| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 07:35
- Nahlásit
tosca
To Aša byla cestou domů už polomrtvá a včera byla akorát ráno venku, ale moc se jí nechtělo. A přitom vůbec neběhala A ta malá potvůrka byla se mnou včera u našich, celý den. Olizovala kočky, Fifinku, pozorovala pískomily, roztrhala čepku, běhala po schodech...asi ve čtyři upadla uprostřed kroku a usnula.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 08:44
- Nahlásit
Tento týden nemůžu, ale některý pátek bych pak v tom Hlučíně brala, pokud vezmete do party černotu knírače
A pro ten Coursing jsem taky! Ještě jsme to nikdy nezkusili, ale jak znám svého psa, bude pro každou koninu
Mucholabka
Buca mě na kousání mile překvapila, i když jsem zahlédla jen málo jak jsme spěchali...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:24
- Nahlásit
Terri
Mě zas mile překvapila Aša-možná jsi ji neviděla, ale projevovala nadšení jako málokdy a dokonce si kousla do skůry, což je u ní nevídaná věc-buď se dobře vyspala, nebo na ni Radek dělá dojem a celou dobu proštěkala, ale nechala jsem ji, ať se vyblbne. Mělo to na ni pozitivní vliv, vyřádila se a teď z ní je zase na chvilku trochu normálnější pes.
To víš, u Bucy nějaké kousání není třeba řešit, ona to má v krvi. Tam je spíš hódně velký problém poslušnost, jí se vůbec nechce a nudí se při tom. A hlavně, kdy už sakra bude ta potvora tečkovaná štěkat? Minulý týden jsme začaly trochu dělat revír, teď ve čtvrtek na to zase hupneme, to se jí docela líbilo.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:31
- Nahlásit
Mucholabka
Jj, kolem jedné je to ok. A kam teda půjdem? Kdybychom šli na štěrkovnu, tak by bylo zbytečné aby ses takhle vracela, To bychom na vás kdyžtak počkali na autobusáku.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:33
- Nahlásit
suesie
To je mi celkem fuk, kam půjdem, já se stejně nevyznám. Tak až budu v buse u pneuservisu, prozvoním Tě. Nebo raději už u benzínky.
Jestli půjdem kolem vody, aspoň se Aša napije a umyje si nohy.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 09:49
- Nahlásit
Mucholabka
Dobře, do pátku to vymyslím a dám ti vědět, kde se sejdem.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2006 18:41
- Nahlásit
Mucholabka
Máme doma zase nějaký granule, pamlsky a hračky, mám je v pátek vzít s sebou? Granulí jsou jen 2Kg.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 13:45
- Nahlásit
LIDICKY,
tak dneska jedu do Hlucina (resp. do Bobrovniku), ale sraz tam mam az v sest. Nechce se nekdo slezt driv a jit se nekam projit s psiskama...?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:20
- Nahlásit
fakt dneska nikdo nema cas...? tak nic no...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
wami
tady nám emigrovali kamarádi z venčení s cz-psem Brno na cz-pes Ostrava
zdravíme Lumpajse, Denýska a tebe! a kde je vlastně Gita?
tak čáááu a přifrč zas někdy!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:24 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Denisa
nám emigrovali kamarádi z venčení s cz-psem Brno na cz-pes Ostrava
hm, ale jak se zda, tak stejne nic... (Clovek by rekl, ze tu chcipl pes, kdyby to nebylo tak morbidni... )
taky ze zdravim celou brnenskou osadku! Gita zustala u svych, v podstate patri pritulove mamce, takze ta je doma... (Ale to vitani, kdyz prijedem! Stejne je to tak trochu "muj" pes, i kdyz bydli jinde a patri nekomu jinemu... )
tak čáááu a přifrč zas někdy!
no ja bych prifrcela, ale v dohledne dobe to asi moc nebude... uvidime...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:30
- Nahlásit
wami
tak stejne nic... ... se rozjede třeba časem...
jó, budu pozdravovat... s Puna a Frog jdeme v pátek... včera jsem byla s Jančou a Agi a Fíou (BrnoCoursing)
a ve čtvrtek odpracovávám brigošu na Zetoru a v pět si zakoušeme...
no prostě tu ve Štatlu se nemění nic, krom toho, že už tu nejste bohužel...
ahá, tak Gita je vlastně nadále Brňanda
tak pa!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 14:39
- Nahlásit
Denisa
se rozjede třeba časem...
uvidime...
v pět si zakoušeme...
tak my grufeme taky, a hele, mam novinku - Lump uz si zvykl na bic. Sice stale odmitam drazdeni bicem, ale zvykame na zvuk, a to uz jde. Teda jakoze nejenom, ze nezaleze, ale tvari se, ze nic!
no prostě tu ve Štatlu se nemění nic, krom toho, že už tu nejste bohužel...
njn... taky je mi nekdy smutno, v Brne byl porad nekdo, tady mam pocit, ze moc psickaru neni...
papa a mejte se krasne fseci!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2006 16:41
- Nahlásit
Já bohužel tvrdnu v Práglu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 07:38
- Nahlásit
wami
Já jsem včera stříhala do šesti, kdybys poslala sms, tak bych to odložila v neprospěch dnešního cvičáku. Nebyla jsem na netu. Včera jsem s čoklinama přišla z procházky o půl deváté neskutečně naštvaná. Před jením plotem se dva cicmali, za plotem se na řetězu napínal pes a štěkal. Holka na něho docela nevybíravě řvala, tak jsem se vytočila a řekla jsem jí, že bych taky štěkala, být na řetěze. Oprsklo mě pár sprostých výrazů, tak jsem jí řekla, ať si otevírá hubu, až se postará o psa. Možná jsem drzá, ale chodit tamtudy několikrát za týden a vidět ho pořád na stejném místě pořád na stejném řetěze...na takovou podívanou nemám.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 08:16
- Nahlásit
Mucholabka
Asi jsis nevšimla, tak se zeptám znovu:
Máme doma zase nějaký granule, pamlsky a hračky, mám je v pátek vzít s sebou? Granulí jsou jen 2Kg.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 10:43
- Nahlásit
Mucholabka
byla bych poslala sms, kdybych mela cislo - to jednak , a druhak ja poradne nevim, kde tedy prebyvas, tak abych te netahala az kamsi kdesi...
Takze jsme vcera dojeli az pozde za Lumpovou segrou do Bobrovniku, psiska se nakonec uzasne vybehala a vylitala, ja si zas overila, jakej je nase segra drak (skoda ze s ni nestihaji trenovat na zkousky, ta by byla suprova!) a pekne jsme pokecali, no...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 11:37
- Nahlásit
wami
Osobo, to to nemůžeš napsat dřív? Dnes je pozdě!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:03
- Nahlásit
suesie
Jo, sorry. Myslíš pro paní Synkovou? To abych Aši vzala batoh.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:06
- Nahlásit
Terri
Osobo, to to nemůžeš napsat dřív? Dnes je pozdě!
Jj, to bylo vcera a vahala jsem, jestli se mam stavit, kdyz jedu okolo, ale nemam na tebe ufouna a na netu jsi nebyla, tak jsem si rikala, buhvi jestli nejsi dlouho v praci...
Ale neboj, ja tam zas casem pojedu, mam ty lidicky moc rada a porad jeste si myslim, ze se Lump s malokym tak uzasne vyblbne, jako se svoji segrou...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:22
- Nahlásit
Mucholabka
Jj, ale jak chceš. Já jen, že mi to leží doma. Ale je fakt, že moc toho není.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 12:24
- Nahlásit
wami
Máš štěstí, včera jsem byla hodně do večera v práci
Ufouny si předáme
Kdyby se Lump se Zorrajz chtěli vydovádět, byla bych 100krát pro!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 14:34
- Nahlásit
wami
S Buckou by se vyřádil až moc , až by to hezké nebylo.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 17:27
- Nahlásit
Mucholabka
S Buckou by se vyřádil až moc , až by to hezké nebylo.
Jen aby, zatim mimo segru utahal v podstate vsechny psy...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 18:31
- Nahlásit
wami
Jen aby, zatim mimo segru utahal v podstate vsechny psy...
Tak to vás čestně vyzýváme na souboj
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:01
- Nahlásit
Terri
přijímáme...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:28
- Nahlásit
wami
Byla bych Ti velice vděčná, pokud by ji dokázal utahat. Aspoň tak, aby dala na hodinku pokoj
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:01
- Nahlásit
Mucholabka
uvidime...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:29
- Nahlásit
suesie
Zjistila jsem, že mám poškrábaný kryt na čočce, takže všechno dopadlo takhle.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2006 16:31
- Nahlásit
|