví kde to je, blízko MHD a je tam hezky! takže domluveno?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:42
- Nahlásit
kiwikik
Tak že bychom s Tess šly na vejlet? Hele a jak ty se tam budeš dopravovat? Bydlíme hádám kousek od sebe, tak bychom to mohly nějak spojit....jsem stopro nemobilní, mužíček jde makat, ale kdyžtak bysme mohly spolu jedničkou...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:43
- Nahlásit
Já bych ten sraz teda (v případě přehrady) viděla tam jako vždycky, tudíš v přístavišti, tam, jak je stanoviště parníků. Někde v okolí toho parkoviště... ? Ať se na tý přehradě taky najdem
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:45
- Nahlásit
No jo, vy máte ale takový vycvičený a poslušný hafy a teď my tam mezi vás přijdem s takovou neposluchou neposlušnou zlobivou...
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:53
- Nahlásit
Syska
u nás to jednička jistí tak můžem jet spolu vycvičený poslušný pes? kde?
že by tady to zlobidlo co tu trhá třásně od koberce a dělá jako že Já to nebyl?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:56
- Nahlásit
kiwikik
No jooo, tak třeba zrovna Tebe jsem nemyslela, protože to letící torpédo přes silnici, jak k nám tenkrát přiběhlo a tys na něj křičela: Coje to?? Přes silnici přece nesmíš....Tess akorát stoprocentně poslechne manžela, opravdu šlape jak hodinky. Jak je se mnou, konec...
Ok, můžem spolu jedničkou, jestli se do tý doby nic nezmění. Napiš mi telefonní číslo na mail sylva.stouracova@seznam.cz, ju?
Marťas, ty pojedeš jak?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:59
- Nahlásit
Ahoj všichni, v sobotu se taky přidám. Mám papillona.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Tak doufám,že to najdu.
Eimy
Prosím tě,napiš mi na email tvůj mobil.Kdybysme se zpozdili,nemohli to najít,tak ať mám komu brnknout.
PS.: ten sraz,je tam někde,jak končí jednička?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
abby
Pošlu ti ten telefon na mailik za chvilinku to tam budeš mít.
Když pujdeš na sraz vystoupíš na zastávce přístaviště a půjdeš směrem k tomu pravýmu přístavišti, kde jsou parníky, tam nás už určitě uvidíš
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:08
- Nahlásit
Syska
No jo no ale to je jen za ovzlášť atraktivníma fenečkama a naštěstí jen na té Botance kdyby mi to udělal na Lidické tak ho asi zastřelím pokud by tedy ještě bylo co! číslo máš na mailu
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:10
- Nahlásit
Syska
jedu taky takže v sobotu ve 13:00 v přístavišti u nástupu na parník,jo? Sys,domluvíme se,kterou jedničkou pojedete a já na hlaváku přistoupím,jo?
|