| Autor |
Zpráva |
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:34
- Nahlásit
U nás to taky nedopadlo nijak převratně, ale vidět to jde
URL
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:37
- Nahlásit
suesie
Tahle je hezká
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:38
- Nahlásit
Ona ho snad aji kousla
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:47
- Nahlásit
Mucholabka
Ta vypadá fakt šíleně, no
Btw Cllifák ještě pořád nespí
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:17
- Nahlásit
Mucholabka
Kdy zase vyrazíme na prochajdu?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:19 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
suesie
Týjo, já jsem dneska unavená jak prase a Bucka taky. V pátek ? Kdyby to šlo později, může SNAD i tosca a šla by i jedna s papišem.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:24
- Nahlásit
Mucholabka
Kdy je to později?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:25
- Nahlásit
suesie
Nevím...v pět? Nebo o víkendu...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:29
- Nahlásit
Mucholabka
Zatím nevím, kdy dorazím z Prahy. Pojedu dpmů až v pátek. Ale myslím, že do pěti bych to mohla stihnout.
S jakým hafanem by šla Tosca?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:30
- Nahlásit
suesie
Klidně až o víkendu, to by nevadilo. Nebudem se nikam honit
Nevím, jestli Tosca půjde, měla by desetiletou kříženku, o něco větší, než je Bucka.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:30
- Nahlásit
Mucholabka
Na mě se neohlížejte, v pracovní dny mohu nejdřív v šest a to už není na krok vidět.
Fotky jsou super! Ašenka má slušivé "kabelky"
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2006 21:34
- Nahlásit
Mucholabka
No o víkendu toho mám vždycky celkem dost, ale možná by se to dalo nějak udělat.
Předpokládám, že z bych měla v ten pátek dorazit celkem rozumně, takže bychom se mohli dostat ven i ještě za světla. Jen samo musím počítat i s horší alternativou.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 20:04
- Nahlásit
suesie
V pátek budu na šichtit do půl třetí...nevím, jestli budu mít sílu ještě jít se psama, asi bych raději o víkendu. Nebo to můžeme nechat na příští týden, to nás nezabije. O tomto víkendu jsem taky nebyla moc doma, musela jsem si nadstříhat za ten týden, co budu mít šichty na praxi.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2006 22:18
- Nahlásit
Mucholabka
Se mnou to taky nakonec nevypadá moc dobře, zřejmě taky v pátek dojedu o něco později.
Ještě se ozvu, jak na tom budu s časem o víkendu. Popř. to necháme na ten další týden.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 07:42
- Nahlásit
Každopádně to napište tu abychom se případně někdy mohli se Zorrasem přidat.
Mucholabka
Tak co kousání, jak se líbilo? Co fotky, vyšly? No u mně je to samá čmouha, ale snad něco...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:45
- Nahlásit
Terri
Už jsem psala vedle...moc jsem se tam necítila a Buca byla taky nějaká unavená. Navíc se plnou silou vrhla do puberty a skorotchýňka ji dneska naháněla po celých Ludgeřovicách, když jsem nebyla doma. Takže super, nejradši bych ji kopla, ale ten malý blbeček si to stejně nepamatuje. Byla jsem s ní venku, dostala únavnou lekci sedů lehů a ke mně. Hele, jak jste se učili volno?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:47
- Nahlásit
Fotky přidá až budu mít čas, přišla jsem před chvilkou domů a jdu spinkat, zase vstávám ve štyry a to mě zabíjí. Stříhala jsem ještě po praxi psa. Možná se s náma taky půjde projít-je to epileptik, trochu zvláštní, ale s holkou se dá mluvit
Můžem třeba v neděli ve dvě odpo?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2006 19:54
- Nahlásit
Mucholabka
Neděle odpoledne. To zatím vypadá reálně i pro nás! Záleželo by ale na tom, kde by to bylo a na jak dlouho. V půl šestý jezdím do Prahy, takže se musím stihnout připravit a dopravit na nádraží.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 08:46
- Nahlásit
Hele, jak jste se učili volno?
Myslíš zkouškové "volno"? Nebo volno kdekoliv na procházce?
To první bohužel neumíme, pes tuší co se bude dít následnovně a nechce ode mně na těch požadovaných pár kroků odejít. Jinak se to ale učilo třeba tak, že na něj někdo zavolal, přilákal ho k sobě a tak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2006 18:59
- Nahlásit
Terri
Myslím zkouškové předtím v Markvartách to nikdo neřešil, prostě se to nějak samo udělalo. Pak jsem s tím měla na Ašecí zkoušce problém naštěstí v Mariánkách to neberou tak laxně, ale stejně by mě zajímalo, jak je to u ostatních, jak jim to jde a tak. Se mi zdá, že je to docela opomíjený povel.
suesie
Klidně zase na stejném místě.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 11:45
- Nahlásit
Mucholabka
Se mi zdá, že je to docela opomíjený povel
a asi i blbě naučitelný, když je pejsa na tebe fixovaný
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:42
- Nahlásit
No jo,no, musíš totiž vědět,co vlastně chceš.... myslím tím ,kudy se chceš ve sportu,jako je sportovní kynologie ubírat...
Asi,když jsi na prochajdě,řekneš volno,tak psík problém nemá...,že?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 17:13
- Nahlásit
Baileys
Asi,když jsi na prochajdě,řekneš volno,tak psík problém nemá...,že?
Na procházce ani jedna
No jo,no, musíš totiž vědět,co vlastně chceš....
Přijde mi blbé koukat na vyšší mety, když mám půlročního psíka a málo zkušeností.
Ještě bych se ráda zeptala, asi trochu předčasně, kdy se u čoklíka přejde ze skůry na peška nebo klín. Až zmoudří a přestane to brát víceméně jako hru? Až bude mít plné zákusy? Nebo je to dáno věkem? (Až se naučí štěkat?)
Předevčírem jsem ve tmě na louce rozštěkala Ašu a hecovala mlaďošku. Světe div se, vyšlo z ní něco jako BUAF a pak o tom přemýšlela a už z ní nevyšlo zase vůbec nic, ale i tak mám radost. Ta tma asi působí
Jo, a v Mariánkách na cvičáku minulý týden ji výcvikář podráždil kožešinou. Tam není co řešit, o takové hry ona zájem má jen by mě zajímalo, co když bude mít jiný přístup, co když třeba bude spěchat či kýho šlaka já vím co? Přemýšlím, jestli se nevybodnout na cvičáku na obranu a chodit s váma, nebo s obojema Zase ale aby si to nespojila s jedním člověkem...
Zajímalo by mě, v jakém věku se pomalu čoklíkovi začíná vyštěkávání spojovat s revírem, kdy už to začíná nějakým způsobem vypadat.
mám prostě tisíc otázek A hlavně mě prosím kritizuj, když se o mně mluví, zatímco si hrajem s kůží, nic moc mi to nedá (koukala jsem na video, jak se u toho debilně usmívám když mi se ten peseček líbí, takové malé torpédko, úplně bych se u toho rozplynula).
A pudlice Fifinka si včera hrála s uzlem, aportovala a když ho "zabíjela", dostala mozkovku. Má problém s chůzí. To samé se stalo i předtím mojí trpasličce. Ale věřím, že s jejím elánem se rychle zrehabilituje.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 21:13
- Nahlásit
Mucholabka
Bohužel v neděli nemůžu. Mám toho napříští týden zase nějak moc. V sobotu navíc musím k babičce na narozky, takže všechny protokoly musím zvládnout udělat v neděli. Což sice nevím, jak udělám, ale musím se o to aspoň pokusit.
Škoda, no.... Tak příští týden.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2006 22:09
- Nahlásit
Mucholabka
V pátek dopoledne se chystám s Cllifákem na prochajdu. Půjdem z Hlučína do Jilešovic, pak do Dobroslavic a zpátky do Hlučína. Nechcete jít s námi? Budeme už ale vycházet kolem 10h. Ve 14h. mám rande
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 17:50
- Nahlásit
suesie
posouvám
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 18:38
- Nahlásit
suesie
Mám v osm zkoušku a pak hned odpolední, takže nic stejně jsem utahaná. Musím trochu stěhovat sklep, navíc, a chci to udělat s předstihem, nechci, aby mi někdo pomáhal (nemám ráda, když mi čumí pod ruce).
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2006 19:26
- Nahlásit
Mucholabka
Co se dá dělat, no... Tak držím palečky, ať zkoušku dáš
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 10:44
- Nahlásit
Hele, tak co? Nedáme si prochajdu v úterý?
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2006 12:10
- Nahlásit
A Mucholabka vám bude vyprávět jak se dělá z milovníka psů - PSOVOD
|